Kendimden tiksiniyorum.

Bende kiloluyum ama kendimi çirkin bulmuyorum. çirkin bulanlarıda önemli bulmuyorum. bu da şişman özgüveni :) Sen önce kendine değer vereceksin. Vücudunun hakimide sensin sanığıda. 2 yıl öncesinde zayıftım şimdi kiloluyum mesela. Zayıflamak sadece güzel olmak icin değil aynı zamanda sağlıklı olmak icin gerekli. Fakat bazen sağlık sorunları senin kilo almana sebep olur. Sen önce kilonun sebebini bul ve hangi kiloda olmak istediğine karar ver
O 1.50 boyunda 50 kilo diye 50 kilo olacaksın diye bi kaide yok.
Herkes zayıf olacak diye bi kanun mu var?

70 kiloyum boyum 1.50 modem zaten bayağı sorunlu olduğu için ameliyata girmek istemiyorum açıkçası
10-20 kilo icin o ameliyati yapmazlar zaten..bende asiri sandim.Tamam boyuna gore fazla ama ,herballife falan la baslasan?bi motivasyon olur..hizla kilo verebilirsin..sonrada dikkat etrigin zaman cillloooop :) saclar da 1 senede uzar..o surede bi kac kilo versen..tarzini degustiemeye baslasan..al sana yeni yasam tarzi ;-)

70 kilo ve 150 boy. tamam kilon fazla ama ameliyatlik kadar da drgol sporla saglikli yollardan vermeye calis, yediklerine dikkat et ve kendine biraz saygi duy. narsistlik derecesinde degil tabi ama kendini sev. yasin kac, boyun bu saatten sonra uzar mi bilmiyorum ama o kilolar verilir. alti ayda 50 kiloya dusersin yavas yavas.

etrafa bakma sen ailrne de sasirdim dogrusu neden bilr bile uzuyorlar ki

hımm,düşünmekle olmuyor tatlım harekete geç,aman aman bir kilon yok,verirsin,burada bir sürü diyet grupları var,motive ediyorlar birbirlerini onlardan birini takip et,birazda spor,yürüyüş,yüzme falan,yaz sonuna fıstık gibi olursun sen yeter ki iste!

Konunuzla direkt alakalı olmasa da okurken aklıma geldi paylaşmak istedim.

Tanıdığım çok güzel bir kadın var.

Boy kilo oranı harika olduğu gibi ölçüleri de mükemmel, sokakta gören kadın erkek herkes dönüp dönüp bakar.

Gözler mavi ten bembeyaz.

Ama bu kadın her ortamda "Ben çerkez güzeliyim, biz böyleyiz, girdiğimiz her ortamda dikkat çekeriz, eşim çocuğumuz olur da bana benzer diye çok dua etti, nasıl peşimde koştuğuna bütün İstanbul şahit, İstanbulun en güzel kızını almak hiç kolay olmadı, Allah bizi diğer kadınlardan farklı yaratmış bunu görmemek için kör olmak lazım" vs tarzında o kadar çok bahseder ki güzelliğinden...

Herkes ağız burun eğiyor o konuşmaya başlayınca ve özelliklerini her konuya bir şekilde dahil etmesinden herkese bıkkınlık gelmiş durumda.

Hatta eşinden boşandığında "adam bıkmıştır" dendi sürekli.

Bir tarafta da onun yanından geçemeyecek ölçülerde mutlu, sevecen kadınlar, eşler, anneler...

Yani zihin bulanıklığına ve tek odak nokta haline gelecek güzelliktense harika bir karakter çok daha önemli.

Ve kendisiyle ilgili sıkıntısı olanlar böyle bir karakter inşa etmekte zorlanabilirler.

Arkadaşlar fiziğinizle ilgili tavsiyeleri vermişlerdir.

Ben de -zaten biliyorsunuzdur- fizik için atılan her bir adıma karşılık karakter için atılması gereken on adımı hatırlatmış olayım.

Önce kendini sev ve değer ver.Bir doktora git test yaptır diyetisyene git sporla birlikte zayıflayabilirsin.Çevrendekiler de söyledikçe muhtemelen bunu kabullenip yapmak için kendinde yeterli gücü bulamıyorsun.Kulaklarını tıka,umursama ama önce sen kendine değer ver.

Ben de çerkes kızıyım ben niye güzel değilim o zaman sorusu takıldı kafama Sonundaki tavsiyeniz çok güzell

önce bir doktora gidip kan tahlili yaptırın olmaz mı? belki zayıflayamamanızın başka sebepleri vardır? sebebi bulursanız gerisi kolaylaşır:)

ekmek hamur işleri tatlılardan mümkün olduğunca uzak dur..spora git..ve kendini sev...

Önce bi diyetisyene giderek başla kendinle barışmayı. Spora yazıl, kafanı oyalayacak birde meşgale bul psikolojik olarak motive eder bunlar seni. Saçın içinde çam terebentin kullanabilirsin uzaması için

S
saçlarını uzatıp kilo vererek. saç uzatmak çaba gerektirmez ama sana özelden birkaç vitamin ismi verebilirim. Hem sağlıklı hem hızlı uzar.ailen neden soylüyor anlamadım. Anne babanın mahsülüdür çocuk ne ekersen onu biçersin yani..onlar çok mu aham şaham yoooo hiç sanmıyorum...

hangi vitaminler bana da mesaj atabilir misiniz?

yıllardır şu siteyi okurum, ilk defa yorum yapma ihtiyacı hissediyorum. Ben de aynı durumu yaşadım, düğünüm var kilo veremiyorum herkes sürekli laf söylüyor, aç yaşıyorum spor yapamıyorum, kafaya taktığımdan olsa gerek bir gram veremiyorum, defalarca insanlara hamile değilim o benim göbeğim açıklaması yaptım.

Kafana takma inan ki, ailene söylemelisin benimle dalga geçmeyin daha da moralim bozuluyor, moralim bozuldukça da yiyorum diye, bende işe yaramıştı, o gün bugündür sen her halinle güzelsin diyorlar

Hiç öyle kötü düşünme yediklerine dikkat et spor yap kilo verirsin inşallah gerçi ben günlerdir aç yaşıyorum ama hala veremedim sanırım spor yapmadığım için spora yazıl sende

Öncelikle kendinizden tiksinmeyin kendinizi severek işe başlayın bahsettiğiniz şeyler saç ve kilo saç uzar kilo verilir
bir de üzerine özgüven eklenirse bakın sizden güzeli varmı?

70 kiloyum boyum 1.50 modem zaten bayağı sorunlu olduğu için ameliyata girmek istemiyorum açıkçası
ameliyat olacak kadar kilolu değilsin. sıkı bir diyetle 4-5 ayda istediğin kiloya ulaşırsın. kiloların çok yerleşmeden ve vücudun çok srkmadan hemen spora başla diyetisyene git. sorunun çözümsüz değil. ayrıca bu 4-5 ayda saçlarını da uzatırsın fıstık gibi olursun:)

canım kilon abartılacak kadar fazla gelmedi bana bende 1.56 boyla 70 kilo olduğumda yine yakışan kıyafetler çok güzel duruyor üstümde. 70 kg düşsem harika olacak diye düşünüyorum çünkü bekarken o kilodaydım. bende 13 gündür diyetteyim 80 den 76 kg düştüm. sende diyet ve sporla kilo verebilirsin gibi geliyor.

Kendinden tiksinmeyi bırak bence, ilk önce bu sorunu çözelim.
Sonra beynine komutlar ver; olumsuz düşüncelere kapıldığın an, başka şeyler düşünmeye çalış. unutma her şey beyinde biter.
Sonra, doğrudan bir diyetisyene başvur ve verdiği listeyi harfiyyen uygula. uzun bir süreç ama sabırlı olacaksın, kendine hedefler koy mesela bu hafta 500 gr vereceğim de. Ayrıca, canını sıkan, sürekli zayıflaman gerektiğini söyleyen eş dosttan uzak dur ki moralin iyice bozulmasın.
Saçlarına gelince, kökü sende uzar merak etme. kür falan uygula hızlı uzamasını sağlar. değişiklik istersen saçını boyatabilirsin, güzel taçlar takabilirsin, aynı saç modeliyle gezme.
VE EN ÖNEMLİSİ DE KENDİNİ OLDUĞUN GİBİ KABUL ET Kİ DİĞERLERİ DE SENİ ÖYLE KABULLENSİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…