Ben o dediğiniz hamile çatlaklarını, kırmızı tangaları hiç görmüyorum. Nerelerde geziyor öyle insanlar açıkçası merak ettim. Arada sırada fazla dekolteye, çirkin kısa t-shirtlere, pantolon kenarından pörtlemiş göbeklere rastlıyorum tabii ama o kadar aşırısını ben görmedim açıkçası. Çok fazla dekolteye, saçma sapan teşhirciliğe ben de bakarım, ben de hoşlanmam onlardan. Yazık, kendini böyle güzel sanıyor der geçerim. Banane gerisi beni ilgilendirmez. İlgilendirmemeli. Çünkü ne yazık ki karşımdakinin benim göz zevkimi bozmaya hakkı var. Eleştirmek başkadır bu şekilde bir söyleme girmek bambaşkadır. Saygı görmek istiyorsa insan, karşısındaki neyi seçmiş olursa olsun o seçime saygı göstermek durumundadır. Saygı duymak zorunda değil kimse tabi ama asgaride saygı göstermek durumundadır bence. Medeniyet budur işte, yoksa kıçı başı açmakla tabi ki medeni olunamaz. Bence de herşeyin bir dozu ve bir yeri olmalıdır.
Tabi ki kimse öyle orası burası açık birini görünce kolundan tutup da sen ne biçim giyiniyorsun diye azarlamıyor. Burada bu platformda eleştiriyor herkes. Eleştiri yapıcıysa eleştiridir, yıkıcıysa o artık eleştiriye girmez benim gözümde. Ben de hoşlanmıyorum, ben de eleştiriyorum ama eleştirinin de sınırı olmalı. Kimsenin eleştiri sınırlarını aşmasına gerek yok bence, yok göz zevkimizi bozamazlar yok sonra erkekler neden taciz tecavüz ediyor diyorlar diyerek. Bana hiç hoş gelmiyor, bunu belirtmek istedim. Saygılar.