• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime öfkem

deniizkiizii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
87
34
88
34
Kendime olan, ve başkasına olan öfkem nasıl geçer? Kendisi konuşmak istemiyor kaçıyor. Sinirimden çok hatalar yaptım kapısına bile gittim açmadı kapıyı sadece konuşmak için. Beni dahada kötü duruma düşürdü

Kendime olan, ve başkasına olan öfkem nasıl geçer? Kendisi konuşmak istemiyor kaçıyor. Sinirimden çok hatalar yaptım kapısına bile gittim açmadı kapıyı sadece konuşmak için. Beni dahada kötü duruma düşürdü
Sen kendini kötü duruma düşürmüşsün o değil ki. Telefonunu kapat, başka bir şeyle ilgilenmeye çalış. Özellikle iç huzuru yakalayabileceğin şeylerle ilgilensen iyi olur. Dışardaki hayvanları beslemek, inancın varsa namaz kılıp dua etmek, ve ya bi huzur evine gidip yaşlılarla ilgilenmek gibi. Beni kötü durumlarda bunlar rahatlatır.

E tamamda bir sürü nasihatten sonra bu mu şimdi tek sorun...siz akıllanmazsınız

Back