Sidddetini asla haklı bulmuyorim ama kırılmasını haklı buluyorumGerekçesi ne olursa olsun siddet gösterip akşamına çiçekle gelmiş bir insanı haklı olarak gormeyin lütfen ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sidddetini asla haklı bulmuyorim ama kırılmasını haklı buluyorumGerekçesi ne olursa olsun siddet gösterip akşamına çiçekle gelmiş bir insanı haklı olarak gormeyin lütfen ya.
Doğru bunu tahmin ettim ama eşinin de gelip eşime soylecegine ihtimal vermedim
Kesinlikle katılıyorum sizeMaalesef bazı düşük seviye kadınlar koca ile konuşak bir şey bulamayınca sırf kocasının dikkatini çekmek için gün içinde kimlerle ne yapmış, kim ona ne sır vermiş her şeyi anlatıyor. Ama burda sadece kadın seviyesiz değil kocasıda ayrı seviyesiz. Oda hepsini eşinize yetiştirmiş. Bu da size ders olsun.
Suç bende artık ben görüşmem ama eşimin ortağı esiAnlatınca zora gireceğinizi düşündüğünüz hiçbir şeyi o insanlarla paylaşmamanız gerekiyordu.Kimsenin ağzının kilidi sizde değil neden anlatmayacağına dair % 100 güvendiniz ki ?
Bugün ayşe olur yarın fatma olur herkese içinizi dökmeyin suya anlatın gerekirse millete dedikodu malzemesi olmuşsunuz.O kişiyi de bir güzel paylayın görüşmeyi de kesin.
Ben de öyle bi şeyle karşılaştım ama benimki keşke eşiyle paylaşsaydı dedirtti. Eşimin kuzeninin eşi kadın çağırdı bi gün gittim sohbet vs derken kayınbabasından eşinden ondan bundan bayağı konuştu eşimin ailesinden vs bile neyse ben de bi kaç bi şey söyledim ertesi buluşmaya bu laflarımın kaynanasına anlattığını laf arasında söylediğinde direkt arama mesafe koydum asla böyle laf alıp alıp kendi o insanlarla iyi olan insanlarla arkadaşlık edememEşimin arkadaşının eşi aynı zamanda iş ortağımızin yani bir araya gelince dertlestigimiz herşeyi eşine anlatmis eşi benim eşime ben böyle kötülük görmedim hayatımda ama çok pişmanım o kadına güvendiğim için ve de eşimi dinlemeyip ona o kadınla sırları paylaştığım için nolur bana biseyler söyleyin çok uzgumum kendimi çok suçluyorm
Şiddetini hakli bulmuyorsaniz üstüne de düşmeyin adamın o zaman. Ben ne desem boş yaSidddetini asla haklı bulmuyorim ama kırılmasını haklı buluyorum
Sıkma canını belki başka müsibetlerin önüne geçmesine sebep olmuştur hiç bu yönden baktın mı?Çok doğru demiş dünyam basima yıkıldı büyük ders oldu ama çare çok uzgumum
Ne diye anlatırsın ki?Eşimin arkadaşının eşi aynı zamanda iş ortağımızin yani bir araya gelince dertlestigimiz herşeyi eşine anlatmis eşi benim eşime ben böyle kötülük görmedim hayatımda ama çok pişmanım o kadına güvendiğim için ve de eşimi dinlemeyip ona o kadınla sırları paylaştığım için nolur bana biseyler söyleyin çok uzgumum kendimi çok suçluyorm
Çok doğru söylüyorsunGel burda çekiştir kaynanani gorumceni, elaleme anlatılır mı?
Ah bir de darp edilmissiniz esiniz tarafından, simdi okudum.
Hem ailesinden sikayetcisiniz, hem de esiniz uc kurus etmezmis, ilk siddeti de diildir, bosanacak misiniz?
Gerci yuvamız dagiliyordu diye de üzülmüşsünüz, bosanmazsiniz o zaman, e ne olacak, dayak mi yiyeceksiniz hep?
Elime gecirsem parçalarım ama eşime birde sana söylediğimi şöyle eşine demiş arkadaşı kışkırtıyor sonra bana bişey dmemesini bekleyorNe diye anlatırsın ki?
Belli yani gidip söyleyeceği.
Senin yerinde olsam ararım kadını ağzıma geleni söylerim
Bende düşündüm hani her şer de bı hayır vardır denir ya acaba bu şerim hayira yol açar mı diye kendimi çok sucladim Allah beni affetsin insllah bunda bı hayır vardır yorumuz için teşekkür ederimSıkma canını belki başka müsibetlerin önüne geçmesine sebep olmuştur hiç bu yönden baktın mı?
Kendine çok kızdın ama demi ona biseyler anlattığın için ama insanız illak i insan konuşmak istiyor dost sanıyor herkesiBen de öyle bi şeyle karşılaştım ama benimki keşke eşiyle paylaşsaydı dedirtti. Eşimin kuzeninin eşi kadın çağırdı bi gün gittim sohbet vs derken kayınbabasından eşinden ondan bundan bayağı konuştu eşimin ailesinden vs bile neyse ben de bi kaç bi şey söyledim ertesi buluşmaya bu laflarımın kaynanasına anlattığını laf arasında söylediğinde direkt arama mesafe koydum asla böyle laf alıp alıp kendi o insanlarla iyi olan insanlarla arkadaşlık edemem
Burda suçu kendimde bulduğum için üzüldüm yoksa böyle şeyleri kabul eden bı insan değilim annem babam hep arkamda asla katlnamak zorunda değilsin diyolar deflarca ayrılmak istedim ama bırakmıyor eşim bende seviyorum oni ama sorunlar çözülmüyor degismiyor affetigim içinde tekrar yasaniyorGel burda çekiştir kaynanani gorumceni, elaleme anlatılır mı?
Ah bir de darp edilmissiniz esiniz tarafından, simdi okudum.
Hem ailesinden sikayetcisiniz, hem de esiniz uc kurus etmezmis, ilk siddeti de diildir, bosanacak misiniz?
Gerci yuvamız dagiliyordu diye de üzülmüşsünüz, bosanmazsiniz o zaman, e ne olacak, dayak mi yiyeceksiniz hep?
Ne yapmis olursaniz olun siddeti hak etmezsiniz, suc bendeydi diye dusunmeyin lütfen. Ben isterim ki bosanin bu sahistan ama tabi karar sizin, hayat sizin.Burda suçu kendimde bulduğum için üzüldüm yoksa böyle şeyleri kabul eden bı insan değilim annem babam hep arkamda asla katlnamak zorunda değilsin diyolar deflarca ayrılmak istedim ama bırakmıyor eşim bende seviyorum oni ama sorunlar çözülmüyor degismiyor affetigim içinde tekrar yasaniyor