• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden büyük boşanmış bir adamdan hoşlanıyorum. Ne yapmalıyım?

Airbender33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2023
54
-4
1
Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.

cıks canım,olmaz ,olamaz,bu iş olamaz.
gencecik,taptaze birisin
tabi adam sana güzel davranır
bir de eski karısına sormak lazım nasıl davranıyormuş diye.
istersen eski karısını araştır,bul,ona sor..:KK14:
şaka kız şaka..
yol yakınken dön bence...
Kız 25 yaşındayım pek tazecik sayılmam yaşlandım ben de 😂

Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.

Ablanın yerinde olsam sana nörolojiden randevu alırdım.

Bu hani ilk defa biri bana böyle ilgi, sevgi gösterdi lafları aşırı boş. Bu şekilde sevgiye kandığını iddia eden birisi, herhalde hayatını mağarada geçirmiştir. Boş yere kendi hayatlarınıza kaos çekmek, macera aramak için saçma işlere kalkışıyorsunuz. Canınız sıkılıyor bence.

Yani ben 26 yaşındayım, iş hayatımda bir sürü erkekle tanıştım, hepte sınırımı çizdim. Birde iş yeri, hiç mi demiyorsun ya ben 25 yaşındayım, bu adamla adım çıkarsa ne olur? Allah akıl fikir versin.

Ablanın yerinde olsam sana nörolojiden randevu alırdım.

Bu hani ilk defa biri bana böyle ilgi, sevgi gösterdi lafları aşırı boş. Bu şekilde sevgiye kandığını iddia eden birisi, herhalde hayatını mağarada geçirmiştir. Boş yere kendi hayatlarınıza kaos çekmek, macera aramak için saçma işlere kalkışıyorsunuz. Canınız sıkılıyor bence.

Yani ben 26 yaşındayım, iş hayatımda bir sürü erkekle tanıştım, hepte sınırımı çizdim. Birde iş yeri, hiç mi demiyorsun ya ben 25 yaşındayım, bu adamla adım çıkarsa ne olur? Allah akıl fikir versin.
Adım niye çıksın? Kötü bir şey yapmıyorum ki

hayatında baba figürü eksik sanki onu bu adamla doldurmaya çalışıyorsun gibi geldi bana ufacık bi ilgiye bağlanmandan kapılmandan öyle düşündüm yanılıyor da olabilirim bilmiyorum
Babamla aram çok iyi aslında. Hatta annemden daha iyi. Ama bilmiyorum. Hep yaşça büyük erkekleri beğeniyorum

Adımın çıkması çok farklı konu ki. Birine yakın davranmak neden kötü bir şey olsun ayrıca onu anlayamadım

Aklımızla dalga mı geçiyorsun? Bir iş yerinde çiftler yakınlaşıp, sevgili olunca arkalarından konuşulmadığını mı sanıyorsun? Bu adamla sevgili olsan, ayrılsan yine arkandan konuşulup, dedikodun dönecektir.

Back
X