Bağırıp çağırmak yerine alandan uzaklaşmayı deneseniz ?Selam. Yeni derdimle karşınızdayım. Ben birisiyle tartışınca titremeye başlıyorum, çok fena moralimi bozuyorlar. Bağırıp çağırıp cazgır birisi olabilmem için neler yapmam lazım?
Öyle hakkınızı alamıyorsunuz amaBağırıp çağırmak yerine alandan uzaklaşmayı deneseniz ?
Ben hep boyleyim, bagirmam cagirmam. Bu bir sorun mu?Selam. Yeni derdimle karşınızdayım. Ben birisiyle tartışınca titremeye başlıyorum, çok fena moralimi bozuyorlar. Bağırıp çağırıp cazgır birisi olabilmem için neler yapmam lazım?
Çıkmayınca kaybedeceğin çok şey varBen hep boyleyim, bagirmam cagirmam. Bu bir sorun mu?
Bana gore beni salon kadini cizgimden cikararak elde edecegim hicbir seyin kiymeti yok, ben buyum
Evet de bu şekilde de haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz ama. Bir de bu yerleşirse çok daha kötü olur. Artık her durumda böyle yapmaya başlarsınız, işin kötüsü fark etmezsiniz de.Öyle hakkınızı alamıyorsunuz ama
Aslinda yok, pek kaybetmedim bu tavrimla.Çıkmayınca kaybedeceğin çok şey var
Tedavi olun.Selam. Yeni derdimle karşınızdayım. Ben birisiyle tartışınca titremeye başlıyorum, çok fena moralimi bozuyorlar. Bağırıp çağırıp cazgır birisi olabilmem için neler yapmam lazım?
Azar azar alıştırıp tolaransını artırmak.Mikrodozlamak nedir?
öncelikle muhattap değil muhatap. sonralıkla konu cazgırlık değil benim hemencecik titremeye başlamam.Cazgirlikla uste çıkıp bütün işleri halledebilecegini düşünüyor bizim insanimiz ama ben karsimda cazgirlik yapan birini asla dinlemem mesela. Muhattap bile almam