• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden büyük boşanmış bir adamdan hoşlanıyorum. Ne yapmalıyım?

Kız kardeşim seninle aynı yaşta. Kendi yeğenlerine bile tahammül süresi var. Bir süre sonra sıkılıyor. Başkasının çocuğuna ablalıl/teyzelik yapmak zor. Çocuklar hep onun hayatında olacak. Boşver uzak dur.

Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Ablan haklı genç kızsin ne işin var dul iki çocuklu adamla. Ben evliyim çocuğum yok boşanmış olsam bile çocuklu adamla evlenmem kendim gibi birini isterim.

Kız 25 yaşındayım pek tazecik sayılmam yaşlandım ben de 😂
Ooo yaşın çokmuş bir ayağın çukurda 🧿😒evlende gör gününü. Hafta sonları plan yapamayacaksiniz, nafakalari var eski eş belki sıkıntı yaratacak belki çocuğun olacak kardeşlerini kıskanacak bir ton sıkıntı. Sevilmedim diye iki güzel davranana kanma

Delirdin mi sen o adam hayatın sillelerinden birini yemiş.
Evlenmiş, çocuk yapmış hem de 2 tane, üstüne boşanmış.
Neler neler yaşamış adam, ne tecrübeler o hayatında.
Ya hayatımıza aldığımız insanın yaşantısı da az çok denk olmalı bize.
Sen ilk heyecanınla nikah düğün vs düşünürken adam çocuklarını düşünecek en basiti. Aynı şeylere aynı heyecanı duyamayıp aynı zevki alamayacaksınız.
He tamam diyelim buralar önemli değil senin için.
O adam çocukları için senden bir beklentiye girmeyecek mi? Girerse senin adına sıkıntı, girmezse "babalığı" adına sıkıntı. Aklını başına devşir. Milyarlarca insan var bu dünyada. 1 i eksik olunca hayatının aşkını kaybetmiş olmayacaksın

Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
25 yaşında insansın ne işin var çocuklu adamla
Sen ilk kez evleneceksin, ilk kez yiyeceksin o yemekten. Adam doymuş , üstüne tatlısını yiyip kalkıyor olacak. Hevesin kursağında kalacak,
Adam ilk’lerini yaşadı çünkü. aynı tadı alamayacaksınız ki.
Sen ilk’lerim diye diye hayaller kuracaksın,
adam ben bu fasılları geçmiştim diyecek…
Sen gelinlik balayı diyeceksin, adam çocuklara nasıl diyeceğim onlar nasıl olacak diyecek..

Ayrıca,
Çocukları olması başlı başına sorun
Başbaşa bişey yapamazsınız
Haftasonları veya tatillerde Çocuklar gelip gidecek evinize..
Eşiniz onlara nafaka ödemek, eğitimlerini,ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalacak.
(Belki o çocuklara para gönderip parasız kalınca ,sen mutfak harcını karşılamak/faturaları ödemek zorunda kalacaksın hep)
Çocuklar sizle kalırsa tatilini ona göre planlayacaksın, çamaşırlarını yıkayacaksın, özgür olamayacaksın
Eski eşinde dolduruşuna geleceksin
Çocuklar sizi kıskanacak
Hele ki kardeşleri de doğarsa, ki bunu istemek de en büyük hakkın…

Bekarlar evleniyor
Karı koca ve eş aileleri oluyor
Ama siz evlenince, buna eski eşin kışkırtmaları ve çocukların kıskançlıkları da eklenecek
Gerek var mı bu kadar kaosa?
Kapını örtüp hayatını yaşayamayacaksın
Rahat vermeyecekler çünkü !
Ve sen eşini darlayacaksın, bıktım diyeceksin
Keşke evlenmeseydim diyeceksin
Kavgalar edeceksin

Kızım olsaydın, çocuklu adamla evlenmene izin vermezdim

Çocuklarım vardı, çocuklu biriyle evlendim(empati yaparız diye)
Ki eşim iyi bir babadır(buna güvenerek evlendim)
Ama eski eşi ve çocuğu kıskançlık yaptılar,huzur vermediler.
Kaç kere boşanma aşamasına geldik.
Bir dahaki aklım olsa, yine çocuklarım olsa bırak çocuklu birine bakmayı evliliğin yanından bile geçmezdim
Ne bekarı ne de çocuklusu….yerinde kalsın.
Çocuk varsa o iş olmazzzzz !!!!
(Adam boşanmış , çocuksuz olsa hadi yine bir oluru vardı… ama çocuklu biriyle asla evlenme, çünkü eski eş faktörü de olacak hep)

Son düzenleme:
Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı.

Cok normal degil mi? Sizin yurudugunuz yollardan adam coktan gecmis, 2 cocugu var ve bir baba. Neden bosanmis? 2 cocuklu bir kadin kolay kolay bosanmaz. Kesin sevmeden evlenmistir, ailesinin zoru ile evlenmistir, kadin kiskanctir, kadin arizanin tekidir ama pasam sizi secmistir dimi? Ayni is yerinde calisiyormussunuz isinize sıkı sıkı sarilin cunku daha 2 cocugun nafakasi, egitimi, evliligi derken sizin de cocuklariniz olur yukunuz cok agir olacak. Olmazsa ek is falan bakin madem o kadar hoslaniyorsunuz.

Çocuğu olması ofsayt panpaa ama senin billeceğin iş tabi. 25 yaşındasın yaşıtın tonla bekar erkek var, başkasından da hoşlanırsın ben ablana hak verdim.
Başkasının çocuğuna bakmak/tahammül etmek kolay olmuyor çoğu kişi için, ömür boyu o çocuklara maddi manevi bakmak zorunda, bu durumdan rahatsız olan insanlar oluyor (bu sayfada okumuştum), ömür boyu eski eşiyle görüşmek zorunda ve kıskanmaya görüşme demeye hakkınız yok.. Siz her şeyi ilk defa yaşayacakken aynı heyecanı paylaşamayabilir.. Hiç evlenmemiş biri boşanmış çocuklu biriyle çok zor..

Bence çocuksuz biriyle evlen hem daha 25yaşindasinya daha iyi adamlarla tanişa bilirsin.Boşanmiş adam demek hep hayatinizda olan eski kari demek😁çocuklar arasi kavga filan ben önermiyorum ama kendi bilecegin iş umarim pişman olmazsin.

Back
X