• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime hakim olamıyorum..

Hala yok eşim aramıyor bende aramıyorum..

Babamda annemde bekle diyor arama..

Yaptığım tek şey beklemek..

:31:

bence de beklemeniz şuan için en iyisi.. çünkü onun çözüm bulması ve karar vermesi gerekiyor.
siz şimdiye kadar elinizden geleni yaptınız. artık sıra onda..:63:

Aynen cnm face den sadece yazıştık..
Ben sana gel dedim gelmedin dedi..
Beni ezdin geçtin dedi..
Annenler seni dolduruyor gibi sözler ettii..
Kimsenin beni doldurduğu yok
Babam gelsin benle konuşsun dedi..
Bende babamla konuş nolcak adamın içi rahat etsin bilsin ki karısına sahip çıkıyor anlasın dedim..
Oğluma araba aldım arabanın arkasında duruyor veremedim bile diyoo..
Sen kararını vermişsin oğlun ve ben yokum annen var sadece gibi şeyler yazdım..
Ben gel dedim gelmedin dedi..
Bana diyoki benle girer çıkarsın eve
Ne demek dedim kendi evime hırsız gibimi girip çıkıcaktım ben senin dostunmuyum dedim mantıklımı bu cümle dedim.. (tlf pazar akşamı öyle dmeişti benle eve girer çıkarsın annemle durmazsın evde)
Evimde de rahat edemiceksem ne işim var orda dedim..
istediğim sadece huzur dedim..
uyucam dedim çıktım..
Bence aklı karışık Annesi acındırıyordur kesin kendini
O kadın hep hasta olur tansiyonu yğkselir orası burası ağrır kendini acındırmayı çok iyi bilir..
Yanlış olmuş kesin oyuncu olmalıydı iyi rol yapıyor..

Direnicem o kadını uzaklaştırcak benden

Eşimi 7 yıllık eşimi tanıyorsam bizi özlemiş ve gel desem koşucak gibi..

Ama gel demicem

Çıkıcak babamın karşısında konuşucak..

Eşşek gibi sahip çıkacak yol bulacak beklemeye devam..

anatidepresanımı alıyorum yatıyorum oğlumlada annem ilgeliniyor saolsun..

size dinlenme kampı gibi olmuş. ruhunuzu da bedeninizi de dinlendirin. toparlanın.
sorun belli,çözüm de belli...
annesi olayı iktidar savaşı gibi görmeden kendisini çekmesi lazım.
nereye kadar direnecek ki...
güzel konuşmuşsunuz. neyin ne olduğunu biliyor artık ne istediğinizi de biliyor.
diğer kardeşlerden araya giren var mı?

Onlardan hiç haberim yok..
Ama diğer gelinlerde istemiyor evlerine gittiğimde görüyorum offlayıp pıfluyolar fakat 2sininde ailesi köyde..
2 gelininde burda kimsesi yok ayrıca 2 gelinde akrabası..
Ben yabancıyım akraba köylüleri değilim..
Ondan istememişti zaten benii..

Benim annemle evimin arasında 15 dk var..
yakınız..
Hepde destekler hem maddi hem manevi hep destek oldular
eşimin 20 milyar borcu var babama

Şimdi ağırlığımı koydum koydum

Öyle yapim dimi
Yoksa beni bi şekilde kandırcak yine anneiyle oturmaya ikna edicek..

Ben şimdi dediğimi yaptıramazsam artık hiç yaptıramam..

Başıma gelcekleri biliyorum..
1-2 ay sonra tekrar o kadın susmucak..
Şimdilik kararım bu burda babamların binasında dairem var ya buraya gel dicem ya da otur annenle annenin eteği altına gir dicem yapcak bişi yok..

Aklımı kaybedicem 49 kilo oldum..

Son düzenleme:
ah canım yaa sakin ol. her yönden avantajlısın.

o babanın karşısına dikilme cesaretni bulsa gelicek. sen direnmeye devam et elbet gelicek.

yada 10 gün falan sesi çımaz ise ben eşyalarımı alıcam kendi dairme taşınıyorum istersen gel dersin. koşa koşa gelir :)

Canım ya umutlandırıyorsun benii
Ama inat işte annemi bırakmam dicek ben orda oturmam dicek inat edicek..
Ama beklicem bu kadar durdum bi bukadar dhaa duracam yoksa arayı yapim diye alıp tekrar annesiyle oturtcak benii

Eşim ameliyat oldu babam çıkardı para verdi(sigortası yok)
Eşim araba aldı babam para verdi..
Eşim babamın kredi kartına 15 milyar borçlandı..
Babam oğlumun herşeyiyle ilgilendi giysi. odası. okul aidatını bile babam ödüyor..
Ve bize yapılana bakın
Biz bunu hak edicek naptık..

Eşim ameliyat oldu babam çıkardı para verdi(sigortası yok)
Eşim araba aldı babam para verdi..
Eşim babamın kredi kartına 15 milyar borçlandı..
Babam oğlumun herşeyiyle ilgilendi giysi. odası. okul aidatını bile babam ödüyor..
Ve bize yapılana bakın
Biz bunu hak edicek naptık..

daha ne yapıcaktınız ki?

yeterince adam yerine koyup sen birtanesin demişsiniz. o da bana kıyamazlar deyip germişte germiş kendini..

başka aile olsa beni bu kadar ciddiye almaz ezerdi diye düşüneceğine kaf dağına çıkmış beyefendi ve annesi..

şimdi büyük bir mahcubiyeti var babana karşı.
çözüm de belli.. herşey o kadar şeffaf ki aslında yine de dik durmak adına inat ediyor.
evlilik bu iktidar savaşı değil ki.. böyle denedik olmadı birde öyle deniyelim demeliydi..

bence bekle hazmedince kapını çalıcak.:71:

İnşallah canım..

Ama kendimi ayrılığıda hazırlıyorum bi taraftan annesinden vazgeçmiceni söylüyor..

Dün son kez faceden yazdım..

Annenle oturcamı sanıyosan yanılıyorsun..

Bu nedenle oğlunu bve beni ortada bıracaksan gider mahkemede söylersin

"Karım annemle anlaşamadı bende boşuyorum" dersin dedim..

Ben anneni kapıya at demiyorum dedim.

Annen orda otursun biz burda dairemi açalım..

Sen annene bak, hastaneye götür, yedir içir , istersen kal yanında ama bizede sahip çık dedim..

Zaten 15 dk arası var aynı semtdeyiz..

Daha ne diyim..

Birde eşim tek çocuk değil kii 3 erkek 3 kız kardeşler..

Artık kendime hakaret ettirmicem...

Kendimi zavallı gibi görmekden bıktım..

Ya olur ya olmaz 2 seçenek var..

Olmadımı bakıcam başımın çaresine alıcam eşyalarımı oğlumu servise vericem işe girerim..

Kurslara giderim boş durmam aktifim zaten..

Suandada bi atölyeyle anlaşmalı takı yapıyorum yinede kendi harçlığımı çıkarıyorum..

Kimseye muhtaç değilim..

Köpek de değilim..

Dik durmam lazım

Zannediyor ki bu orda yapamaz çocukla rahat edemez etraftan utanırr

Ben hırsız diilim or.s.u değilim hiç bişiden utanmıyorum..

Kaynanam yuvamı yıktı der geçerim..

Hayat devam ediyor:92:

Merhaba canım,
Senin yazdıklarını okuyunca kendimi düşündüm...
Bizi abla kardeş aynı ailenin iki çocuğu ile evliyiz. Bir sorunumuz yok çok şükür ama aynı kaynana bendede var.
Kaynanam bana köpek demedi ama git anan yaksın kınanı kına gecesinde dedi.
benim bu durumum nişanlılık döneminde geçti ama ben hiç konuşmadım hiç cevap vermedim, eşim benim yerime gerekeni yaptı önceleri hemen müdahale etti sonrasında ben yokken annesine gerekeni söyledi.
kendi kendime çok icerlendim ama sonra şunu düşündüm ben eşimle mutluyum ve eşim benim tarafımda en önemlisi de bu dengeyi kurabiliyor o yüzden boşverdim bir kulağımdan girdi diğerinden çıktı.
Unutma hayatta senden önemlisi YOK...
Hiç kimse için psikolojini bozmaya değmez, hele de kaynanan için hiç değmez, onun hasta bir insan olduğunu ve dengesiz olduğunu düşün öyle davran...
Baban sizin için herşeyini vermiş, malesef türk ailelerinde kız tarafı hep aman kızım mutlu olsun aman kızım rahat etsin mantığıyla hareket edip damatlarını yüceltiyorlar ama bu damatlar tarafından,
oh bee! - Bundan sonra sırtım yere gelmez, ben istediğim gibi hareket ederim keyfime bakarım, diye düşünürler.
Babanda bunu yapmış ama sonunda kızının çok üzüldüğünü görmüş ve resti çekmiş bundan sonra onlar ne diyorsa onu yap.
benim kayınvalideme de 4 çocuktan 2 si bakıyor bizim kocalarımız ama ses etmiyoruz atsa atamaz, satsa satamaz sonuta anneleri ve kayınpederim kadının dırdırından vefat etti.
Sana söyleyeceğim tek şey, üzme kendini kafanı başka şeylerle meşgul et, herşey olacağını varır
aktif bir insansın başının çaresine bakabilirsin. şunu da bil ki eşin ailenin olduğu binadaki daireye gelmek istemeyecektir siz ayrı bir yerde otursanız en güzeli ve sen istediğin zaman kayınvalidenle görüş, sonuçta eşinin annesi onun için önemlidir gitsin görsün ama sen eşinin annesini sevmek zorunda değilsin, bayramlarda seyranlarda istersen gider bir elini öper dönersin o kadar.
hayat kısa bütün bunlara değmez... Çocuğun senin en değerli varlığın, unutma!..
Ağırlığını koy senin kararlı olduğu bilsin, face de olduğu gibi polemiklere girme sana kesin kararını verdikten sonra ulaşabilsin, zor kazanılan şeyler her zaman değerlidir ve sevgi emek ister, insan bu emeğin karşılığını almalıdır.
Allah hakkında hayırlısını eğlesin, öptüm.

hiç takma canım. senin alnın açık, başın dik...:16:

annesi ile karısını ayıramayan dengeyi kuramayan o düşünsün.

bence kendi hırsını yense gelicek. neden kızları değil,kendi köylüsü gelinlri değilde BEN! zorundayım yanında durmaya diye sor.
senin gibisini de mumla arasa bulamaz.

iki gün sonra da zaten babam bakıyordu bize en azından şimdi sadece kızıyla torununa bakıyor dersin. kaynananın duyacağı şekilde tabii...:27:

canım o kadar rahat ol ki.. seni görünce o bile şaşırsın. süslen saçının şeklini değiştir. hayatın devam ettiğini orada da rahat ettiğini bilsin.

hiç takma canım. senin alnın açık, başın dik...:16:

annesi ile karısını ayıramayan dengeyi kuramayan o düşünsün.

bence kendi hırsını yense gelicek. neden kızları değil,kendi köylüsü gelinlri değilde BEN! zorundayım yanında durmaya diye sor.
senin gibisini de mumla arasa bulamaz.

iki gün sonra da zaten babam bakıyordu bize en azından şimdi sadece kızıyla torununa bakıyor dersin. kaynananın duyacağı şekilde tabii...:27:

canım o kadar rahat ol ki.. seni görünce o bile şaşırsın. süslen saçının şeklini değiştir. hayatın devam ettiğini orada da rahat ettiğini bilsin.
Annemde öyle diyor canım..
YANIMDA HİÇ EŞYAM YOK HEPSİ EVDE..
Sana bişiler alalım saçına gölge attır süslen püslen diyoo annem..
O peşinden çok koşucak daha diyor..
İlk günün sendromları geçti tabiki artık ağlamıyorum
Karşı dairedeki komşumla konuştum şimdi..
Kaynanam yüzündne yuvanı yıkma diyor..
değer mi diyor..
Üüzlümüş birbirimizi çok severdik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.
Napim canım kader..
Ama pişman olucana adım gibi eminim..
Geç olur iş işden geçerse bilemem

o mutlaka tıpış tıpış gelicektir. kardeşleri de bu duruma karşı çıkacaktır.
annesi elden ayaktan düşmemiş bişiyi yok. sadece sizinle yaşamak olmaz. birileri ona gözünü aç yuvanı kurtar diyecektir.
beklemeye devam et.
annenin sözünü de dinle.... hayattan kopma:71:

Saolun cicilerim desteğiniz için..
Bekliyorum işte gelişmelerdne haberdar edicem bence bu adam annesi hala evimde ya bunun kardeşlerinden birine gitmesini bekliyor ev boşalınca çözüm olcakda sankii..
Kuyruğunu sıkıştırıp gelicek elbet..
Hadi, evimize gidelim dicek..
Bi şekilde bişe demeli yaa bu benim 7 yıllık kocam mı tanıyamıyorum..
Kıyamazdı o bana ve oğluna..
Her dediğimizi yapardı..
Arrardı canınız bişe istiyor mu diyee şaşırıyorum..

merhaba,
nasıl gidiyor hayat? nasılsın?

diğer konuda gördüm saçlarını kestirmişsin güzel bir adım olmuş çok sevindim. o konuyu bölmemek adına oraya yazmadım canım. buradan yazmak istedim.
bir de bugün toplantıya gittin mi?

merhaba,
nasıl gidiyor hayat? nasılsın?

diğer konuda gördüm saçlarını kestirmişsin güzel bir adım olmuş çok sevindim. o konuyu bölmemek adına oraya yazmadım canım. buradan yazmak istedim.
bir de bugün toplantıya gittin mi?

Cnım orayada yazıyorum arkadaşlar saolsun destek oldular
O toplantıya gittim ama öğretmene daha durumu söylemedim açıkca sadece hastalık fln bahanelerle geçiştirdim yutmasa da gargara yaptı işte..
Servise vericem oğlumu geri kalmasın okulundan
Hala aramadı sormadı sadece evine gel dedi en son konuşmamızda orası benim evim değil ben ancak eşyalarımı almaya gelirim dedim..
Evet saçlarımı burdaki arkadaşlarımda çok beğendiler..
Makyajla fln hoş duruyor genelde böyle saçlar şimdilik böyleyim burda hiç birşeyim yok eşya giysi tokam dahi yok..
O evede gitmek istemiyorum o eve ancak eşyalarımı toplamaya gelirim dedim ya 2-3 eşya için gitmicem belli olsun hepsini almaya gidicem..
Şimdilik 2-3 bişiler aldım mağzadan idare ediyorum
Adam ortalıkda yok..
Aramıyor
Sormuyor
Gelmiyor
Gitmiyor.. napmaya çalışıyor fikri ne amacı ne anlamıyorum ama k.v hala benim evimdeymiş..
Sinir oluyorum burda evimde ve eşyalarımı kullanıyoo..
benim kaşığımla yemek yiyoo
Benim tenceremde yeme yapıyo
Benim kettlemda su ısıtıyoo düşündükçe beynim gidiyoo.
Bana hakaret eden kadın benim çeyizlik eşyalarımı kullanıyo orda pişkin pişkin bişileri parçalayasım geliyor..
Sinirden..
Yinede herşeye rağmen iyiyim..
Annemle dışarı çıktık çizmelerle geldim kaldım böle burda ayakkabı fln aldım oğluma iç çamaşırı aldım alışveriş yaptım biraz..
Bekliyorum..

beklemen en doğrusu şuan için canım.
inan bu duruma bende çok üzülüyorum keşke elimden birşeyler gelse:26:

çözüm belli,bunu da çook çok iyi biliyor. yolu açacak olan o...
çözüm bu kadar kolayken çözemezse zaten ona da annesini de sevgisine de,senin emeğine çocuğunun sıkıntısına çok yazık.
senin kıymetini bilmeli. sen sadece saygı istiyorsun. para pul şan şöhret değil...

bu arada yine başka bir konuda 2 aylık sabi 6 yaşında çocuk demişsin. hamile misin?
yada ben yanlış algıladım. ama bir başka konu diye alıntı yapıp orada sormak istemedim.

dualarım seninle inşallah herşey düzelicek. herşeyin hayırlısı olsun.
oğlun ve sen hep mutlu ol.

beklemen en doğrusu şuan için canım.
inan bu duruma bende çok üzülüyorum keşke elimden birşeyler gelse:26:

çözüm belli,bunu da çook çok iyi biliyor. yolu açacak olan o...
çözüm bu kadar kolayken çözemezse zaten ona da annesini de sevgisine de,senin emeğine çocuğunun sıkıntısına çok yazık.
senin kıymetini bilmeli. sen sadece saygı istiyorsun. para pul şan şöhret değil...

bu arada yine başka bir konuda 2 aylık sabi 6 yaşında çocuk demişsin. hamile misin?
yada ben yanlış algıladım. ama bir başka konu diye alıntı yapıp orada sormak istemedim.

dualarım seninle inşallah herşey düzelicek. herşeyin hayırlısı olsun.
oğlun ve sen hep mutlu ol.

Aynen canım parada pulda gözüm yok hiçde olmadı kendide derdi zaten yinede söyler masrafsızsın yaa hiç mi masrafın olmaz senin diye..
İstemem kolay kolay
Babamda aynen bunu diyor..
Annem annem diyen adama zorlamı karılık yapıcaksın diyor..
2 aylık sabii 6 yaşında derken canımcımm ben oğlum 2 aylıkken yine annemin evine gelmiştim 4 aylık evli 2 aylık hamileydim..
Yine kaynanamın hakaretleri yüzünden..
Şimdi o 2 aylık oğlum 6 yaşında yine aynı konu yüzünden annemdeyim onu anlatmaya çalıştım şükür hamile fln değilim aman aman...
Yani konu kimse değişmiyor zaman geçsede idi bende oraya kendimi örnek verdim..
7 sene geçti yine k.v hakaretleri yüzünden annemdeyim..
Keşke ozaman gitmeseydim işte yaşamadan anlayamıyosun kii olur düzelir yuvam diyosun (diyorum eşimin demediği belli

Aynen öyle canım desteğin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun İyiki varsınız sizin desteğinizle biraz moral buluyorum..

Zaman evet bi şekilde bu adam ortaya çıkacak kimseye bişe demiyomuşş eşimin samimi bi arkadaşı var babamda tanıyor (biz ailesini flnda önceden tanıdığımız bi abii)
Babam durumu anlatmışş bak demiş arkadaşım durum böyle böyle annesi benim kızıma rahat vermiyoo tamam o özünde iyi biri oğlum gibide seviyorum ama evinde düzeni kuramıyor demiş..
Ama o sana konu açmadığı sürece konuyu açma demiş babam..
Dün o arkadşıyla beraber eşim içmeye gitmiş (ki yılbaşı yada özel bi gün olmazsa hayatta içmez)
Dün içmişler babam a o arkadaş söylemiş.. dün birlikteydik diye eşim hiç bişi anlatmamış hiç bişe yokmuş gibi davranıyormuş yanii olayları kimseye söylemiyoo bu en yakın arkadaşına bile
Bişi çıkaramadık konudan bekliyoruz..

Son düzenleme:
Back