merhaba;
Belki bu durumdan dolayı beni yargılayanlar da olacaktır aranızda ama ben artık çok yoruldum ve de benim durumumu yaşayan biri vardır ve de destek olur umuduyla yazmak istedim..
Yaklaşık 20 sene oldu babamı kaybedeli..
Babamı kaybettiğim dönemde oldukça küçük olduğum için, sürekli olarak ona kavuşma isteğimle kendime zarar vermeye başladım. Ama ilk başlarda çok fazla değildi bu.. Kollarımı kesiyordum.. Sonra herhangi bir şey olduğunda; kızdığımda, üzüldüğümde kafamı duvara vurmaya başladım.. Yıllar sonra, bu durumun ikisi de sona erdi..
Ara ara yeniden kendimi kesmek gibi şeyler yapsam da son 3-5 senedir yapmıyordum böyle şeyleri..
Ancak son iki aydır; şiddetini oldukça arttıran ve de o anlarda ne yaptığımı hatırlamadığım durumlar oluyor. Kendime zarar verdiğimi ya saatler sonra ya da uyandığımda görüyorum.
Tetikleyici şey alkol gibi geliyor, ama bazen limiti arttırsam da ne yaptığımı hatırlarken, bazen 1-2 birada da bu hale geliyorum.. Kafama öyle sert vuruyorum ki, kafam şu anda hala şiş..
Hayatımda olan insan, etrafımdaki arkadaşlarım bu duruma artık katlanamaz hale geldiler..
Pazartesi günü önce beyin emarı çekilecek, ardından da psikolog randevum var.
Neden oluyor bunlar, nörolojik mi psikolojik mi inanın bilmiyorum ama ben artık çok korkuyorum..
Bir an önce düzelmek istiyorum..
Yakınları ya da kendisi, tanıdığı bildiği biri bu durumu yaşayan oldu mu?