Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim ameliyat oldu babam çıkardı para verdi(sigortası yok)
Eşim araba aldı babam para verdi..
Eşim babamın kredi kartına 15 milyar borçlandı..
Babam oğlumun herşeyiyle ilgilendi giysi. odası. okul aidatını bile babam ödüyor..
Ve bize yapılana bakın
Biz bunu hak edicek naptık..
Annemde öyle diyor canım..hiç takma canım. senin alnın açık, başın dik...
annesi ile karısını ayıramayan dengeyi kuramayan o düşünsün.
bence kendi hırsını yense gelicek. neden kızları değil,kendi köylüsü gelinlri değilde BEN! zorundayım yanında durmaya diye sor.
senin gibisini de mumla arasa bulamaz.
iki gün sonra da zaten babam bakıyordu bize en azından şimdi sadece kızıyla torununa bakıyor dersin. kaynananın duyacağı şekilde tabii...
canım o kadar rahat ol ki.. seni görünce o bile şaşırsın. süslen saçının şeklini değiştir. hayatın devam ettiğini orada da rahat ettiğini bilsin.
merhaba,
nasıl gidiyor hayat? nasılsın?
diğer konuda gördüm saçlarını kestirmişsin güzel bir adım olmuş çok sevindim. o konuyu bölmemek adına oraya yazmadım canım. buradan yazmak istedim.
bir de bugün toplantıya gittin mi?
beklemen en doğrusu şuan için canım.
inan bu duruma bende çok üzülüyorum keşke elimden birşeyler gelse:26:
çözüm belli,bunu da çook çok iyi biliyor. yolu açacak olan o...
çözüm bu kadar kolayken çözemezse zaten ona da annesini de sevgisine de,senin emeğine çocuğunun sıkıntısına çok yazık.
senin kıymetini bilmeli. sen sadece saygı istiyorsun. para pul şan şöhret değil...
bu arada yine başka bir konuda 2 aylık sabi 6 yaşında çocuk demişsin. hamile misin?
yada ben yanlış algıladım. ama bir başka konu diye alıntı yapıp orada sormak istemedim.
dualarım seninle inşallah herşey düzelicek. herşeyin hayırlısı olsun.
oğlun ve sen hep mutlu ol.