Kendime inanamıyorum artık...

Günaydın.
Benim de merak ettiğim neden ilk küfürden sonra bitirmediğin.
Oraya buraya gelip rezillik çıkarması son dönemlerde olmuş anladığım kadarıyla.

Yok hayır son dönemlerde değil, ben buraya gelmeden önce de 1 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ben yanına geldikten sonra sapitti, eskiden hiç böyle şeyleri yoktu. Geldiğimde "Eyvah ben ne yaptım" dediğim an bitirdim geldikten 7 ay sonra filan ortalama. O zaman ayrildim işte bu rezillikler yaşandı. Ondan sonra Susup sabretme kararı aldım. Durum bu :) iyi anlasip hiç bişeyine cevap vermeyince sorun olmuyor zaten, delirincede sıfır tepki bende.benden karşılık olmayınca 5 dk sonra sakinlesiyo, büyük sorun çıkmıyor. Tam tersi olunca rezillikller olaylar olaylar :)))))))

Kardes senin baban emniyet muduruydu yanilmiyosam? O semsiye asıl onun g.tunde patlar.

Evet yanilmiyorsun, babam bilse mutlaka bu olay içerisinde o zararlı çıkardı ama, aile içerisinde benim dusucegim konumdan daha beter olamaz. Çünkü ailem bana inanılmaz guvenirler, aldigim kararlara çok saygı duyarlar,sonuçta kendileri istemedikleri halde ben bu şehre gelme kararı aldım ve saygı duydular. Böyle yanlış bir tercih için kendimi kötü duruma sokmak istemedim. Biraz boynumun borcu oldu diyebilirim. Kendi düşen ağlamaz ne de olsa :))))

neden hala aynı evde yaşıyorsunuz bilmiyorum (belki kalacak yer sıkıntısı vs vardır)
ama benim aklıma böyle terbiyesiz bi adamın size aynı evde yaşarken, psikolojiğin yanı sıra fiziki şiddet de uygulayabileceği geliyo direkt
25 gününüz kalmış, o zamana kadar bi arkadaşınızda kalamaz mısınız? mümkün değilse de kendinize dikkat edin lütfen

Yok hayır kalicak yer problemim yokta, onlarda kalmam için baskı yaptı uzun süre, kabul etmedigimdede baya kavga çıkardı. Baktım bu konunun sonu da kötü, uzatmadim. Genel olarak zarar görmemek için kabul ediyorum zaten bu tür isteklerini. Bu aksam yurtta kaliyim dedigimdede bin türlü küfür+sen benim gibi olamazsın hiç bi zaman edebiyatı. Bu sebepten.

Ben bu çocuktan ayrılman gerektiğini sana aylar önce söyledim sanırım ilk konundu. Okumana engel oluyor ve illa bizim şirkette çalış diyordu. Sürekli seni ynlendirmeye hayatınına şekil vermeye çalışmasından bile ayrılman gerektiğini düşünürken bunları okuyunca nasıl katlandın bunca zaman diye düşündüm ki ayrılmayı bile memleketine döndükten sonra düşündüğüne göre seni rahat bırakamamasından korkuyorsun sanırım En doğru kararı vermişsin canım umarım vazgeçmezsin.

Aklın yolu bir Poinem :))

Kimse senden daha değerli değil. Kimse seni küçük düşüremez aşağılayamaz. Gerçekten kendini sev ve kimsenin seni üzmesine izin verme

Evet yanilmiyorsun, babam bilse mutlaka bu olay içerisinde o zararlı çıkardı ama, aile içerisinde benim dusucegim konumdan daha beter olamaz. Çünkü ailem bana inanılmaz guvenirler, aldigim kararlara çok saygı duyarlar,sonuçta kendileri istemedikleri halde ben bu şehre gelme kararı aldım ve saygı duydular. Böyle yanlış bir tercih için kendimi kötü duruma sokmak istemedim. Biraz boynumun borcu oldu diyebilirim. Kendi düşen ağlamaz ne de olsa :))))
Soyleyeceklerimden dolayi sakin kirilma. Cunku benim icinde gecerli gecmiste kotu evlilik tecrubesi yasadim sonucta..
Anladigim kadariyla erkekler kimi doveceklerini,kime kufur edeceklerini,kime psikolojik siddet uygulayacaklarini cok iyi biliyolar. Hani bazen diyoruz ya 'la kadina bak,hem istedigini yapiyo hem de adami muma cevirmis' herif gikini cikaramiyor.
Cikaramaz cunku yemez. Ama ayni adamlarla biz evli olsaydik durum cok daha farkli olurdu.( Ha ben artik akillandim o ayri :)
Yani eger karsinizdaki adam size 2. defa 'gerizekali' diyebiliyorsa,siz gercekten gerizekalisinizdir. Ona o lafi ilk soylediginde yedirmediginiz icin..
Hasili bu adamlari istisnalar disinda biz bu hale getiriyoruz.

Soyleyeceklerimden dolayi sakin kirilma. Cunku benim icinde gecerli gecmiste kotu evlilik tecrubesi yasadim sonucta..
Anladigim kadariyla erkekler kimi doveceklerini,kime kufur edeceklerini,kime psikolojik siddet uygulayacaklarini cok iyi biliyolar. Hani bazen diyoruz ya 'la kadina bak,hem istedigini yapiyo hem de adami muma cevirmis' herif gikini cikaramiyor.
Cikaramaz cunku yemez. Ama ayni adamlarla biz evli olsaydik durum cok daha farkli olurdu.( Ha ben artik akillandim o ayri :)
Yani eger karsinizdaki adam size 2. defa 'gerizekali' diyebiliyorsa,siz gercekten gerizekalisinizdir. Ona o lafi ilk soylediginde yedirmediginiz icin..
Hasili bu adamlari istisnalar disinda biz bu hale getiriyoruz.

Baştan sona katılıyorum :) Evet hata bende bence de,belki bilinçli olarak yapmadım ama yine de yanlışa göz yummanin bu tür getirileri oldugundada sasirmamak lazım. Aslına bakarsaniz benden sonra bi ilişkisi olursa ve bu iliskisinde çok farklı bi adam olursa ona bile sasirmam :) Amanda bu deli benim ne suçum var diye düşünmüyorum hiç. Aslında birazda bu yüzden kendime kızıyorum zaten. Bence de hersey daha farklı olabilirdi, ama ipin ucunu Nerede kacirdigimi bile hatirlamiyorum. Belki de sadece ailemi karşıma alicak kadar yanına gitme cabalarim bile bu ozguveni vermiş olabilir. O yüzden yanlış anlamadım soylediklerinizi :)

At gitsin bosver bundan her kose basindan cikar karsina yuz verme bu tiplere lutfen

Yazınızı okudum ama kendinize aptal diyerek haksızlık ediyorsunuz çünkü karşında ki mal senin sevgini anlamayacak kadar beyinsiz ve ağzı bozuk iğrenç bi yaratık sadece bu insanlar nasıl aile terbiyesi alıyor anlamıyorum bu şahsın annesiyle iletişimi nasıl acaba çok merak ettim doğrusu.. ne kadar terbiyesiz biri.. Lütfen çabuk ayrıl bundan ve ona hiç unutamayacağı bi ders ver o susup yüzüne baktığın günlerin acısını ondan çıkar onda ki rahatlık sanki senin için bi tek o varmış ve sen ona muhtaçmışın edaları. Değilsin elbette ki bu insan sevgiliyken böyle hakaret ve küfür ediyorsa evlenince düşünmek bile istemiyorum.. Çabuk ayrılmak gerek.

Şunun şurasında 25 gün kalmış, göz açıp kapatıncaya kadar geçer. Hani okul bittiğinde ayrılık konuşması yapacağım dedin ya, daha iyi bir şey yap. Okulu bitir, ailenin yanına döner dönmez hattını değiştir ve sana ulaşabileceği tek bir şey bırakma, şoka girsin! Konuşacak bir şeyiniz yok, sen istediğin kadar haklı ol adam o kadar seviyesiz ki seni sinir krizine sokacak.Zaten laf anlatılmaz böylelerine iyisi mi hiçççç yüzgöz olma, yol ver ve ona bir açıklama yapma tenezzülünde bile bulunma.

Ya konusma yapicagim diyorsunuz ya tepkisi ne olur Allah korusun size saldirir fln neler duyuyoruz goruuoruz tv lerde bence bi msj la biitin uslubunuzede cok dikkat edin hakaret etmeyinki ofkesi size geri tepmesin

Ya konusma yapicagim diyorsunuz ya tepkisi ne olur Allah korusun size saldirir fln neler duyuyoruz goruuoruz tv lerde bence bi msj la biitin uslubunuzede cok dikkat edin hakaret etmeyinki ofkesi size geri tepmesin

Gittikten sonra ailemin yanindayken telefonla konusacagim zaten, yüz yüze anlaması mümkün değil farkindayim ne yazık ki :)

Allah kimseyi böyle insanlarla karsilastirmasin ve sizin de yardimciniz olsun. 25 gun oyle birine dayanmak .. Hayatinizdan 1 ay calinacak. Ustelik ayni evde...Ailenizin yanina donunce , pesinizi birakacagini düşünmüyorum acikcasi. Anlattiginiz gibi biriyse, `´ ben gidiyorum baaay `` deyince, ´´tamam, güle güle ´´diyecekmiş izlenimi yaratmadi. Allah sonunu hayretsin. Dikkatli ve tedbirli olun, lütfen.

Yerinde olsaydım o herifin malzemesine bir teperdim. 10 ay kan işerdi. Okurken sinirden patladım ?
Yahu bu kadar saf olmayın kendinizi düşünün. Konuşmalara bak iğrenç, itici midem bulandı..

X