Kendime hakim olamıyorum..

o şuan kendini bile bile çok zor durumua soktu. kimseye dert anlatmaya niyeti de yok. olay o kadar sığ ve net ki.. kime ne derse desin hep cvp aynı. bunu duymaktan bıktı,yada korkuyor.
ama annesinin inadına rahatlığına vicdanına hayranım. orada sadece o evde bulunmayarak bir aileyi kurtarabiliceği halde devam ediyor.
görüşmem etmem diyen yok sadece kalma git misafir gibi bayramdan bayrama görüş. oğluna git doy ama karısından uzak dur dimi ama...

kimbilir oğlunun aklını nasıl çeliyordur. anneni istemeyeni sende isteme diyordur :) klişe bir söz malumm..
çünkü başka bir düşünce de olsa yavrum senin çocuğun babasız büyümesin ben kardeşlerinde kalırım yada ayrı bir evde yaşarım diyebilirdi... Allah ıslah etsin vicdan versin.
kesinlikle sen bir adım atma. keyfine bak. konuşmak istediğinde bizlere yaz. sakın ona yazma sakın.
düşündükçe başıma gelmiş gibi ben üzülüyorum. her zaman yanındayız canım.

İiyiki varsınız..
Asla! demez öleceğini bilse oğlum sen yuvanı yıkma ben başımın çaresine bakarım asla! demezzz..
Hep ben nolucam ben nolucam der..
Zaten torununu düşünen insan müslüman bir insan yapmaz bunları Allah korkusu olan yapmaz..
Ben artık bunlardan herşeyi beklerim geri gitsem öldürmeye bile kalkışırlar diye korkar oldum artık..
Bu kadın herşeyi yapar..
Kadın bırak siz rahat edin ben giderim demeyii
Anıra anıra..
Bu ev benimmm köyede gitmicem öbürlerinin yanınada gitmicem burda oturcam hiç bi yere gitmiyorum diye çığlık attı evde bütün komşularım duymuşş..
Neler yaşadığımı bir bilseniz neler yaşadım..
Ve o bana köpek derken evet ben köpeğim tamam köpek olim dedim.. düşün bunu bile kabul ettim sen köpek bile olamazsın dedi..
Ben daha niçin gidiyim cnm sen söyle ben bunları anneme babama söylemiyorum bile..
Söylesem iyice kıyamet kopar kan fln çıkar
Rabbim e havale ettim evladımın günahsızımın vebalini çekicekler..

çok haklısın canım. işte bunun için asla onlar çözüm yoluna gitmeden gitme.

ne terbiyesiz insan.köpek ol insan ol aşağılamak ona mı kalmış.alsın evini başına çalsın.
desydin keşke zaten benim şahsi evim var buraya kalmadık diye... bu ne kompleks ne strestir..
sanki oğluna eş kendine gelin değil de, eve hizmetçi kendine de kuma almış oh...

asil duruşunu koru. zaten hiiç muhtaç değilsin. gelecek de seni korkutmasın.
elbette zor olucak. zaman zaman için kan ağlıycak yine de görüşmek zorunda olacaksın. amaa en azında gururun, seninle olacak kendinden kendine olan güveninde sevginden vazgeçmemiş olacaksın.
nefret ortamında bir çocuk büyütmek,yalnız büyütmekten çok daha zordur.
ki sen yanlız da değilsin. ailen var seni sarıp sarmalayan.
seni kaybedenler düşünsün. sen içini ferah tut.

İçim rahat vicdanım rahat..
Oğlum zaten bana düşkün babaylada arası iyiydi tabiki ama babanın işi yüzünden pek göremiyordu ondan herbişeyiyle ben ilgileniyordum

Zaten insan namusu ve gururu için yaşar..
Ben kimsenin namusuna laf getircek bişe yapmadım gururumuda ayakların altına aldırmıcam bak işte lafları kabul etti tıpış tıpış geldi diyemicekler..
Dedirtmicem
Annemle yine mutfakda bunu konuşuyorduk (evin olağan konusu bu.. bu aralar)
Kızım kurtar yakanı bunlardan diyoo
Biz sana bırak köpek demeyi gözünün içine bakıyoruz aman üzmeyelim kırmayalım incitmeyelim diye sen kendini ezdiymeye mi meraklısın diyorlar..
Haklılar
Sadece aklıma zaman zaman güzel günlerim geliyor..
Bana yaptığı şakalar..
Evdeki güzel diyaloglarımız.
Oğlumla bir olup beni kovalamalrı
Yanağımdan makas alıp naber hatun demesi..
Kızdığımda tamam başlama aman oğlum annen başladı yine kaç kaç demesi..
Yemek yok bugün dediğimde olsun kır 2 yumurta canın saolsun dmesi..
Sabah giderken oğlunu ve beni öpüp gitmesi..
Dağınıklığı
(ağlıyorum şuan)
Laptop kavgalarımız..
benimi seviyosun annenimi diye oğlumu sıkıştırdığı anlar..
bana sarılmadan uyumazdı
Bunların hepsi bir bir gözümün önünde gözlerimden içime akıyor
O hiç mi hatırşamıyor hiç mi düşünmüyor..
Benmiyim tek düşünen duygusu olan..
offffff

canım çok üzüldüm drumuna ama sen kendini topla düşmanını sevindirme.eşinde kafasını toplasın anlıyacaktır senin kıyketini inşllh.kolay degil tabikli eşin sonuçta çocugunuz olmuş hiç kolay degil boşver takmayim demesi mutlaka takarsın ama kendişni yıpratarak degil güzel çareler arayrak Allahın sınavından geçiyorsun hepimiz bir sınavdayız yuvanı yıkmamaya bak.Allah böylelerinide bildigi gibi yapsın o kadın çekicek sonunda sende bunu duyar yada görürsün zaten kimsenin ahı kimsede kalmazmış.sen yıpratmamaya bak kendini çocugun için eşini seviyorsan bekle biraz sabır inşllh duacıyım hatasını anlar anasına resti çekip size döner bence dayanamaz çocuguna sana inşllh mutlu olursunuz canım gün dogmadan neler dogar

Allah bin defa razı olsun dualarınız için
Bekliyorum canım bende bu zaman içinde de olumlu olumsuz yaşadıklarımı tartıyorum düşünüyorum..
Kimse rahat yuvasını yıkmak istemez..
Geç olmadan bizi daha çok üzmeden kırmadan bizimle olur bizi hiçe saymaz inş..
Kaderin önüne geçilmez
Sınanıyorum tamam ama artık isyan edip günah a girmeye başladım..
Al canımı artık sınama beni diyorum..
Çünki gücüm yok

Öncelikle durumunuz gerçekten iç yakıcı...Rabbim sabır versin....Dualarım sizin için...ve oğlunuz....En kısa zamanda herşey düzelir inş...

eşim hala aramadı 11. gün.. inş düzelir teşekkürler arkadaşım..:97:

canım face'den görüştüğünüzü söylemiştin daha önce.
oraya oğlunun yeni resimlerini koysan. onun dikkatini çekecek birşeyler yapsan.
hani vicdanı sızlasın maksat.
meela çocuklar genelde aile resmi çizer ya,o tarz resimler koysan. maksat eşin annem için ben oğlumu ailemi feda mı edicem deyip toparlasnsın.
biraz duygu yollarını açsak mı?

Koymazmıyım cnm koydumm oğlumun resimlerini..
Beraber resimlerimizi koydum imalı laflar fln tık yok faceyede bakmıyorum o anca poker oynar facede sohbet edip bakmaz paylaşımlara fln..
Onun face anlayışı poker..
Bu adam elbet pişman yada olacak ama beni kaybetmeden olsaa..
Soğucam ondan kinlencem daha beni kazanamıcak yanında olsamda bedenim yanında olcok ruhen onla olmıcam
Aklına başına devşirir inş bende kinciyim..
Elimden gelen bişe yok yapılanı asla! unutamıyorum böylede bi yapım var bakalım napıcaz

eşin çok korkruğu için yada çok çıkmaza girdiği için yada çok gurur yapıyor... yada... yada...
sebebin ne olduğu hiç önemli değil ki.. onun bir parçasının ondan ayrı büyümesinden önemli ne olabilir.
başında duracak babalık yapacak ise çalsın kapıyı. senin suçun olan bir olay olsa hadi haklıdır bir adım at. yapıcı ol. bu durumda senin araman yapıcılık değil başka birşey olur.
o arayacak bekle canım.
aç değilsin,açıkta değilsin.
sabret ve bekle,zorda olsa...
yada madem ev boş bir kaç parça eşya almaya gitme bahanesi ile çal kapıyı.. yada o yokken git. eşyalarının gittiğini görünce de içi cız eder heralde

canım bugün tekrar aradım oğluşum hastalandığı sağlıkocağına götürim dedim kimliklerimiz yok onları istedim..
Gel al dedi..
sen kendin gittin kendin geliceksin gelip alır diye bekleme gelip almam diyoo..
Ben o eve gelmem diyorum bu naz yaptığımı sanıyoo oyun oynuyorum sanıyoo sanırım
Offf bu ne yaa

:95::95::95:

ama olmaz kii....

keyfimden gelmedim buraya sonuıç için anlaşısak ben o eve de gelirim ama usullunce buradan alıcaksın beni de..
olmazsa içini döken olayları tekrar anlatan bir msj yaz. dank etmiyor yoksa...

Aynen kuzum gelsin azcık yaa gelsinn ne olursan ol gell diyorum daha ne diyim sözler vermek bukadarmı zor
Sen benim karımsın demek aileme kızını ben sizden çok düşünüyorum o benim herşeyim ona gelen bana gelir o üzülse ben bin üzülürüm demek bukadar mı zor hay ben onun inadına..
Etti annem cahil kadın oldu bitti siz anlayışlı olun barii anlayın durumumu iki arada bir deredeyim demek bukadar mı zor..
Ben eşimin hep yanındayım
oğlum ve eşim herşeyden önce gelir (yalandanda olsa)
sizin kızınız anlıyorum kızınızı düşünüryorsunuz ama benimde çocuğumun anası demek bukadar mı zor..
Dedirtcem dicek..
yaptım olacak..

Son düzenleme:

tr_lelli yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…