- 10 Kasım 2010
- 4.686
- 3.896
- 333
- Konu Sahibi porselen kalp
-
Sözde kul halkı onunki iyi yapmışsın haddini bilsin oda.Merhaba değerli kadınlar kulübü üyeleri. Benim bir arkadaşım var. Kişilik olarak çok iyi biridir ama iletişim konusunda da bir o kadar kötü. Ben ona derdimi anlattığimda konuyu hemen kendine çeker kendinden bahseder. Bu arkadaşım çok muhafazakar. Daha önce yaptiğımız sohbetlerde bazı olaylar anlattıgımda kul hakki varsa hemen dikkat çeker "Kul hakki oluyor boyle" diye uyariyordu. En son goruştugumuzde de yine ben bir sey anlatinca bu sekil araya girdi ben o gün biraz ona karşı dolmustum bir iki hareketinden dolayi ve o an onu kırmak icin "Madem kul hakkina bu kadar önem veriyorsun üniversite de yatay geçis yapmak için neden akademisyen akrabani araya sokup hastaliğini bahane ettin" ( bu arada yatay geçis yapamadi) dedim ve olay patladi bayaa bir kavga ettik. Sonra da tüm iletişimi kestik. Şimdi kendimi çok kotu hissediyorum.
Merhaba değerli kadınlar kulübü üyeleri. Benim bir arkadaşım var. Kişilik olarak çok iyi biridir ama iletişim konusunda da bir o kadar kötü. Ben ona derdimi anlattığimda konuyu hemen kendine çeker kendinden bahseder. Bu arkadaşım çok muhafazakar. Daha önce yaptiğımız sohbetlerde bazı olaylar anlattıgımda kul hakki varsa hemen dikkat çeker "Kul hakki oluyor boyle" diye uyariyordu. En son goruştugumuzde de yine ben bir sey anlatinca bu sekil araya girdi ben o gün biraz ona karşı dolmustum bir iki hareketinden dolayi ve o an onu kırmak icin "Madem kul hakkina bu kadar önem veriyorsun üniversite de yatay geçis yapmak için neden akademisyen akrabani araya sokup hastaliğini bahane ettin" ( bu arada yatay geçis yapamadi) dedim ve olay patladi bayaa bir kavga ettik. Sonra da tüm iletişimi kestik. Şimdi kendimi çok kotu hissediyorum.
Önce kendi düzelsin sonra millete ders versin sallatekrardan iletisim kurup ozur dilemeli miyim
Asla. Doğru olanı söylemisiniz o haksa buda hak.bu manipüleci tiplerden nefret ediyorumtekrardan iletisim kurup ozur dilemeli miyim
Evet dediğinize çok katıliyorum. Ama benim arkadaşım böyle biri değil. gerçekten iyi biri aslında bu konularda da dikkatli biridirO yüzden onu kırdım diye uzuldum. Ama bazen zor bir arkadaş. Kaç yıllık arkadaşım olmasina rağmen surekli kavga ediyorduk
İyi yapmışsın. Ben de muhafazakar insanım ve hakikaten kul hakkından çok korkarım.Merhaba değerli kadınlar kulübü üyeleri. Benim bir arkadaşım var. Kişilik olarak çok iyi biridir ama iletişim konusunda da bir o kadar kötü. Ben ona derdimi anlattığimda konuyu hemen kendine çeker kendinden bahseder. Bu arkadaşım çok muhafazakar. Daha önce yaptiğımız sohbetlerde bazı olaylar anlattıgımda kul hakki varsa hemen dikkat çeker "Kul hakki oluyor boyle" diye uyariyordu. En son goruştugumuzde de yine ben bir sey anlatinca bu sekil araya girdi ben o gün biraz ona karşı dolmustum bir iki hareketinden dolayi ve o an onu kırmak icin "Madem kul hakkina bu kadar önem veriyorsun üniversite de yatay geçis yapmak için neden akademisyen akrabani araya sokup hastaliğini bahane ettin" ( bu arada yatay geçis yapamadi) dedim ve olay patladi bayaa bir kavga ettik. Sonra da tüm iletişimi kestik. Şimdi kendimi çok kotu hissediyorum.
Yav yok öyle değil ya. Bu tip insanlar ben her şeyi yapayım ama millete de sürekli ahlak dersi vereyim tipleri. İnsan bu şekilde uyarılmaz ki konuyu başka yere yönlendirir. “Amaaan gel boşver onları Allah herkese gönlüne göre versin biz şunu konuşalım” gibi konuyu değiştirir. Çok uyarmak istiyorsa da karşısındakinin konu hırsı geçtiğinde “ya şu konuda konuşmayalım bir daha böyle kul hakkı olur hiç üstünüze o yükü almayalım olur mu?” Diye kırmadan konuşur.Kul hakkı ciddi bir şeydir, ne mutlu fark edip uyaran arkadaşınız varmış bazen farkında olmadan yaptığımız şeylerde kul hakkına girebiliyor çünkü. Arkadaşınız da insan muhafazakar da olsa geçmişte bir hata yapmış ve siz çetelesini tutup yüzüne vurmuşsunuz, insanların içi belli olmaz belki kendince tövbe etmiş hatasını anlamıştır, siz onu yüzleyerek bir hakka daha girdiniz. Arkadaşınızın yerinde olsam bir daha asla sizinle görüşmezdim, eskiyi deşip kafama kakan insanı hayatımda istemem çünkü. İyi dost insanı uyarır bu kötü bir şey değildir
Yav yok öyle değil ya. Bu tip insanlar ben her şeyi yapayım ama millete de sürekli ahlak dersi vereyim tipleri. İnsan bu şekilde uyarılmaz ki konuyu başka yere yönlendirir. “Amaaan gel boşver onları Allah herkese gönlüne göre versin biz şunu konuşalım” gibi konuyu değiştirir. Çok uyarmak istiyorsa da karşısındakinin konu hırsı geçtiğinde “ya şu konuda konuşmayalım bir daha böyle kul hakkı olur hiç üstünüze o yükü almayalım olur mu?” Diye kırmadan konuşur.
Cok iyi yapmışsin benim içim bile rahtladiTesekkur ederim daha iyi hissettim
İyi demişsin böyle insanlar kendilerini görmez millete ahkam kesmeye bayılırlar. Bizde de var bi taneMerhaba değerli kadınlar kulübü üyeleri. Benim bir arkadaşım var. Kişilik olarak çok iyi biridir ama iletişim konusunda da bir o kadar kötü. Ben ona derdimi anlattığimda konuyu hemen kendine çeker kendinden bahseder. Bu arkadaşım çok muhafazakar. Daha önce yaptiğımız sohbetlerde bazı olaylar anlattıgımda kul hakki varsa hemen dikkat çeker "Kul hakki oluyor boyle" diye uyariyordu. En son goruştugumuzde de yine ben bir sey anlatinca bu sekil araya girdi ben o gün biraz ona karşı dolmustum bir iki hareketinden dolayi ve o an onu kırmak icin "Madem kul hakkina bu kadar önem veriyorsun üniversite de yatay geçis yapmak için neden akademisyen akrabani araya sokup hastaliğini bahane ettin" ( bu arada yatay geçis yapamadi) dedim ve olay patladi bayaa bir kavga ettik. Sonra da tüm iletişimi kestik. Şimdi kendimi çok kotu hissediyorum.
Merhaba değerli kadınlar kulübü üyeleri. Benim bir arkadaşım var. Kişilik olarak çok iyi biridir ama iletişim konusunda da bir o kadar kötü. Ben ona derdimi anlattığimda konuyu hemen kendine çeker kendinden bahseder. Bu arkadaşım çok muhafazakar. Daha önce yaptiğımız sohbetlerde bazı olaylar anlattıgımda kul hakki varsa hemen dikkat çeker "Kul hakki oluyor boyle" diye uyariyordu. En son goruştugumuzde de yine ben bir sey anlatinca bu sekil araya girdi ben o gün biraz ona karşı dolmustum bir iki hareketinden dolayi ve o an onu kırmak icin "Madem kul hakkina bu kadar önem veriyorsun üniversite de yatay geçis yapmak için neden akademisyen akrabani araya sokup hastaliğini bahane ettin" ( bu arada yatay geçis yapamadi) dedim ve olay patladi bayaa bir kavga ettik. Sonra da tüm iletişimi kestik. Şimdi kendimi çok kotu hissediyorum.
iyi yapmıssınMerhaba değerli kadınlar kulübü üyeleri. Benim bir arkadaşım var. Kişilik olarak çok iyi biridir ama iletişim konusunda da bir o kadar kötü. Ben ona derdimi anlattığimda konuyu hemen kendine çeker kendinden bahseder. Bu arkadaşım çok muhafazakar. Daha önce yaptiğımız sohbetlerde bazı olaylar anlattıgımda kul hakki varsa hemen dikkat çeker "Kul hakki oluyor boyle" diye uyariyordu. En son goruştugumuzde de yine ben bir sey anlatinca bu sekil araya girdi ben o gün biraz ona karşı dolmustum bir iki hareketinden dolayi ve o an onu kırmak icin "Madem kul hakkina bu kadar önem veriyorsun üniversite de yatay geçis yapmak için neden akademisyen akrabani araya sokup hastaliğini bahane ettin" ( bu arada yatay geçis yapamadi) dedim ve olay patladi bayaa bir kavga ettik. Sonra da tüm iletişimi kestik. Şimdi kendimi çok kotu hissediyorum.
Bir şey yazardım ama ban yerim :)Merhaba değerli kadınlar kulübü üyeleri. Benim bir arkadaşım var. Kişilik olarak çok iyi biridir ama iletişim konusunda da bir o kadar kötü. Ben ona derdimi anlattığimda konuyu hemen kendine çeker kendinden bahseder. Bu arkadaşım çok muhafazakar. Daha önce yaptiğımız sohbetlerde bazı olaylar anlattıgımda kul hakki varsa hemen dikkat çeker "Kul hakki oluyor boyle" diye uyariyordu. En son goruştugumuzde de yine ben bir sey anlatinca bu sekil araya girdi ben o gün biraz ona karşı dolmustum bir iki hareketinden dolayi ve o an onu kırmak icin "Madem kul hakkina bu kadar önem veriyorsun üniversite de yatay geçis yapmak için neden akademisyen akrabani araya sokup hastaliğini bahane ettin" ( bu arada yatay geçis yapamadi) dedim ve olay patladi bayaa bir kavga ettik. Sonra da tüm iletişimi kestik. Şimdi kendimi çok kotu hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?