- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
- Konu Sahibi Tess of the Durbervilles
-
evet belki de zaten istese annesi kendi araci olurduAnnesine söyleyerek büyük riske girmişsiniz tebrik ederim büyük cesaret :) kadın sizi insan olarak çok seviyor olsa da oğluna uygun görmüyor olabilir ve bu sebepten oğluna söylememiş olabilir mi? Yani olumsuz cevap gelse aklıma bu takılırdı.
Aptal gibi hissedecek bir şey yok ayrıca, sonuçta yabancı değil aranızdaki yakınlıga güvenerek bi adım atmışsınız. Bazı erkekler kadınların adım atmasını bekliyor zaten bu adam da öyle biri gibiymiş. Sonucu burada yazın merak ettim:)
Oldu benim de. Ama ben annesine degil de arkadasim vasitasiyla soyletmistim. Olumsuz olduSöyleyip söylemediğini bilmiyorum. Belirsizlik beni sıkıyor. Böyle birşey başına gelen oldu mu? Genelde böyle durumlar konuşulup sonuca varmaz mı?
Peki bu kişi cevabını ne kadar sürede sana iletti? Beklemek =(((Oldu benim de. Ama ben annesine degil de arkadasim vasitasiyla soyletmistim. Olumsuz olduama pisman degilim. Iyi ki de soyletmisim. Simdi "keske" diyebilecegim bir durum yok
İnşallah ya, ağzından bal damlıyor. <3 Gerçi olumsuz bile olsa en azından hayatıma devam ederim. Böyle iki arada bir derede.Bence iyi yapmışsın annesi seni beğenmese evine çağırmazdı
Beğendiğine göre oğluna da uygun görebilir pekala
Burnuma hayırlı kokular geldi
3 ya da 4 gun icindeydi oyle hatirliyorumPeki bu kişi cevabını ne kadar sürede sana iletti? Beklemek =(((
Bu eski konuma tekrar yazıyorum çünkü bu çocuk beni geçenlerde sosyal medyadan ekledi ve ben de kabul ettim. Beni eklemesi beni bir hayli şaşırttı. Sizce bu ne anlama gelebilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?