İiyiki varsınız..o şuan kendini bile bile çok zor durumua soktu. kimseye dert anlatmaya niyeti de yok. olay o kadar sığ ve net ki.. kime ne derse desin hep cvp aynı. bunu duymaktan bıktı,yada korkuyor.
ama annesinin inadına rahatlığına vicdanına hayranım. orada sadece o evde bulunmayarak bir aileyi kurtarabiliceği halde devam ediyor.
görüşmem etmem diyen yok sadece kalma git misafir gibi bayramdan bayrama görüş. oğluna git doy ama karısından uzak dur dimi ama...
kimbilir oğlunun aklını nasıl çeliyordur. anneni istemeyeni sende isteme diyordur :) klişe bir söz malumm..
çünkü başka bir düşünce de olsa yavrum senin çocuğun babasız büyümesin ben kardeşlerinde kalırım yada ayrı bir evde yaşarım diyebilirdi... Allah ıslah etsin vicdan versin.
kesinlikle sen bir adım atma. keyfine bak. konuşmak istediğinde bizlere yaz. sakın ona yazma sakın.
düşündükçe başıma gelmiş gibi ben üzülüyorum. her zaman yanındayız canım.
İçim rahat vicdanım rahat..
Oğlum zaten bana düşkün babaylada arası iyiydi tabiki ama babanın işi yüzünden pek göremiyordu ondan herbişeyiyle ben ilgileniyordum
Zaten insan namusu ve gururu için yaşar..
Ben kimsenin namusuna laf getircek bişe yapmadım gururumuda ayakların altına aldırmıcam bak işte lafları kabul etti tıpış tıpış geldi diyemicekler..
Dedirtmicem
Annemle yine mutfakda bunu konuşuyorduk (evin olağan konusu bu.. bu aralar)
Kızım kurtar yakanı bunlardan diyoo
Biz sana bırak köpek demeyi gözünün içine bakıyoruz aman üzmeyelim kırmayalım incitmeyelim diye sen kendini ezdiymeye mi meraklısın diyorlar..
Haklılar
Sadece aklıma zaman zaman güzel günlerim geliyor..
Bana yaptığı şakalar..
Evdeki güzel diyaloglarımız.
Oğlumla bir olup beni kovalamalrı
Yanağımdan makas alıp naber hatun demesi..
Kızdığımda tamam başlama aman oğlum annen başladı yine kaç kaç demesi..
Yemek yok bugün dediğimde olsun kır 2 yumurta canın saolsun dmesi..
Sabah giderken oğlunu ve beni öpüp gitmesi..
Dağınıklığı
(ağlıyorum şuan)
Laptop kavgalarımız..
benimi seviyosun annenimi diye oğlumu sıkıştırdığı anlar..
bana sarılmadan uyumazdı
Bunların hepsi bir bir gözümün önünde gözlerimden içime akıyor
O hiç mi hatırşamıyor hiç mi düşünmüyor..
Benmiyim tek düşünen duygusu olan..
offffff
canım face'den görüştüğünüzü söylemiştin daha önce.
oraya oğlunun yeni resimlerini koysan. onun dikkatini çekecek birşeyler yapsan.
hani vicdanı sızlasın maksat.
meela çocuklar genelde aile resmi çizer ya,o tarz resimler koysan. maksat eşin annem için ben oğlumu ailemi feda mı edicem deyip toparlasnsın.
biraz duygu yollarını açsak mı?
:95::95::95:
ama olmaz kii....
keyfimden gelmedim buraya sonuıç için anlaşısak ben o eve de gelirim ama usullunce buradan alıcaksın beni de..
olmazsa içini döken olayları tekrar anlatan bir msj yaz. dank etmiyor yoksa...
Aynen kuzum gelsin azcık yaa gelsinn ne olursan ol gell diyorum daha ne diyim sözler vermek bukadarmı zor
Sen benim karımsın demek aileme kızını ben sizden çok düşünüyorum o benim herşeyim ona gelen bana gelir o üzülse ben bin üzülürüm demek bukadar mı zor hay ben onun inadına..
Etti annem cahil kadın oldu bitti siz anlayışlı olun barii anlayın durumumu iki arada bir deredeyim demek bukadar mı zor..
Ben eşimin hep yanındayım
oğlum ve eşim herşeyden önce gelir (yalandanda olsa)
sizin kızınız anlıyorum kızınızı düşünüryorsunuz ama benimde çocuğumun anası demek bukadar mı zor..
Dedirtcem dicek..
yaptım olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?