- 17 Nisan 2007
- 3.336
- 8
- 49
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes tabi ki özgür ...haddim değil ki karışamam..sadece begenmedıgımı yazdım bu bir..
evet görüntü kirliliği bu 2..
benim sözümle zaten giyinmekten pardon giyinmemekten vazgeçmeyecekler...
ama ben rahatsız oldum... babam kafasını kaldırmadı yol boyunca.. kendımden utandım..
eşim bakınca zaten kızmam..ondan önce ben bakıyorum...
bırde çekiçi gelmedıklerı kanaatındeyım.. öyle olsa kıskançlık krızıne gırerdım
Valla kimse kusura bakmasın...
Teşhirciliğin adı ne zamandır modernlik oldu..
Beyaz incecik keten pantolonun içinde siyah g-stringinin iplerini daha net görünsün diye tepeye kadar çeken;
Göğüs çatalını falan geçtim üstten bakıp neredeyse göbek deliğini göreceğin ölçü(süzlük)de dekolte giyen;
Poposunun loblarını ayan beyan görmemizi sağlayacak minicik şortlarla ortalıkta salınan bir bayan bence sadece ve sadece teşhircidir.
Mini şort giyen İstanbul'da bile yok diyen arkadaşlar, gelip Eskişehir'e şöyle bir göz atsınlar o halde..
Ve bunun dinle, ahlakla ilgisi de yok..
Ben de açık bir kadınım..
Yerine göre dekoltemi de giyerim.
Ama sınırları aşmadan, dozunu kaçırmadan..
Kimseye et teşhiri yapmadan..
Kadın-erkek farketmez insanlar benim göğüs ucumu, popo çatalımı görmek zorunda mı..
Nedir yanii bu derece açıklığın, resmen çıplaklığın sebebi..
İlgi çekmek, göze batmak gibi ego tatmini dışında ne gibi bir makul sebebi olabilir..
Haa elbette herkes özgür istediği gibi giyinmeye..
Ama bizim de, onların bu et teşhirini eleştirme özgürlüğümüz var..
Kimseyi yol ortasında çevirip niye böyle açık giyindin diye laf söylemedik..
Ama bir kadın platformunda hemcinslerimizle ilgili eleştiri yapma hakkımıza da kimse laf söyleyemez..
O, öyle giyiniyo bakma görme sanane derseniz, ben de size onun çıplaklığını eleştirme hakkına sahibim okuma sanane derim..
Bunun adı modernlik olamaz..
Haa şayet modernlik buysa ben son derece geri kafalı bir kadınım. :sm_confused:
Dikkat çekmek için ya da farklı amaçlarla, çıplak denecek kadar ölçüsüz giyinenleri ayrı bir kefeye koyduktan sonra şunları söylemek isterim;
Hepimiz yerine göre dekolte de giyiniyoruz bu klasik lafı ben de tekrarlamış olayım birkez daha..Mesela ben sırt dekoltesine bayılırım özel gecelerde (belime kadar değil tabii) Neyse..
Ben bu konuda hemcinslerimizin bilinçsiz olduğunu düşünüyorum..
Kimi kadınlar bu şekilde göbek göstermenin, göğüs dekoltesi açmanın gerçekten batılılaşma ya da modernlik falan olduğunu sanıyorlar..Halbuki bilmiyorlar ki, modern olucm derken ne kadar da komik ve itici oluyorlar..
Diğer bir kesim kadınlar ise; biraz da genç görünme adına, bu tarz giyiniyorlar..
Dikkat ederseniz bu şekilde giyinenler hep genç kızlar değil..
Göbekte, hamilelikten kalan belki 50 adet çatlağı bizim gözümüze gözümüze sokan kadınlara bazen ben de rastlıyorum ve üzülüyorum onlar için..
Ya da yaşı itibarı ile sarkmış göğüsler ama sergilenmekten çekinme yok..Anlam veremiyorum evet ben de sizin gibi.
Geleneklerimiz, örflerimiz, terbiyemizi yaşatmalıyız..Kimsenin göz zevkini bozmaya, kimsenin hakkı yok..