Eşinizin arkadaşının eşi ile bu kadar pişman olacağınız ne paylaştıniz ki?Eşimin arkadaşının eşi aynı zamanda iş ortağımızin yani bir araya gelince dertlestigimiz herşeyi eşine anlatmis eşi benim eşime ben böyle kötülük görmedim hayatımda ama çok pişmanım o kadına güvendiğim için ve de eşimi dinlemeyip ona o kadınla sırları paylaştığım için nolur bana biseyler söyleyin çok uzgumum kendimi çok suçluyorm
Ne anlattınız ki? Kötülük derkenEşimin arkadaşının eşi aynı zamanda iş ortağımızin yani bir araya gelince dertlestigimiz herşeyi eşine anlatmis eşi benim eşime ben böyle kötülük görmedim hayatımda ama çok pişmanım o kadına güvendiğim için ve de eşimi dinlemeyip ona o kadınla sırları paylaştığım için nolur bana biseyler söyleyin çok uzgumum kendimi çok suçluyorm
Mesela kaynanam ve görücem hakkında o da bana anlatıyordu ki bende anlatmistimEşinizin arkadaşının eşi ile bu kadar pişman olacağınız ne paylaştıniz ki?
Doğru bunu tahmin ettim ama eşinin de gelip eşime soylecegine ihtimal vermedimDünya üzerinde birçok çift her şeyi birbirine anlatır. Yani çoğu zaman birine bir sır verirken eşine de vermiş oluyoruz.. Ben anlatmam ama gözlemim çoğu zaman böyle.
Kadının eşide ne diye gidip kocanıza anlatmış ki . Ne saçma olayDoğru bunu tahmin ettim ama eşinin de gelip eşime soylecegine ihtimal vermedim
Eşimle tartıştığımiz meseleri kaynanam gil ile ilgili konualri en iyi niyetli düşünüp söylediğim şeyi bile söylemişler çok uzuldumNe anlattınız ki? Kötülük derken
Babamın çok güzel bir sözü varEşimle tartıştığımiz meseleri kaynanam gil ile ilgili konualri en iyi niyetli düşünüp söylediğim şeyi bile söylemişler çok uzuldum
Aynen bu kötülüğü yapma motivasyon neydi acaba hiç bir kötülügumuz olmamıştır onalra kesinlikle neden böyle yaptılar anlam veremdimKadının eşide ne diye gidip kocanıza anlatmış ki . Ne saçma olay
Çok doğru demiş dünyam basima yıkıldı büyük ders oldu ama çare çok uzgumumBabamın çok güzel bir sözü var
“sır verme kölesi olursun”
Bu da size ders olsun. Bir daha gerçekten anlatilacak kişiler ile paylaşın bu duygularınızı. O ikisi de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş resmen. O ne öyle karı koca dedikoducu. Eşinizle araniz nasıl?Mesela kaynanam ve görücem hakkında o da bana anlatıyordu ki bende anlatmistim
Az kalsın yuvamız yikilacakti bı daha asla kimseye bişey demem destekleriniz için çok sağolunBu da size ders olsun. Bir daha gerçekten anlatilacak kişiler ile paylaşın bu duygularınızı. O ikisi de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş resmen. O ne öyle karı koca dedikoducu. Eşinizle araniz nasıl?
O kadar üzgündum ki aklıma burası geldi ve yazdım konuşmak iyi geliyor insana Allah razı olsunBu da size ders olsun. Bir daha gerçekten anlatilacak kişiler ile paylaşın bu duygularınızı. O ikisi de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş resmen. O ne öyle karı koca dedikoducu. Eşinizle araniz nasıl?
Her evde olan şeyler o da anlatırdı esseklik bende işte guvenmemeliydimBu nasıl grafik ya sen arkadaşına o kocasına kocası da senin kocana kapanış kavga jdbdjkslw hayır ne anlatmış olabilirsin kaynana gelin kavgası mı? Ay bi de ortağın eşiymiş hiç sır verilir mi?
İnşallah bu benim hiç aklımdan çıkmaz hep böyle üzgün olurum sanıyorum suanBir musibet bin nasihatten iyidir demişler.
Duyulmasını istemediğiniz bir şeyi bir daha kimseye anlatmayın.
Olay sanırım biraz taze. Zaman geçtikçe bu duygunuz geçer.
İlk duyduğunda bana söylemedi emin değilim bişey duydum dedi tartıştık biraz şiddet gösterdi hatta sonra akşamına çiçek almis gelmis özür diledi sarıldı diğer günde olanalri anlattı bana çok kirgin haklı olarak soğuk davranıyor suanBu da size ders olsun. Bir daha gerçekten anlatilacak kişiler ile paylaşın bu duygularınızı. O ikisi de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş resmen. O ne öyle karı koca dedikoducu. Eşinizle araniz nasıl?
Gerekçesi ne olursa olsun siddet gösterip akşamına çiçekle gelmiş bir insanı haklı olarak gormeyin lütfen ya.İlk duyduğunda bana söylemedi emin değilim bişey duydum dedi tartıştık biraz şiddet gösterdi hatta sonra akşamına çiçek almis gelmis özür diledi sarıldı diğer günde olanalri anlattı bana çok kirgin haklı olarak soğuk davranıyor suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?