• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi aptal hissediyorum

"düzgün bir insan karşıma çıkana kadar beklemeyi yüzeysel bir ilişkiye tercih ettim"

Karşına çıkanın düzgün insan olup olmadığını nereden anlıyorsun? Ben bu düzgün insan bekliyorum diyenlerin bu özel gücünü merak ediyorum. :KK70:
Bir insanla arkadaşlık etmek başka, sevgili olmak başka, evlilik yoluna girmek bambaşka şeyler...
Her aşamada farklı birseyle karşılaşma ihtimalin var. Yıllarca beklediğin ve düzgün zannedigin birinin düzgün cikmama ihtimali herzaman var.

Daha flört bile etmeden neye göre karar veriliyor ki yüzeysel ilişki, ciddi ilişki diye?

Valla biz başta evlilik dusunmuyoruz takiliriz, flort ederiz diye "yüzeysel" olarak başlayacaktık, basladik. :) Kendisi şuan eşimdir. :KK70:
Çok kasıyorsunuz kendinizi. Sal biraz hersey olacağına varır, olmazsa olmazdır.

Geçmişte tanımıyorum deyip reddetmiş. Belki sevdiği filan vardı o dönem ya da ilişki istemedi. Şimdi bu olayı unutup öylesine eklemiş de olabilir. Bence 2. kez adım atmayın. Hisleriniz var mı peki hala?
Aslında çok komik gelecek ama görünüşüne ek olarak müslüman olması ve Türkçe konuşabilmek cezbetmişti. Halbuki bu özellikler bir ilişki için tam belirleyici ölçütler değil. Alman erkeklerin bıktım diye belki 😂 Şimdi eski heyecanım yok.

"düzgün bir insan karşıma çıkana kadar beklemeyi yüzeysel bir ilişkiye tercih ettim"

Karşına çıkanın düzgün insan olup olmadığını nereden anlıyorsun? Ben bu düzgün insan bekliyorum diyenlerin bu özel gücünü merak ediyorum. :KK70:
Bir insanla arkadaşlık etmek başka, sevgili olmak başka, evlilik yoluna girmek bambaşka şeyler...
Her aşamada farklı birseyle karşılaşma ihtimalin var. Yıllarca beklediğin ve düzgün zannedigin birinin düzgün cikmama ihtimali herzaman var.

Daha flört bile etmeden neye göre karar veriliyor ki yüzeysel ilişki, ciddi ilişki diye?

Valla biz başta evlilik dusunmuyoruz takiliriz, flort ederiz diye "yüzeysel" olarak başlayacaktık, basladik. :) Kendisi şuan eşimdir. :KK70:
Çok kasıyorsunuz kendinizi. Sal biraz hersey olacağına varır, olmazsa olmazdır.
Haklısınız ama fark etmemi sağlayan neden mesela karnaval veya parti gibi ortamlarda tanıştığım kişilerdi, niyetlerini bariz belli ettikleri için.

ay bu devrjn erkekleri oyle nazli ki
bikac arkadasima birilerini onerdim
gunlerce dusunmek lazim, motive
olmaya calisiyorumlar ay aman dedim eskiden kiz evi naz eviydi simdi erkekler oyle resmen
ondan olabilir belki annesi soylemistir cocuk nazlaniyodur
iyi cesaret ama tebrikler
hakkinizda hayirlisi

Ben eşimle ilk muhabbete girdiğimde "Allah sahibine bağışlasın" demiştim 🤣🤣🤣 hatta yarın işin yoksa ben boşum, yemek yiyelim mi? De dedim.. sonra eve gidince kendimi yerden yere vurup ne kadar gerizekalı olduğumu düşündüm.. ertesi gün ekecektim. Asla ama asla gitmeyecektim ki bana benle görüşmek için işini iptal ettiğiniz söyleyince mecburen ayıp olmasın diye gittim. Sonuç, o gün bugündür ayrılmadık... Bazen aptal hissetmek iyidir 😁😁 ki niye illa erkekten gelsin ilk hamle. O da insan ben de insanım :) kendi kendini mutsuz etme derim. Belki kadın oğlunun senin hakkında ne düşündüğünü çaktırmadan öğrenmeye çalışıyordur. Hayat sürprizlerle dolu

Biz de başkalarından ilgi gördük ama karışıklığı olmayan ilginin hiçbir güzelliği yok. Erkeklerin ilgi gösterme amacı çok farklı olabiliyor:) sen kara kaşına gözüne ilgi sanırsin ama onun olayı her kadına aynıdır:) o yüzden sen ilgi gösterdiğini bekle bakalım ne cikacak

Bunu görmemiştim. Böyle düşünüyorsan işin zor tabii. Burada söylenilen gibi önce bu egonu yenmen lazım. Yenemiyorsan da zaten reddedilmek seni çok etkilemez. Biri ilgi gösterir unutursun. Ben başka türlü, çekingensin filan sanmıştım.
Deli cesaretiyle açıldığım için geçen sene böyle yazmışım galiba şimdi kendim bile güldüm. Reddedilmek o zaman çok üzmüştü beni. Ama herşeyde bir hayır var deyip, Allah onun karşına gönlüne göre bir kadın çıkarsın diye dua ettim.

Biz de başkalarından ilgi gördük ama karışıklığı olmayan ilginin hiçbir güzelliği yok. Erkeklerin ilgi gösterme amacı çok farklı olabiliyor:) sen kara kaşına gözüne ilgi sanırsin ama onun olayı her kadına aynıdır:) o yüzden sen ilgi gösterdiğini bekle bakalım ne cikacak
Sevindim sizin adınıza, ne hoş bir hikayeniz var. İnşallah bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Herkese yorumu için teşekkür ediyorum, çok haklısınız. Nitekim de yedekte ve garanti görülme hissi içimi soğuttu. Boşvermeye karar verdim.

Sevindim sizin adınıza, ne hoş bir hikayeniz var. İnşallah bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Herkese yorumu için teşekkür ediyorum, çok haklısınız. Nitekim de yedekte ve garanti görülme hissi içimi soğuttu. Boşvermeye karar verdim.

Onurlu duruşu olan kadınlara bayılıyorum :)

Çok teşekkürler, insanın sizin gibi akıl hocalarına da ihtiyacı oluyor. İyi ki varsınız :)

Muhtemelen üstünden 1 yıl geçti ve birisini bulamadı ya da annesi falan keşke reddetmeseydin falan dedi? Sizi ekledi. Eğer sizi tanımıyorsa isminizi soyisminizi nasıl bulacak ki? Annenizden mi öğrendi?

Yani sanki şimdi çok mu tanıyor da sizi eklemiş. Tanımadığı halde eklemiş yani. Muhtemelen birisini bulamadı. :) Belki de üzerinden zaman geçti pişman oldu. Ben kestirip atın da diyemeyeceğim karışamam ama ilk seferde “tanımıyorum” deyip reddeden bir erkek, üzerinden zaman geçip de tanımadığı halde ekliyorsa kürkçü dükkanı misali geri dönmüştür... Aradışını bulamamıştır diye düşünüyorum.

Muhtemelen üstünden 1 yıl geçti ve birisini bulamadı ya da annesi falan keşke reddetmeseydin falan dedi? Sizi ekledi. Eğer sizi tanımıyorsa isminizi soyisminizi nasıl bulacak ki? Annenizden mi öğrendi?

Yani sanki şimdi çok mu tanıyor da sizi eklemiş. Tanımadığı halde eklemiş yani. Muhtemelen birisini bulamadı. :) Belki de üzerinden zaman geçti pişman oldu. Ben kestirip atın da diyemeyeceğim karışamam ama ilk seferde “tanımıyorum” deyip reddeden bir erkek, üzerinden zaman geçip de tanımadığı halde ekliyorsa kürkçü dükkanı misali geri dönmüştür... Aradışını bulamamıştır diye düşünüyorum.
"Yani sanki şimdi çok mu tanıyor da sizi eklemiş." çok güldüm buna, doğru söze ne hacet :KK48: Annesi ve kız kardeşinde ekliyim diye ortak arkadaş olarak bulmuş olabilir. Çünkü ben geçen yıl baktığımda onun fb hesabı yoktu, muhtemelen dondurmuştur. Şimdi aniden beni ekleyince hesabı olduğunu gördüm. Kürkçü dükkanı olmak insana oldukça değersiz hissettiriyor. :)

Merhaba arkadaşlar,

Ben 25 yaşındayım ve yurtdışında yüksek lisans yapıyorum. Neredeyse 2 senedir ciddi bir ilişkim olmadı çünkü düzgün bir insan karşıma çıkana kadar beklemeyi yüzeysel bir ilişkiye tercih ettim.

Bir tanıdığım abla var. Kendisine çok saygı ve sevgi duyuyorum ve O da beni çok seviyor. Tesadüfen oğlunu gördüm önceden ama o zaman sadece aklımda bir iz bıraktı. Bir kaç ay sonra noel için beni evine davet etti. Tekrar oğlunu gördüm gerçekten birşey hissettim. İşinde gücünde, namazında niyazında bir Türk erkeği. Belki de bu sebepten sadece merhabalaştık o kadar. Ben de içimden, eğer ben bir adım atmazsam, beni fark etmesi imkansız diye düşündüm. Cesaretimi toplayıp ertesi günü annesine bahsettim bundan.

Aradan birkaç gün geçti ve ben kendimi aptal gibi hissediyorum. Genelde başkalarından ilgi görürken, biri için açılıp beklemek beni delirtiyor. Olması şart değil aslında çünkü herşeyde bir hayır var inanıyor. Lakin beklemek beni aptal gibi hissettiriyor. Hem cesaretliyim hem gururluyum ve eminim yine olsa yine söylerdim. Zaten kadın da ona söylediğim için utanmamam gerektiğini söyledi.

Bekleyiş gerçekten can sıkıcı. Bana yardım edin, sizce böyle birşey için geri dönüş ne kadar sürer?

Işte o kaynanayi araya sokmayacaktın dakka 1 gol 1. :KK20:

Çocuk soğukkanlı olduğu için yardıma ihtiyacım vardı hahah. Annesi inanılmaz bir insan bana burada manevi anne gibi her derdime koşar. Zaten bu olaydan sonra kadınla olan sevgimizin bozulmasından korkmuştum. Ama Allah razı olsun hiçbir şey değişmedi. beni hep taktir edip motive eden bir insan oldu. Bulunmaz kaynana olurdu 😁

Çocuk soğukkanlı olduğu için yardıma ihtiyacım vardı hahah. Annesi inanılmaz bir insan bana burada manevi anne gibi her derdime koşar. Zaten bu olaydan sonra kadınla olan sevgimizin bozulmasından korkmuştum. Ama Allah razı olsun hiçbir şey değişmedi. beni hep taktir edip motive eden bir insan oldu. Bulunmaz kaynana olurdu 😁

Bence annesi, oğlu için söylenmiş olabilir :) reddetmeseydin diye. Kürkçü dükkanı da değil aslında demek istediğim yanlış bi kelime kullanmış oldum.

Ama hani, aradığını mı bulamadı dışarıda ya da ilişkiye kapalı mıydı da değişti ki? İnsanların hayatlarında bazen dönem dönem sorunlar olabiliyor. O zaman, belki kapalıydı ilişki durumlarına.

Ben kestirip atın da diyemiyorum tam duygularınızı bilmediğim için. Bi bekleyin belki mesaj da atar? Temkinli olarak konuşabilirsiniz...

Back