Kendime kızgınım

porselen kalp

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
23
18
8
Merhaba değerli kadınlar kulübü üyeleri. Benim bir arkadaşım var. Kişilik olarak çok iyi biridir ama iletişim konusunda da bir o kadar kötü. Ben ona derdimi anlattığimda konuyu hemen kendine çeker kendinden bahseder. Bu arkadaşım çok muhafazakar. Daha önce yaptiğımız sohbetlerde bazı olaylar anlattıgımda kul hakki varsa hemen dikkat çeker "Kul hakki oluyor boyle" diye uyariyordu. En son goruştugumuzde de yine ben bir sey anlatinca bu sekil araya girdi ben o gün biraz ona karşı dolmustum bir iki hareketinden dolayi ve o an onu kırmak icin "Madem kul hakkina bu kadar önem veriyorsun üniversite de yatay geçis yapmak için neden akademisyen akrabani araya sokup hastaliğini bahane ettin" ( bu arada yatay geçis yapamadi) dedim ve olay patladi bayaa bir kavga ettik. Sonra da tüm iletişimi kestik. Şimdi kendimi çok kotu hissediyorum.

Bence de iyi yapmışsın. Açıkcası arkadaşının kibirli olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen her anlattığın olayda “bende böyle birşeyle karşılaştım ve senin gibi yapmak yerine böyle yapmıştım. Çünkü doğrusu böyle olmalı.” Edasıyla konuştuğunuzu seziyorum. Elbette herkes kendi deneyimlerinden yola çıkarak yol göstermeye çalışabilir ancak bununla kibir arasında da ince biz çizgi var

Aslında kibirli degildi. Ama biraz bu şekil konuşabiliyordu insana kendini kotu hissettiriyor

Aslında kibirli degildi. Ama biraz bu şekil konuşabiliyordu insana kendini kotu hissettiriyor
Boşver, iyi yapmışsın zaten sana sürekli kul hakkından bahsedip yaptığı şey ortada. Çokta iyi demişsin kesinlikle hiç üzüntü duyma. Haketmiş. Eğer zaten kendi kendini eleştirebilecek kadar olgun biriyse sana gelip “evet haklıydın bende kul hakkında girdim.” Demeli.

Teşekkur ederim. Bence de gelip boyle demeli

Yoo kendinizi kotu hissetmenize gerek yok. Konuyu kendine getirmesi egoistliginden. Kul hakkina hassas olsaydi da torpille is yapmaya kalkmazdi. Demek yanar doner, olaylari kendine gore yontan bir insan.

Yoo kendinizi kotu hissetmenize gerek yok. Konuyu kendine getirmesi egoistliginden. Kul hakkina hassas olsaydi da torpille is yapmaya kalkmazdi. Demek yanar doner, olaylari kendine gore yontan bir insan.
Evet ve bunun kul hakki olmadigini savunuyor. Basbaya sana iltimas gecilmesini istedin. Dogru bir sey değil sonuçta.

Kul hakkından bahsedip en çok kul hakkına girenler bunlar zaten bi insan neydennçok bahsediyorsa öyle biri olamadığı içindir bi tanıdık vardı aşırı bencildi ve hep kendinden bahsederken çok merhametliyimdir derdi o geldi aklıma

Başkalarına gelınce kul hakkı. Kendılerin de aynı özveri yok. Iyi boşver herkes haddini bilsin.

Evet dediğinize çok katıliyorum. Ama benim arkadaşım böyle biri değil. gerçekten iyi biri aslında bu konularda da dikkatli biridir O yüzden onu kırdım diye uzuldum. Ama bazen zor bir arkadaş. Kaç yıllık arkadaşım olmasina rağmen surekli kavga ediyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…