Kendimden tiksiniyorum.

Merhaba,
Oncelikle diger bazi arkadaslarin dedigi gibi bir diyetisyene gtmelisiniz. Kafaniza gore diyet yapmayin.Diyetsyen yag-kas-su olcumu ve gerekirse kilo almanizi saglayacak baska etkenlere(aileden gelen kalitsal hastaliklar, gen yapisi vs) tahliller yoluyla bakip buna gore bir beslenme listesi ve spor aktiviteleri uyguluyor. Saclarinizi kestrmezseniz zaten uzar.(benimki de kisa uzun olanlara cok ozeniyorum ve uzatmaya calisiyorum ben de :/) diyet konusunda istikrarli olmali ve bunun yaninda vaktiniz var midir bilmiyorum ama sporu da kesinlikle aksatmamalisiniz.Once yavas yavas baslanir daha sonra ritim artirilir zaten :) Bunun disinda kendinize bakim yapin, cildinize ozen gosterin. size kendinizi kotu hissettirecek insanlardan bir sure uzak durun. kendinizi gelistrecek etkinliklere katilin. Eminim guzel bir yuzunuz vardir zayifladikca da ortaya cikar zaten. Saclariniz biraz uzayinca ombre tarzi seyler de yaptitirsinizzz ooohhh mis :))) bu arada kendi yapmak istediklerimi yaziyorum su an buraya

ama çözümsüz bi dert değil ki, hepi topu bi kararına bakar...
1-2 ayda verirsin kilolarını,saçlarını şekillendirirsin belki kaynak yaptırırsın,kendine yakışan kıyafetler seçip kendini iyi hissedebilirsin. herşey sende başlayıp sende bitiyor

Önce zayiflayarak baslayin ise
Oturdugu yerden kimse guzellesemiyor maalesef
Ne varsa bakimda var

kendinden sakın ha sakın tiksinme .. öncelikle kendinle barışık ol ve kilo verebileceğine kendini inandır..
akşam 6dan sonra asla yemek yeme abur cubur yeme eğer karnın acıkırsa bastırmak için su iç. su seni şişirir ve yemek yemek istemezsin.
sabahları erken kalk ve spor yap. zararlı yiyeceklerden fast food'dan uzak dur.
istersen başaramayacağım hiçbir şeyin olmadığını görüceksin :)
ha birde uyandığında ılık suyun içine bal ve limon koy öyle iç ..

70 kiloyum boyum 1.50 modem zaten bayağı sorunlu olduğu için ameliyata girmek istemiyorum açıkçası

Ameliyatlık bir durum değil zaten
Çirkin olman senin hüsnü kuruntun
Toparlan bakim hemen :)
Gencecik insanlar nedir bu kırılıp dökülmeniz anlamam ki
Yap güzel bir makyaj, başla diyetine
Bir kuaföre git saçın için danış bakalım neler yapılabilir
Hadi hadi yazda geliyor, silkelen biraz :)))

Allah elden ayakdan düşürmesin sevdiklerini yanından ayırmasın sağlığın yerinde olsun gerisi teferruat kendini sevmek beyninde başlar v ebeyninle biter zaten bu kadar içinde ruhunda kendisini bitirmiş bir ufak barış çubuğu içinden bırakmamışsan ne yaparsan yap insanlarda bu olumsuz enerjinden etkilenir ve sana senin davrandığın gibi hissettiğin gibi davranır iş sende başlıyor önce duygularını düşüncelerini aydınlat bilgi edin özgüvenini topla ve yapmak istediğin şeylere odaklan hadi durma .

Allahım sana göz vermiş kendine aynada bakman için..
El vermiş şikayetlerini yazman için..
imkan vermiş internetin var bilgisayarın var...
bence şikayet etmemek için güzel sebeplerin var...
olumsuzluğa değil olumlu şeylere odaklanmaya çalış..
mutlu ol en çoğu da, mutluluk kadar insana yakışan güzel bişey yoktur.

İşe kendini sevmekle başla canım. Ne olursa olsun o senin bedenin o sana sunulmuş bir hediye. Allah korusun bir elin bir ayağın da olmayabilirdi. O durumda olanlar ne yapsın. Senin bi çaren var diyetle falan bir şekilde halledersin.. Kendine bakım falan yaparak motive edebilirsin hiç yoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…