Kendime kızgınım

Az bile yapmışsin , kimbilir kaç kisinin hakkına girdi ... Kendi goz gore göre hakka geçip sonra da ona buna ahlak bekçiliği yapmaya hakkı yok, o zaman da ayıbini yüzune vururlar senin yaptığın gibi

Böylelerinden korkacaksın zaten başkasına olunca mangalda kül bırakmazlar kendilerine olunca kul hakkı düşünmezler. İyi yapmışsın böyle hadsizlere haddini bildirmek lazım.

Ben çocukken bir cami hocası komşumuz vardı karısı bana şort giyerim diye sen göz zinasi yapıyorsun günaha girersin bütün milleti de günaha sokarsın demişti. O zaman ben 13 yaşlarında falandım şortta öyle kısa kalça dibinden değil normal dize kadar olan şortlardan kendi torunlarını da görsen benden daha beter gezerdi şortlar askılı badiler falan. Giysin ben kimseyi giyimiyle yargılamam ama benim anlatmak istediğim onlar yapınca mubah başkası yapınca günah.

Ayy ben konu açmada biraz yeniyim. Az once size cevap verdim

Küçücük çocuga boyle şeyler demesi ne kadar ayip. Travma yaratmıs resmen
O zaman çok üzüldüm tabi çocuğum ama zinanın kötü bir kelime olduğunu biliyordum benim annem de dini konularda bilgili bir kadındı bize herseyi anlatıp öğretirdi. Anne dedim Ayşe teyze niye böyle söyledi ben kötü bişey yapmadim dedim annemde bosver kızım sen ona aldırma demişti. Babamız öldüğü için herkes laf söylemeyi hak görüyordu kendinde. Şimdi olsa veririm cevabını ama o zaman küçüktük.

Başınız sağ olsun. Eminim o kadın bunun acısını çekmiştir.

Başınız sağ olsun. Eminim o kadın bunun acısını çekmiştir.
Amin canım çok sağol. İnşallah ne diyim ama onla eşine hakkımı helal etmediğim çok konular var. Kedi köpek bakarım diye bana etmedikleri kalmadı zamanında şimdi ikiside öldüler umarım öteki tarafta o kedi köpekler tırmalasin onları.

Çocuğa hayvana acimasi olmayan insanlar. Ne desek az. Allah onlari bildigi gibi yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…