- 29 Temmuz 2012
- 867
- 73
-
- Konu Sahibi sindirellaa00
10-20 kilo icin o ameliyati yapmazlar zaten..bende asiri sandim.Tamam boyuna gore fazla ama ,herballife falan la baslasan?bi motivasyon olur..hizla kilo verebilirsin..sonrada dikkat etrigin zaman cillloooop :) saclar da 1 senede uzar..o surede bi kac kilo versen..tarzini degustiemeye baslasan..al sana yeni yasam tarzi ;-)70 kiloyum boyum 1.50 modem zaten bayağı sorunlu olduğu için ameliyata girmek istemiyorum açıkçası
Evet doğru duydunuz... Kendimden tiksiniyorum, nefret ediyorum. O kadar çirkinim ki. Şişmanım ve bir türlü zayıflayamıyorum 2 yıldır. giydiğim hiçbir şey yakışmıyor, saçlarım kısa ve inanın hiç yakışmıyor. Bunu da çevremdeki herkes ailem dahi dile getiriyor. Öyle bir bunalımdayım ki özellikle şu sıralar... Bu halden nasıl kurtulabilirim nasıl bambaşka bi bedene sahip olabilirim?
Ben de çerkes kızıyım ben niye güzel değilim o zaman sorusu takıldı kafamaKonunuzla direkt alakalı olmasa da okurken aklıma geldi paylaşmak istedim.
Tanıdığım çok güzel bir kadın var.
Boy kilo oranı harika olduğu gibi ölçüleri de mükemmel, sokakta gören kadın erkek herkes dönüp dönüp bakar.
Gözler mavi ten bembeyaz.
Ama bu kadın her ortamda "Ben çerkez güzeliyim, biz böyleyiz, girdiğimiz her ortamda dikkat çekeriz, eşim çocuğumuz olur da bana benzer diye çok dua etti, nasıl peşimde koştuğuna bütün İstanbul şahit, İstanbulun en güzel kızını almak hiç kolay olmadı, Allah bizi diğer kadınlardan farklı yaratmış bunu görmemek için kör olmak lazım" vs tarzında o kadar çok bahseder ki güzelliğinden...
Herkes ağız burun eğiyor o konuşmaya başlayınca ve özelliklerini her konuya bir şekilde dahil etmesinden herkese bıkkınlık gelmiş durumda.
Hatta eşinden boşandığında "adam bıkmıştır" dendi sürekli.
Bir tarafta da onun yanından geçemeyecek ölçülerde mutlu, sevecen kadınlar, eşler, anneler...
Yani zihin bulanıklığına ve tek odak nokta haline gelecek güzelliktense harika bir karakter çok daha önemli.
Ve kendisiyle ilgili sıkıntısı olanlar böyle bir karakter inşa etmekte zorlanabilirler.
Arkadaşlar fiziğinizle ilgili tavsiyeleri vermişlerdir.
Ben de -zaten biliyorsunuzdur- fizik için atılan her bir adıma karşılık karakter için atılması gereken on adımı hatırlatmış olayım.
önce bir doktora gidip kan tahlili yaptırın olmaz mı? belki zayıflayamamanızın başka sebepleri vardır? sebebi bulursanız gerisi kolaylaşır:)Evet doğru duydunuz... Kendimden tiksiniyorum, nefret ediyorum. O kadar çirkinim ki. Şişmanım ve bir türlü zayıflayamıyorum 2 yıldır. giydiğim hiçbir şey yakışmıyor, saçlarım kısa ve inanın hiç yakışmıyor. Bunu da çevremdeki herkes ailem dahi dile getiriyor. Öyle bir bunalımdayım ki özellikle şu sıralar... Bu halden nasıl kurtulabilirim nasıl bambaşka bi bedene sahip olabilirim?
Önce bi diyetisyene giderek başla kendinle barışmayı. Spora yazıl, kafanı oyalayacak birde meşgale bul psikolojik olarak motive eder bunlar seni. Saçın içinde çam terebentin kullanabilirsin uzaması içinEvet doğru duydunuz... Kendimden tiksiniyorum, nefret ediyorum. O kadar çirkinim ki. Şişmanım ve bir türlü zayıflayamıyorum 2 yıldır. giydiğim hiçbir şey yakışmıyor, saçlarım kısa ve inanın hiç yakışmıyor. Bunu da çevremdeki herkes ailem dahi dile getiriyor. Öyle bir bunalımdayım ki özellikle şu sıralar... Bu halden nasıl kurtulabilirim nasıl bambaşka bi bedene sahip olabilirim?
saçlarını uzatıp kilo vererek. saç uzatmak çaba gerektirmez ama sana özelden birkaç vitamin ismi verebilirim. Hem sağlıklı hem hızlı uzar.ailen neden soylüyor anlamadım. Anne babanın mahsülüdür çocuk ne ekersen onu biçersin yani..onlar çok mu aham şaham yoooo hiç sanmıyorum...Evet doğru duydunuz... Kendimden tiksiniyorum, nefret ediyorum. O kadar çirkinim ki. Şişmanım ve bir türlü zayıflayamıyorum 2 yıldır. giydiğim hiçbir şey yakışmıyor, saçlarım kısa ve inanın hiç yakışmıyor. Bunu da çevremdeki herkes ailem dahi dile getiriyor. Öyle bir bunalımdayım ki özellikle şu sıralar... Bu halden nasıl kurtulabilirim nasıl bambaşka bi bedene sahip olabilirim?
Gerçekten durum ciddii..diyetisyene git ve bol bol spor yap70 kiloyum boyum 1.50 modem zaten bayağı sorunlu olduğu için ameliyata girmek istemiyorum açıkçası
hangi vitaminler bana da mesaj atabilir misiniz?S
saçlarını uzatıp kilo vererek. saç uzatmak çaba gerektirmez ama sana özelden birkaç vitamin ismi verebilirim. Hem sağlıklı hem hızlı uzar.ailen neden soylüyor anlamadım. Anne babanın mahsülüdür çocuk ne ekersen onu biçersin yani..onlar çok mu aham şaham yoooo hiç sanmıyorum...
ameliyat olacak kadar kilolu değilsin. sıkı bir diyetle 4-5 ayda istediğin kiloya ulaşırsın. kiloların çok yerleşmeden ve vücudun çok srkmadan hemen spora başla diyetisyene git. sorunun çözümsüz değil. ayrıca bu 4-5 ayda saçlarını da uzatırsın fıstık gibi olursun:)70 kiloyum boyum 1.50 modem zaten bayağı sorunlu olduğu için ameliyata girmek istemiyorum açıkçası