- 2 Ocak 2015
- 236
- 58
-
- Konu Sahibi sindirellaa00
Çok düşünüyorum ama olmuyor bi türlü...Bir söz vardır.İnsan kendini nasıl görürse başkalarıda öyle görürmüş.Neden bir uzman yardımı alıp zayıflamıyor daha sonra kendinde tarzında bir değişiklik yapmıyorsun.Ben senin yerinde olsam daha da hırslanırdım.Hayat böyle üzülmekle geçmez.Üzüleceğine ne yapabilirim diye düşünmelisin..
70 kiloyum boyum 1.50 modem zaten bayağı sorunlu olduğu için ameliyata girmek istemiyorum açıkçasımerhaba, sismanim derken asirimi?benim bi arkadasim migde operasyonu gecirdi ve tam 70 kilo verdi.Inanilmaz sekilde degisti.bu ayin sonunda evleniyor..hayati tamamen degisti..
Teşekkür ederim bu sefer tekrar başlıycam belki hastalık nedeniyle yürüyüşten başka bi şey yapamam ama diğerlerini deniycem umarım yüzüm ve saçlarım da zayıfladıkça güzelleşirSpora yazılın,
Toksin atici karışım yapıp için,
Bol bol maydonoz tüketin,
Şekeri ve beyaz ekmegi biraz hayatınızdan uzak tutun.
Kendinizle barışık olun ve sağlıklı beslenerek kilo vereceğinize inanin.
Kolay gelsin
70 canımKac kilosun?
Benimki dertten çok takıntı canım bayağı takıntılı bir insanım. İnşallah senin gibi hırs yapıp bende verebilirim. Saçlarım içinse zaten yağ bakımı yapıyorum. Teşekkür ederim başaranları Dinledikçe inancım artıyor yapacağıma dair.Dua et ki çözülemeyecek bir problem değil bunların hiç biri. Biraz sabır ve iradeyle her şey yoluna girecektir. Ben de kilolarımdan şikayetçiydim ne yaptıysam veremedim en son eşimin arkadaşı doğum ne zaman diye sorunca çok gücüme gitti ve diyetisyen yardımı almaya karar verdim 6 ayda 20 kilo verdim şuan beni arkadaşlarım bile tanıyamıyor ciddi anlamda. Saç meselesine gelince de yağlı kürler ile hızla uzatabilrisin. Ben elseve marka yağ kullanıyorum fahriye evcen reklamı var ya. Saçım yağlı olmasına rağmen ağırlaştırmıyor ve hızlı uzatıyor. Üzülme Allah dermansız dert vermesin.
bu kadar abartılacak bir kilon yokmuş. hem mesele emin ol kilo değil. kilolu olup da kendiyle barışık olan sevgilisi olan evlenen o kadar çok kişi tanıyorum ki( mesele buysa eğer). asıl sorun senin kendini beğenmemen. kendinle barıştığında auran değişecek ve çekiciliğin artacak. ama illa ki kilo diyorsan ameliyat falan düşünme, sağlıklı beslenmeyle biraz sporla gayet güzel verirsin kilolarını.70 canım
Evet sorun biraz da o canım. Çünkü iki sevgilim oldu ikisi de kilim yüzünden ayrıldı... Teşekkür ederim umarım bu sefer başarırımbu kadar abartılacak bir kilon yokmuş. hem mesele emin ol kilo değil. kilolu olup da kendiyle barışık olan sevgilisi olan evlenen o kadar çok kişi tanıyorum ki( mesele buysa eğer). asıl sorun senin kendini beğenmemen. kendinle barıştığında auran değişecek ve çekiciliğin artacak. ama illa ki kilo diyorsan ameliyat falan düşünme, sağlıklı beslenmeyle biraz sporla gayet güzel verirsin kilolarını.
Çok düşünüyorum ama olmuyor bi türlü...
Benimki dertten çok takıntı canım bayağı takıntılı bir insanım. İnşallah senin gibi hırs yapıp bende verebilirim. Saçlarım içinse zaten yağ bakımı yapıyorum. Teşekkür ederim başaranları Dinledikçe inancım artıyor yapacağıma dair.
Teşekkür ederim bu sefer tekrar başlıycam belki hastalık nedeniyle yürüyüşten başka bi şey yapamam ama diğerlerini deniycem umarım yüzüm ve saçlarım da zayıfladıkça güzelleşir
zaten ameliyat olacak kadar kilon yok.diyet yaparak gayette kilo verebilirsin.saçının kökü sende.uzar gider dert etme.uzayıncaya kadarda bakımı elden bırakma.ideal kilona kavuşursan öz güveninde yerine gelecek bence70 kiloyum boyum 1.50 modem zaten bayağı sorunlu olduğu için ameliyata girmek istemiyorum açıkçası
ay kızzz ne tiksiniyorsun bu halinden bende 170 boya 115 kiloyum haline şükret bak70 kiloyum boyum 1.50 modem zaten bayağı sorunlu olduğu için ameliyata girmek istemiyorum açıkçası