Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
25 yaşında insansın ne işin var çocuklu adamla
Sen ilk kez evleneceksin, ilk kez yiyeceksin o yemekten. Adam doymuş , üstüne tatlısını yiyip kalkıyor olacak. Hevesin kursağında kalacak,
Adam ilk’lerini yaşadı çünkü. aynı tadı alamayacaksınız ki.
Sen ilk’lerim diye diye hayaller kuracaksın,
adam ben bu fasılları geçmiştim diyecek…
Sen gelinlik balayı diyeceksin, adam çocuklara nasıl diyeceğim onlar nasıl olacak diyecek..
Ayrıca,
Çocukları olması başlı başına sorun
Başbaşa bişey yapamazsınız
Haftasonları veya tatillerde Çocuklar gelip gidecek evinize..
Eşiniz onlara nafaka ödemek, eğitimlerini,ihtiyaçlarını karşılamak zorunda kalacak.
(Belki o çocuklara para gönderip parasız kalınca ,sen mutfak harcını karşılamak/faturaları ödemek zorunda kalacaksın hep)
Çocuklar sizle kalırsa tatilini ona göre planlayacaksın, çamaşırlarını yıkayacaksın, özgür olamayacaksın
Eski eşinde dolduruşuna geleceksin
Çocuklar sizi kıskanacak
Hele ki kardeşleri de doğarsa, ki bunu istemek de en büyük hakkın…
Bekarlar evleniyor
Karı koca ve eş aileleri oluyor
Ama siz evlenince, buna eski eşin kışkırtmaları ve çocukların kıskançlıkları da eklenecek
Gerek var mı bu kadar kaosa?
Kapını örtüp hayatını yaşayamayacaksın
Rahat vermeyecekler çünkü !
Ve sen eşini darlayacaksın, bıktım diyeceksin
Keşke evlenmeseydim diyeceksin
Kavgalar edeceksin
Kızım olsaydın, çocuklu adamla evlenmene izin vermezdim
Çocuklarım vardı, çocuklu biriyle evlendim(empati yaparız diye)
Ki eşim iyi bir babadır(buna güvenerek evlendim)
Ama eski eşi ve çocuğu kıskançlık yaptılar,huzur vermediler.
Kaç kere boşanma aşamasına geldik.
Bir dahaki aklım olsa, yine çocuklarım olsa bırak çocuklu birine bakmayı evliliğin yanından bile geçmezdim
Ne bekarı ne de çocuklusu….yerinde kalsın.
Çocuk varsa o iş olmazzzzz !!!!
(Adam boşanmış , çocuksuz olsa hadi yine bir oluru vardı… ama çocuklu biriyle asla evlenme, çünkü eski eş faktörü de olacak hep)