- 18 Ekim 2017
- 6.205
- 38.720
- 548
- 34
- Konu Sahibi Airbender33
-
Kız 25 yaşındayım pek tazecik sayılmam yaşlandım ben de
Bu soruyu sorman bile bebek oldugunu gosterir. Biz ablalarin sorun olabilecek 25 madde sayabiliriz cunku. Sakin boyle bir iliskiye girisme derim ben.Çocuğu olması ne gibi bir sorun yaratabilir?
Ablan haklı genç kızsin ne işin var dul iki çocuklu adamla. Ben evliyim çocuğum yok boşanmış olsam bile çocuklu adamla evlenmem kendim gibi birini isterim.Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Ooo yaşın çokmuş bir ayağın çukurdaKız 25 yaşındayım pek tazecik sayılmam yaşlandım ben de
Bende anlamadım ya. Neyine bağlanıyorlar bu adamlarında iki güzel sözlerine kaniyorlar. Çok matah birşey olsalar eski eşleri boşar mı diye düşünmüyorlar.Ne kadar çocuklu beylere talep var ya
Akıl fikir versin Allah tabi kendi seçimi deneyimleyip görsünBende anlamadım ya. Neyine bağlanıyorlar bu adamlarında iki güzel sözlerine kaniyorlar. Çok matah birşey olsalar eski eşleri boşar mı diye düşünmüyorlar.
25 yaşında insansın ne işin var çocuklu adamlaMerhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı.
Çocuğu olması ne gibi bir sorun yaratabilir?
Beraber değiliz. Ben kendi duygularımdan bahsettim. Ama onun beni reddetmeyeceğine %100 eminim. Beraberlik istersem olur yani
Başkasının çocuğuna bakmak/tahammül etmek kolay olmuyor çoğu kişi için, ömür boyu o çocuklara maddi manevi bakmak zorunda, bu durumdan rahatsız olan insanlar oluyor (bu sayfada okumuştum), ömür boyu eski eşiyle görüşmek zorunda ve kıskanmaya görüşme demeye hakkınız yok.. Siz her şeyi ilk defa yaşayacakken aynı heyecanı paylaşamayabilir.. Hiç evlenmemiş biri boşanmış çocuklu biriyle çok zor..Çocuğu olması ofsayt panpaa ama senin billeceğin iş tabi. 25 yaşındasın yaşıtın tonla bekar erkek var, başkasından da hoşlanırsın ben ablana hak verdim.
Cocuk olduğun bu sorudan belli kim bilir neden boşandı hiç mi korkmuyorsun yaÇocuğu olması ne gibi bir sorun yaratabilir?
Bence çocuksuz biriyle evlen hem daha 25yaşindasinya daha iyi adamlarla tanişa bilirsin.Boşanmiş adam demek hep hayatinizda olan eski kari demekMerhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Yine çocuğu oyuncak ayı sanan bir genç kadıncağız.Kiyamam ya bu adam sizden baskasini kandiramaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?