Kendime yeni bir ben lazim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ztar

Benim Hala Umudum var..
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
4.456
6
158
A.B.D.
oncelikle kisaca kendimden bahsedeyim arkadaslar..

23 yasindayim ve 3 senelik evliyim.. evlendigimden beri de Amerika'da yasiyorum.. bu surec benim icin cok yipratici oldu cunku aileme cok duskun bir insanim.. bi de genc yasta evlenice cok bocaladim.. Allahtan esimle bir problemim olmadi ama vize durumumdan dolayi uzun sure hic birsey yapamadan evde oturmak zorunda kaldim.. ve ben universiteyi bitirir bitirmez evlendigim icin de bos durmaya aliskin olmadigimdan bu surec de beni ayri yipratti.. Neyse en sonunda vize durumumu degistirebildim ( cok sukur ) ve master yapmaya basladim.. Hersey birlikte oldu... okula kabul aldim ayni zamanda hamile oldugumu ogrendim.... ama ne yazikki okulun daha ikinci haftasinda doktora kontrol icin gittigimde bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim.. su anda da kanamayla kendisini atmasini bekliyoruz,, burda kurtaj yok.. herneyse.. evlendikten sonra daha hamile kalmadan 10 kilo almistim.. hamilelikte de midemin rahatsiz olmasindan ve herseyi yiyemiyordum 3 kilo falan yine aldim.. tabi bu kilo aliminda psikoljik etkiler de var.. cunku bi isim gucum olana kadar kocami sevdigim halde bir turlu rahat edemiyordum burda.. hala daha da yemeye devam ediyorum.. ve kiloyu hic seven bir insan degilim.. esim sorun etmiyor .. ama ben kendimi onarmak istiyorum..

sonuc olarak arkadaslar,,

bebegimi kaybettim.. kanamamdan sonra hamilelik modundan cikicam insaallah,,
okulum basladi..
cok kilo da almistim..

simdi diyorum ki okuluma konsantre olayim basarili olayim, istedigim gibi kilo vereyim, bu degisik psikolojiden kurtulup yenileneyim.. ve bana benim ne hissettigi en iyi anlayabilecek bayana rkadaslar destek olsunlar..

kendimi tuhaf hissettigimde hep yazmayi tercih ederim ama bu sefer kagida degil size yazdim.. cok uzun oldu kusura bakmayin ...

canım arkadaşım benim herşey yoluna girecek Allahın izniyle yeter ki sen iyi ol üzme kendiniii Bebeğin cennette annesi birgün bir bakmışsın bir melek daha gelecek konuverecek göbeğineRabbim yar ve yardımcın olsun.Seni çok seviyoruz...

canimmmm
bugunden itibaren basliyorum yeni hayatima insaallah..
bende sizi cok seviyorumm

canım 5 ay gibi bir süre geçmiş.neler yaptın? ekten anladığım kadarıyla hamilesin tebrik ederim. allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…