Günaydın.
Benim de merak ettiğim neden ilk küfürden sonra bitirmediğin.
Oraya buraya gelip rezillik çıkarması son dönemlerde olmuş anladığım kadarıyla.
Kardes senin baban emniyet muduruydu yanilmiyosam? O semsiye asıl onun g.tunde patlar.
neden hala aynı evde yaşıyorsunuz bilmiyorum (belki kalacak yer sıkıntısı vs vardır)
ama benim aklıma böyle terbiyesiz bi adamın size aynı evde yaşarken, psikolojiğin yanı sıra fiziki şiddet de uygulayabileceği geliyo direkt
25 gününüz kalmış, o zamana kadar bi arkadaşınızda kalamaz mısınız? mümkün değilse de kendinize dikkat edin lütfen
Ben bu çocuktan ayrılman gerektiğini sana aylar önce söyledim sanırım ilk konundu. Okumana engel oluyor ve illa bizim şirkette çalış diyordu. Sürekli seni ynlendirmeye hayatınına şekil vermeye çalışmasından bile ayrılman gerektiğini düşünürken bunları okuyunca nasıl katlandın bunca zaman diye düşündüm ki ayrılmayı bile memleketine döndükten sonra düşündüğüne göre seni rahat bırakamamasından korkuyorsun sanırım En doğru kararı vermişsin canım umarım vazgeçmezsin.
Soyleyeceklerimden dolayi sakin kirilma. Cunku benim icinde gecerli gecmiste kotu evlilik tecrubesi yasadim sonucta..Evet yanilmiyorsun, babam bilse mutlaka bu olay içerisinde o zararlı çıkardı ama, aile içerisinde benim dusucegim konumdan daha beter olamaz. Çünkü ailem bana inanılmaz guvenirler, aldigim kararlara çok saygı duyarlar,sonuçta kendileri istemedikleri halde ben bu şehre gelme kararı aldım ve saygı duydular. Böyle yanlış bir tercih için kendimi kötü duruma sokmak istemedim. Biraz boynumun borcu oldu diyebilirim. Kendi düşen ağlamaz ne de olsa :))))
Soyleyeceklerimden dolayi sakin kirilma. Cunku benim icinde gecerli gecmiste kotu evlilik tecrubesi yasadim sonucta..
Anladigim kadariyla erkekler kimi doveceklerini,kime kufur edeceklerini,kime psikolojik siddet uygulayacaklarini cok iyi biliyolar. Hani bazen diyoruz ya 'la kadina bak,hem istedigini yapiyo hem de adami muma cevirmis' herif gikini cikaramiyor.
Cikaramaz cunku yemez. Ama ayni adamlarla biz evli olsaydik durum cok daha farkli olurdu.( Ha ben artik akillandim o ayri :)
Yani eger karsinizdaki adam size 2. defa 'gerizekali' diyebiliyorsa,siz gercekten gerizekalisinizdir. Ona o lafi ilk soylediginde yedirmediginiz icin..
Hasili bu adamlari istisnalar disinda biz bu hale getiriyoruz.
Ya konusma yapicagim diyorsunuz ya tepkisi ne olur Allah korusun size saldirir fln neler duyuyoruz goruuoruz tv lerde bence bi msj la biitin uslubunuzede cok dikkat edin hakaret etmeyinki ofkesi size geri tepmesin