• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden büyük boşanmış bir adamdan hoşlanıyorum. Ne yapmalıyım?

Yine çocuğu oyuncak ayı sanan bir genç kadıncağız. 🏴‍☠️

Beraber buyuyecekler ablasi. Hem bikerem daha once bir erkek kendisine boyle yaklasmamis. Adam baba tabi cocuklara nasil yaklasacagini biliyorsa demek. Goruyoruz ki 25 yas herkese gore cok farkli. Kimimizin aklinin basinda oldugu yasti, gordugun gibi bu yasta henuz dunyaya gozlerini acmamis olanlar bile var. Adamdaki sansa bak he boylesine safini arasa bulamaz.

Olmaz. Ayrıca ekonomi berbat. Size mi bakacak çocuğa mı? Ayrıca o çocuklar hep hayatınızda olacak aynı yaştayız hiç çocuklu adamlar dikkatimi çekmiyor

Genelde bu tipler seni elde edene dek çocuklarını bosluyor seni elde ettikten sonra ama benim çocuklarım da çocuklarım oluyor ..2 tane varmış zaten 3. Nün yükünü de istemez genelde bu tipler .. yani demem o ki 5yil sonra ulan kafama s.cayim 25de dul iki çocuklu adama ne demeye vardım dememek için ultra ultra mükemmel bi tip olmalı ha Müge anlı der ki seni elde etmek isteyen adam canım balım çiçeğim diyecek Allah belanı versin mi diyecek? Ama elde ettikten sonra çocuklarla ilgili en ufak sorunda sam şeytani sen oluyorsun..

Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Yapamazsın olmaz.adam çoğu şeyi yaşamış senin heveslerine uymayacakbir anda iki çocuklu olacaksın kendi cocugun olsa ayrım olmasın diye cirpinacaksin. Ömür boyu eski eş var olacak önüne bak denginle birlikte ol.

Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
30 35 yas araligi kadin arkadaslarim 42 yas erkekleri begenmiyor. Cok seviyeyi dusurmemek lazim yani o zaman erkeklerin bir tarafi kalkiyor ve bu sefer o kadini begenmiyorlar. Davul bile dengi dengine 2 cocuklu adamla zor yani.

Seviyorsan dene evlenmek zorunda değilsin ya gerçekten çok hoşlanıyorsan dene bence çocukları suan seni ilgilendirmez bazen olgun erkekler çekici gelir daha iyi anlar gibi gelir vardır da öyle bişey ama evlilik dersen düşün derim ama benim amcamda boşanmıştı bi çocuğu vardı ve bekar bi kadınla evlendi şimdi gayet mutlululsr iki çocukta kendileri yaptılar

25 yaşında gencecik ve hiç evlenmemiş biri olarak iki çocuklu adamla mutlu olamazsın kendine yazık edersin. Aynı şey hiç evlenmemiş ama çocuklu kadınla evlenen erkekler için de geçerli

Lütfen hayatını karartma vallahi çok pişman olursun. Kuzenimin arkadaşı aynı hatayı yaptı. Beni çok seviyor, hayatının merkezi benim vs.. Sonra işler değişiyor. Kızın durumunu bizzat biliyorum yalvarıcam neredeyse. O kız en son intihar bile etmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Kendine uygun, seni gerçekten sevecek ve mutlu edebilecek birini bulursun mutlaka. Erkeklere kıran girmedi, sende daha bebek gibi en çıtır yaşlarındasın. Burada bir mesaj okumuştum, bir kadın çocuk varken kolay kolay boşanmaz, boşanıyorsa adamı bir sorgulamak lazım. Acaba neden boşandılar? Acele etme lütfen bekle.

Sakin haaa 2 çocuk kafayi mi yedin hic tecrüben çocuğun yokken ve yasin 25 iken evlenip bir seneye kalmadan ayrilirsin zaten mantik yönünü dinle adamdan uxak dur

Ablanı dinle genç arkadaşım.
Ayrıca erkek kıtlığı mı var?
Gencecik kızsın, ne işin olur iki çocuklu, boşanmış adamla?
Üstelik hem tipsiz hem parasız.
Azıcık aklını kullan, rica ediyorum, ‘bu adam niye bana ilgi gösteriyor?’ Diye bir düşün.

Bir kere en baştan çocuğu var hemde 2 tane. 25 yaş çok küçük 26 yasina gelince bile çok değişecek fikriniz

Hoşlanmak sevmek bunlar tatlı duygular ama evlilik ve o sorumluluk çok başka

Dünyada erkek mi yok Allah aşkına yaşınıza işinize karakterinize uygun daha kimmmlllleerrr kimler gelecek ne işiniz var bu yaşta kendinizi heba etmeye adam fiyasko olmasa 2 çocuğunu düşünmeden kadin onu boşar mı ya

Kabus! Mesela anlattığın adam benim boşandığım kişiyle nerdeyse aynı bilgilere sahip.
Düşünüyorum da birine bulaşsa Allah yardımcısı olsun o kadının. Çok kibar davranır. Çiçekler böcekler düşünceli hareketler kibarlıklar hepsi var.
Gel gelelim gırtlağa kadar borç içinde. Maaşının yarısı icralara nafakaya gidiyor. Aile içinde ensestler. Ve memur olmasına rağmen sicili leş. Ve bunu onu tanımayan bilemez. 2 çocukla kadın boşadıysa bunu çok çok sıkıntılıdır. 25 yaşında hayatının baharında böyle birine elini versen kolunu kaptırırsın. Bence yaşına uygun kendin gibi birini düşünmelisin

Senin iki çocuğun olsa emin ol seni kabul etmezdi. Genceciksin çocuklu biriyle ne işin var? Asla olmaz hayatını mahvetme.

Back
X