• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi aptal hissediyorum

Tess of the Durbervilles

😒 köy 🤨 istemez
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
658
1.519
63
Merhaba arkadaşlar,

Ben 25 yaşındayım ve yurtdışında yüksek lisans yapıyorum. Neredeyse 2 senedir ciddi bir ilişkim olmadı çünkü düzgün bir insan karşıma çıkana kadar beklemeyi yüzeysel bir ilişkiye tercih ettim.

Bir tanıdığım abla var. Kendisine çok saygı ve sevgi duyuyorum ve O da beni çok seviyor. Tesadüfen oğlunu gördüm önceden ama o zaman sadece aklımda bir iz bıraktı. Bir kaç ay sonra noel için beni evine davet etti. Tekrar oğlunu gördüm gerçekten birşey hissettim. İşinde gücünde, namazında niyazında bir Türk erkeği. Belki de bu sebepten sadece merhabalaştık o kadar. Ben de içimden, eğer ben bir adım atmazsam, beni fark etmesi imkansız diye düşündüm. Cesaretimi toplayıp ertesi günü annesine bahsettim bundan.

Aradan birkaç gün geçti ve ben kendimi aptal gibi hissediyorum. Genelde başkalarından ilgi görürken, biri için açılıp beklemek beni delirtiyor. Olması şart değil aslında çünkü herşeyde bir hayır var inanıyor. Lakin beklemek beni aptal gibi hissettiriyor. Hem cesaretliyim hem gururluyum ve eminim yine olsa yine söylerdim. Zaten kadın da ona söylediğim için utanmamam gerektiğini söyledi.

Bekleyiş gerçekten can sıkıcı. Bana yardım edin, sizce böyle birşey için geri dönüş ne kadar sürer?

Güncelleme: Bu eski konuma tekrar yazıyorum çünkü bu çocuk beni geçenlerde sosyal medyadan ekledi ve ben de kabul ettim. Beni eklemesi beni bir hayli şaşırttı. Sizce bu ne anlama gelebilir?

Son düzenleme:
Teşekkürler ikinize de.

Kız arkadaşı olmadığını biliyorum çünkü annesi söyledi. Herşey nasiptir gibi konuştu.
Hissettiğim duygu bana aptal gibi hissettiriyor. Bu sıfattan başka birşey tanımlamıyor duygularımı. :))) Kendimi aşağılamak için değil :)

Annesine söyleyerek büyük riske girmişsiniz tebrik ederim büyük cesaret :) kadın sizi insan olarak çok seviyor olsa da oğluna uygun görmüyor olabilir ve bu sebepten oğluna söylememiş olabilir mi? Yani olumsuz cevap gelse aklıma bu takılırdı.

Aptal gibi hissedecek bir şey yok ayrıca, sonuçta yabancı değil aranızdaki yakınlıga güvenerek bi adım atmışsınız. Bazı erkekler kadınların adım atmasını bekliyor zaten bu adam da öyle biri gibiymiş. Sonucu burada yazın merak ettim:)

Annesine söyleyerek büyük riske girmişsiniz tebrik ederim büyük cesaret :) kadın sizi insan olarak çok seviyor olsa da oğluna uygun görmüyor olabilir ve bu sebepten oğluna söylememiş olabilir mi? Yani olumsuz cevap gelse aklıma bu takılırdı.

Aptal gibi hissedecek bir şey yok ayrıca, sonuçta yabancı değil aranızdaki yakınlıga güvenerek bi adım atmışsınız. Bazı erkekler kadınların adım atmasını bekliyor zaten bu adam da öyle biri gibiymiş. Sonucu burada yazın merak ettim:)
evet belki de zaten istese annesi kendi araci olurdu

Insallah olumlu bir cevap gelir:KK200: ama gelmezse de moralinizi bozmayin. Ilerde pisman olmazsiniz keske soyleseydim diye. Kendinizi kotu hissetmenizi gerektirecek bi durum yok. Cevaptan bizi de haberdar edin merak ederizz:)

Söyleyip söylemediğini bilmiyorum. Belirsizlik beni sıkıyor. Böyle birşey başına gelen oldu mu? Genelde böyle durumlar konuşulup sonuca varmaz mı?
Oldu benim de. Ama ben annesine degil de arkadasim vasitasiyla soyletmistim. Olumsuz oldu :D ama pisman degilim. Iyi ki de soyletmisim. Simdi "keske" diyebilecegim bir durum yok;)

Bence iyi yapmışsın annesi seni beğenmese evine çağırmazdı

Beğendiğine göre oğluna da uygun görebilir pekala

Burnuma hayırlı kokular geldi:KK200:
İnşallah ya, ağzından bal damlıyor. <3 Gerçi olumsuz bile olsa en azından hayatıma devam ederim. Böyle iki arada bir derede.

Bu eski konuma tekrar yazıyorum çünkü bu çocuk beni geçenlerde sosyal medyadan ekledi ve ben de kabul ettim. Beni eklemesi beni bir hayli şaşırttı. Sizce bu ne anlama gelebilir?

Geçmişte tanımıyorum deyip reddetmiş. Belki sevdiği filan vardı o dönem ya da ilişki istemedi. Şimdi bu olayı unutup öylesine eklemiş de olabilir. Bence 2. kez adım atmayın. Hisleriniz var mı peki hala?

Back