• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden büyük boşanmış bir adamdan hoşlanıyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Ablani alnindan opuyorum, asiri hakli.

Aklımızla dalga mı geçiyorsun? Bir iş yerinde çiftler yakınlaşıp, sevgili olunca arkalarından konuşulmadığını mı sanıyorsun? Bu adamla sevgili olsan, ayrılsan yine arkandan konuşulup, dedikodun dönecektir.
Ben dedikodu yapmazlar demedim ki. Yaparlar tabi. Ama insanların ağzı torba değilki bağlayasın. Ayrıca adın çıkması tabirinin anlamını bilmiyorsun galiba. Kötü bir ün kazanmak demek. Biriyle sevgili olmak beni neden kötü biri yapsın?

Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Tabi iyi davranacak tip yok, para yok, totosunda iki çocuk, eski eş ev hanımı falansa daha kötü, çocukların rahatı için mecbur kesenin ağzını daha bol açacak. Bulmuş ilgi açlığı çeken bir kızcağız, iki süslü lafla eline alıvermiş. Bi düşünün, ben istekleri fazla, masraflı, gözü az yüksekte biri olsaydım bu adam bana yaklaşabilir miydi? Kırıcı olabilirim belki özür diliyorum ama kendinize bi sorun bu adam neden benimle diye? Yanlış anlamayın, herkes sormalı bunu, cevabı kaldırabiliyorsa devam etmeli.

Yaşça büyük erkekleri beğenmenizde belli bir aralığa kadar sıkıntı yok bence. 25 yaşında artık çalışan yetişkin bir kadınsınız. Yaştan önemlisi siz daha önce hiç evlenmemişsiniz, karşıdakinin iki çocuğu var. Adam için kötü bir tabir olacak ama tam çöpsüz üzümsünüz. Bu kişi 29 yaşında olsa da bence sorundu. Kör kütük aşık değilsiniz anladığım kadarıyla, bence bırakmak daha mantıklı bir tercih olur.

Ben dedikodu yapmazlar demedim ki. Yaparlar tabi. Ama insanların ağzı torba değilki bağlayasın. Ayrıca adın çıkması tabirinin anlamını bilmiyorsun galiba. Kötü bir ün kazanmak demek. Biriyle sevgili olmak beni neden kötü biri yapsın?

Kendinden 8 yaş büyük, boşanmış, 2 küçük çocuklu adamı sevgili diye yanına alan bir genç kız hakkında iyi konuşacaklarını mı bekliyorsun? Hem de iş yerinde bunu bulan biri için?

Kız 25 yaşındayım pek tazecik sayılmam yaşlandım ben de 😂
Siz bu adamı sevmiyorsunuz, siz biri tarafından sevildiğinizi düşündüğünüz bir ilişkinin içinde olmak istiyorsunuz. Ama adam da çocuklara bakıcı, çöpsüz üzüm, rüşdünü ispatlamak için genç ve daha önce evlenmemiş bir kadın hayali kuruyor.

Adam.olgun tecrübeli kolayca kalbini kazanabilir ama gitte eski eşe sor bakalım neler çekmiş de boşanmış 2 çocukla hiç girmeyin bir topa yaş farkı sıkıntı değil ama tabiki 2 çocuklu dul.bir adamın egosunu tatmin edeceği bir kritere sahipsin bekar olarak asla inanma derim

Ablaniz kk'nın en haklı ablası olabilir. Ama siz ateşlere yürüyor korkmuyorsunuz. Belli ki bizim görüşlerimizi almak için değil kendinize destek bulabilir misiniz ona bakmak için konu açmışsınız. Bu ilişkiye iflah olmaz romantik birkaç pembe gözlüklü haricinde kimse "ablan haksız, elbette evlenebilirsiniz" demez.

25 yas cok genc hani 35 falan olsa benim gibi (36yim) belki benzer yaşta erkekler bosanmis derdik de, bence ablaniz haklı
30-32 yaslarinda bekar erkek çok yine karsiniza illa ki çıkar
Olay bence burada bosanmis olmasindan ziyade cocuklu olmasi çünkü cocuk demek eski esle devamli iletisim demek. Bu tur seylerle.ugrasmayin derim
(Bosanmis cocuklu esi olanlar lütfen alinmasin herkese saygim.var sadece bu konu uzerine yorum yaptim)

Beraber değiliz. Ben kendi duygularımdan bahsettim. Ama onun beni reddetmeyeceğine %100 eminim. Beraberlik istersem olur yani
Bunu yeni gördüm. Bence kendinize bunu yapmayın ya. Çocuklu ve çocuksuz insanın hayattan beklentileri farklı olacaktır. Ben 26 yaşındayım, erkek arkadaşımla yaşıtız. Sizin yerinizde olsam daha ortak beklentileri paylaşabileceğim biriyle ilişki yaşamak isterdim.
Adam gayet avcı da olabilir, şu an ilişkiniz yok aranızdaki farklar önemli değil gibi gelir ama başladığınızda aynı devam edemez. İster istemez eski eş ve çocuklarıyla ilgili konular hayatınıza dahil olacak. Adamın sizi istemeye sebebi çok, ilgilenmesine şaşırmadım.

8 yaş fark çok büyük bir fark değil.
Burada mesele yaş farkı değil zaten.
Karşınızdaki insanın 2 çocuğu var farkında mısınız?
O çocuklarına zaman ayırmak zorunda, onlara nafaka vermek zorunda, eğitimlerini karşılamak zorunda.
Peki size ne verebilecek bu durumda bir insan ?
Hafta sonu bı yerlere gitmek bile sorun olacak her zaman için.
Hadi evlendiniz diyelim ilerde eve giren paranın bir kısmı hep çocuklara gidecek eski eşiyle arasında hep bir diyalog olacak.
Ayrıca hadi hepsini geçtim hiç demiyor musunuz bu adamda nasıl bir ariza var ki iki çocuğuna rağmen karısı bunu bırakmış ?

Yok yok gerçekten bazı kadınlar insana saç baş yoldurtuyor. Resmen bela arıyor bazısı.
Allah aşkına boşanmış hemde 2 çocuğu olan biriyle ne işiniz var?

2 çocuklu adamla nasıl bir hayal kuruyorsunuz? Bu kadar da hayal dünyasında dolaşmayın yaw

Adamın iki çocuğu var. Haftasonları başbaşa olamayacaksınız. Çocuklar olacak. Tatillerinize gelecek. Nafakalar ihtiyaçlar olacak. Adam sürekli para dökecek zaman harcayacak. Tüm bunlar canınızı sıkmazsa devam edin bakalım.
Ama ben çocuklu adamla evlenen çocuksuz kadınları anlamıyorum.
Kendi çocuğum bana bazen zor geliyor bir de doğurmadan çocuklarla muhatap olmak zorunda kalmak var. Mantıksız

Evlenmediğin ve çocuğun olmadığı için çocuk sorumluluğu, baba olması nasıl bir şey büyük ihtimal tahmin edemiyorsun.
Çocuklar her zaman senden önce gelecek, çocuklarla fikir ayrılığına düştüğünde %80 çocukların dediği olacak, olmazsa diğer eş ortaya çıkıp ortalığı karıştırır genelde.
Kendi çocuğun olsa iki göz belertirsin kızarsın bir şey yaptığında, üvey olacağı için yüzün düşse sen istemiyorsun çocuklarımı bilerek bu yola çıktık tatavası dönecek.
Bunları gerçekten istiyor musun bir düşün.

en yakın arkadaşlarımdan biri kendinden yaşça epey büyük
evli bi adamla beraberdi 3 sene önce
o adamda da tip yok para yok doğru düzgün bi kariyer yok
buldu taş gibi 30 yaşında çıtırı , ilişkiye ikna etmek için nasıl peşinde dolandı bi görsen
bi süre sevgili oldu bunlar ama arkadaşım ne zaman ayrılmak istese
herif ağlayıp zırlayıp araya birilerini sokup barışmak için yalvarıyordu
e tabi gencecik kadın 2-3 ilgiye kandı
neyse güç bela kurtardık arkadaşımızı heriften
bu tip adamlar böyledir
daha gençlerini buldukları anda yapışırlar kendilerine bakan pek olmadığı için çevrede

Sorun adamın yaşında değil, sorun adamın çocukları olmasında! Aman diyeyim..

Daha önce ilgilenen olmadıysa böyle düşünmeniz normal ilgi hoşunuza gitmiştir ama bu ilişki büyük sorumluluk ister sizden

Back
X