harfi harfine katılıorumBu nasıl bir bakış açısı? Ne yani mini şort giydi diye tecavüzü tacizi hak etmiş mi oluyor veya buna davetiye çıkarmış mı oluyor bir insan? Siz ne yazdığınızın farkında mısınız? Bir erkek, adamsa eğer yanından çıplak bir kadın bile geçse dönüp bakmaz, bakmamalı, bırakın tacizi tecavüzü. Erkeklerin sapkınlıklarına bahane olarak kadınların kıyafet özgürlüklerini öne sürmeniz çok korkunç. Asıl size kocaman bir ayıp. Böyle bir lafı nasıl edebildiniz bir bayan olarak hakikaten pes! Resmen diyorsunuz ki bunlar mini şort giymişler, göğüs dekolteleri var, etlerini gösteriyorlar, erkekler saldırmakta haklı. Çok büyük bir şiddetle kınıyorum sizi.
Ayrıca bazıları da göz zevkimi bozuyorlar demişler. Kimse kimsenin göz zevkine göre hareket etmek zorunda değil. Nereden biliyorsunuz kendinizin de başkalarının göz zevkini bozmadığınızı? Sırf çıplaklık teşhircilik ve kadın eti görmek mi göz zevkini bozan unsurlar? Bunun sonu var mı? Ben de mesela türban denen şeyi bir kadına asla yakıştıramıyorum. Normal başörtüsüne çocukluktan alışığım ama o boyundan bağlanan, kafasının tepesi kabarık unsur da benim göz zevkimi bozuyor. Hiç hoş görünmediğini düşünüyorum. Böyle bir başlık mı açayım ben de o zaman benim göz zevkimi kimsenin bozmaya hakkı yok diyerek? Ne haddime ayrıca? Böyle bir terbiyesizlik yapmaya hakkım var mı? Herkesin özgürlüğü karşısındakinin özgürlüğünün başladığı yerde biter. Herkes sınırlarını bilmeli diye düşünüyorum. Saygılar.
herkes tabi ki özgür ...haddim değil ki karışamam..sadece begenmedıgımı yazdım bu bir..
evet görüntü kirliliği bu 2..
benim sözümle zaten giyinmekten pardon giyinmemekten vazgeçmeyecekler...
ama ben rahatsız oldum... babam kafasını kaldırmadı yol boyunca.. kendımden utandım..
eşim bakınca zaten kızmam..ondan önce ben bakıyorum...
bırde çekiçi gelmedıklerı kanaatındeyım.. öyle olsa kıskançlık krızıne gırerdım
istanblda yaşadığınızı görüyorum profilinizde...
ben samsunda yaşıyorumki burada kat kat görüyorum sizin istanbul gibi kozmopolit bir şehirde görmemeniz şaşırtıcı..:1shok:
bizide ilgilendirmiyor netice de terbiye,ar gibi duygular ailede başlar..
aileden bunlar alınmıyorsa bize burda sadece rahatsızlığımızı dile getirmek düşer..
sizi rahatsız etmiyordur,bizi ediyordur..
neden bu düşünceyi kabullendirme mekanizması onu anlamıyorum..
biz sizin bizim gibi düşünmenizi beklemiyoruz..:sm_confused:
bir bayanda öyle demiş..tecavüzü hakediyorlar demiş..
o da onun düşüncesi..
saygı ise söz konusu burdan başlanmalıdır saygı..
neyse konu bu da değil..sizin düşüncenizdir!mirmirmirmir
fragola .!.:Çok fazla dekolteye, saçma sapan teşhirciliğe ben de bakarım, ben de hoşlanmam onlardan.
bazı şeyleri abartıyoruz sanırım... bana yorum yapın ya da hak verın diye bu topiği açmadım..
iki gündür istanbul kazan ben kepçe gezıyorum...
ama bıseyler içimi bulandırıyor...midemi bulandırıyor..:1shok:
utanıyorum..
herkesler çıplak... inançla bağlamayacagım.. herkes istedıgını istedıgı sekılde gıyer.. ama görsellik olur.. estetik olur...
amaç çıplaklık dahi olsa... çirkinlik olmaz...CADIARZU
hiç görmedıgım kadar meme gördum bugun.. sarkmış,pörsumus,yada dik bıngıl bıngıl..
göbek gördum bugun.. kımınden yağ fıskırmıs kımınden kıl...
strınglerını gördum kaç kişinin...
kötu kadın dıyemedım.. yanında kocası,çocuguylaydı çogu...
ayıp yok.. gunah yok.. estetık hıç yok..
ben mı?bende gıyınıyorum yerı gelınce minimi,çokta gıydım göbegımı gösteren kıyafetımı..
begenmedım.. ayarsız çıplaklığı..
begenmedım mıdemi bulandıran göguslerı,göbegi,poponun çatalını..:a015:
Yazıklarının her kelimesine katılıyorum.Yazın plajda gördüğüm kadınlar bene o kadar iğrenç geldi ki!...Pörsümüş selülitli bacaklarla sarkmış kat kat olmuş göbeklerle denize giriyorlardı.Bari mayosunun üzerine bir şort giyse de görüntü kirliliğini engellese diye az düşünmedim yani.Benim midem bulandı erkekler ne yapsın.Eşim bile en sonunda itiraf etti."Ne iğrenç kadınlar var şu dünyada" diye...
Sanırım yanlış anlaşıldım.Benim de selülitlerim var bu yüzden mayomun üzerine kısa bir şort takıp giriyorum denize.Hani konu şu ya "insan yakışanı giymeli".Kimseye böyle bir yaptırım uygulansın da demiyorum ki,kişi kendini bilmeli diyorum o kadar....bir fikrim var.CADIARZU bakın ne yapalım, o pörsümüş,selülitli,yada göbekli bayanları plajlara sokmayalım.hatta.plajın önüne bir görevli koyup,kadınları testten geçirelim. bu kıstaslara uyanları geri çevirsin.malüm, mideler epey hassas. iğrenç ,iğrenç dolaşıpda bizleri hasta etmesinler,değil mi...
Sanırım yanlış anlaşıldım.Benim de selülitlerim var bu yüzden mayomun üzerine kısa bir şort takıp giriyorum denize.Hani konu şu ya "insan yakışanı giymeli".Kimseye böyle bir yaptırım uygulansın da demiyorum ki,kişi kendini bilmeli diyorum o kadar....
tabii,tabii, ne demek istediğinizi ben anladım...ya, bırakında insanlar plajlarda ,bari rahat rahat denize girsinler, o keyfi yaşasınlar...yok üstüne şort giysin ,yok yakışmıyor ,bu şekilde girmesin...üzgünüm,ama sizi doğru anladım...yaptırımı siz söylemediniz zaten. benim fikrimdi
Ozaman siz bu konuya da karşısınız.Olabilir sizi anlayabilirim.Katılmak zorunda değilsiniz.Sizin göz zevkinize hitap ediyor olabilir.Bunu da anlayabilirim.Ama benim göz zevkime hitap etmiyor.Fikirler farklı farklıdır..Ve medeni insanlar alay etmek yerine saygı duymayı tercih ederler.