Kendime inanamıyorum artık...

Günaydın.
Benim de merak ettiğim neden ilk küfürden sonra bitirmediğin.
Oraya buraya gelip rezillik çıkarması son dönemlerde olmuş anladığım kadarıyla.

Öyle bir insan olduğunu bilme şansın yoktu.Kendine fazla yüklenme .Söylediğin gibi biraz daha sabret ve giderken adam yerine koyupta bir açıklama yapma sakın.Sonra gider ayak bi zarar vermeye falan kalkar böyle biriyse beklenir.

Yine de Allah korumul seni
Bu dam sana daha büuük zararlar da verebilirdi. Ayrılmak istediğinde seni tehtit edebilir. Aynı evde taşadığımızı ailene söylerim vs diyerek. Sakın tehtitlerine boyun eğme bu işin sonu yokçünkü

en mantıklısını sen düşünebilirsin gibi şu an çünkü zaten karar da vermişsin
25 gün daha sabret madem
sonra dönüp bakma bile yalnız bence..

bu karakteri bozuk adam inş sen evine döndüğünde seni yine ailenle tehdit edip benimle aynı evde kaldı su bu die geri döndürmez karsısına bile cıkmaz ayrıldıgını söyle telefon nonu değiştir eger tehdit edecek durumla karsılasırsan suc duyurunda bulun savcılıga bulasacak karakterde biri gibi geldi bana

Ben sizi çok güçlü gördüm, en azından konu sonunda "Ama seviyorum ne yapmalıyım?" olarak bitmedi. Aptallık değil de aşk kör etmiş, hem de tam insanın gözünü korkusuzca karartabileceği bir yaş, çok normal.

seviyodur belki ama sevme sekli farklidir.. sevme'yi algilayisi farklidir.. senin bekledigin sekilde degildir.. veya derinlik beklersin, karsidaki yuzeyseldir.. vs vs : )
sevmek konusunda denk olmak cok onemli..

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum okul bitip te giderken hiç karşına alıp konuşma gider ayak başına birşey gelir diye korktum şuan .Evine döndüğünde bir mesaj atarsın telefon numaranı herşeyini değiştirirsin ve eğer imkanın dahilindeyse ailene de durumu anlat haberleri olsun.Mesajın da öyle uzun uzun açıklama şeklin de olmasın bu insan senin anlattıklaını anlaacak kapasite de değil çünkü temiz ve sakin bir şekilde kurtulman dileğiyle ...

Kendini ne sanıyor bu adam çok sinirlendim terbiyesiz saygısı olmayan insanın sevgisinden nolur ayrıl gitsin

Boşver mantıklı olanı yaptın kendine yüklenme. Hayatına eskaza girmiş bir parazitin yüzünden okulundan vazgeçmen ailene rezil olman daha kötü olurdu. Sabır erdemdir. İş hayatında bolca kullanırsın; yüzüne çemkirene sabretmeyi öğretmiş sana. Geçen sefer de demiştim evine gidene kadar bir şey deme diyeceksen. Seni çaresiz görmüş ya yüklenmiş de yüklenmiş, bu kız buralarda ailesinden uzak benim şefkatime ihtiyacı var diyeceği yerde. Yanına kalmaz ama hiç sanmıyorum. Ortak bilgisayar kullanıyorsanız falan, ya da telefonuna bakıyorsa geçmişi temizlemeyi unutma. Güzel haberlerini bekliyorum.

Aaaah aaah bizler sevince nasıl bu kadar kör olabiliyoruz? Ben de kör olurum sevince ama senin kadar olamazdım, hakaretlerle...Tabi ki öncelikle ayrılman gerek şu şahıstan seni kul köle biliyor sanırım öyle olmadığını onsuz da hayatına devam edebildiğini göster.

neden hala aynı evde yaşıyorsunuz bilmiyorum (belki kalacak yer sıkıntısı vs vardır)
ama benim aklıma böyle terbiyesiz bi adamın size aynı evde yaşarken, psikolojiğin yanı sıra fiziki şiddet de uygulayabileceği geliyo direkt
25 gününüz kalmış, o zamana kadar bi arkadaşınızda kalamaz mısınız? mümkün değilse de kendinize dikkat edin lütfen

Ben bu çocuktan ayrılman gerektiğini sana aylar önce söyledim sanırım ilk konundu. Okumana engel oluyor ve illa bizim şirkette çalış diyordu. Sürekli seni ynlendirmeye hayatınına şekil vermeye çalışmasından bile ayrılman gerektiğini düşünürken bunları okuyunca nasıl katlandın bunca zaman diye düşündüm ki ayrılmayı bile memleketine döndükten sonra düşündüğüne göre seni rahat bırakamamasından korkuyorsun sanırım En doğru kararı vermişsin canım umarım vazgeçmezsin.

Kendini suçlama lütfen. Ne demek ben aptal mıyım.. nasıl yaparım.. nasıl böyle birini tercih ederim.. bunları söyleme
Ben ölüyüm o zaman vallaa ölüyüm....
Kendine haksızlık etme.. görememişsin gercek yüzünü sonra alışkanlıktan kıcına tekmede vuramamışsın.
Ama geç kalmış değilsin. ayrıl gitsin...

canım benim çok haklısın benim erkek arkadaşımda bana kavga esnasında sinirliyse susmamı bekler yada sadece bağırır ağzından bu güne kadar salak kelimesi cıkmamıştır benimde öyle bu adamın belliki ailesinden aldığı bir terbiye yok kendini aileni ,kişiliğini,gururunu sakın ezme 25 gün sonra tekmeyi bas çünkü gerçekten normal değil üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…