- 3 Nisan 2014
- 36.173
- 147.560
- 798
- Konu Sahibi Airbender33
100 yaşında olsam bile çocuklu adamla evlenmem.. ha sevgili olabilirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene ve gör :)Çocuğu olması ne gibi bir sorun yaratabilir?
Yine çocuğu oyuncak ayı sanan bir genç kadıncağız.![]()
Yapamazsın olmaz.adam çoğu şeyi yaşamış senin heveslerine uymayacakbir anda iki çocuklu olacaksın kendi cocugun olsa ayrım olmasın diye cirpinacaksin. Ömür boyu eski eş var olacak önüne bak denginle birlikte ol.Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
30 35 yas araligi kadin arkadaslarim 42 yas erkekleri begenmiyor. Cok seviyeyi dusurmemek lazim yani o zaman erkeklerin bir tarafi kalkiyor ve bu sefer o kadini begenmiyorlar. Davul bile dengi dengine 2 cocuklu adamla zor yani.Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Seviyorsan dene evlenmek zorunda değilsin ya gerçekten çok hoşlanıyorsan dene bence çocukları suan seni ilgilendirmez bazen olgun erkekler çekici gelir daha iyi anlar gibi gelir vardır da öyle bişey ama evlilik dersen düşün derim ama benim amcamda boşanmıştı bi çocuğu vardı ve bekar bi kadınla evlendi şimdi gayet mutlululsr iki çocukta kendileri yaptılarMerhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Lütfen hayatını karartma vallahi çok pişman olursun. Kuzenimin arkadaşı aynı hatayı yaptı. Beni çok seviyor, hayatının merkezi benim vs.. Sonra işler değişiyor. Kızın durumunu bizzat biliyorum yalvarıcam neredeyse. O kız en son intihar bile etmişti yanlış hatırlamıyorsam.Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Sakin haaa 2 çocuk kafayi mi yedin hic tecrüben çocuğun yokken ve yasin 25 iken evlenip bir seneye kalmadan ayrilirsin zaten mantik yönünü dinle adamdan uxak durMerhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
30 yas ustu olsaydin boyle bir konu acmazdin bileKız 25 yaşındayım pek tazecik sayılmam yaşlandım ben de![]()
Bir kere en baştan çocuğu var hemde 2 tane. 25 yaş çok küçük 26 yasina gelince bile çok değişecek fikrinizMerhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Aklıma Firsevs Yöreoğlunun o repriği geldiKız 25 yaşındayım pek tazecik sayılmam yaşlandım ben de![]()