kendimden 5 yaş küçük birine aşık oldum

Kız herseyi anladım da o Otel neyin nesi?
İmkansız bir aşk için kendine insan böylesine acı yaşatır mı?
Ben yaşamanı değil bunu sevdiğin biriyle yaşasaydın ne güzel derdim de...
Kendine onurulmaz yaralar aciyorsun
Kendini değer ver
Oda yapmayalım dedi ben ısrar ettim bide :KK43: dokunmak çok farklıymış iz kalıyormuş gercekten:KK43: beni büyük bi aşkla sevmediğini benim onu sevdiğim için bana değer verdiğini biliyorum zaten diyordu söylüyordu da

Siz bence svmiyorsunuz onu. Hayatinzida kimse olmamasi, yasinizin da size gore geciyor olmasi sizde bosluk olusturmus. Tipini begenince kendi kendinize kapilmaya calismissiniz. Erkekler gercekten gec olgunlasiyor bence. O daha 24 te aklinda kavak yelleri. Bence bir psikiloga gidin. Gecer gecer emin olun. Unluler 35ten sonra evleniyor sorun olmuyor, bizim orta kesim 29 olsa evde kaldin oluyor. Mahalle agizlarinin agzini buzsek bircok kizin kafasi rahatlayacak. Ne buyuk vebal aliyorlar boyle sacmsapan konusup. Ben daha 26ya yol aliyorum , bana dahi diyorlar ve ben icimden hakkimi helal etmiyorum. Goruscez onlarla oteki tarafta, bilip bilmeden konusmak neymis odeyecekler nasilsa bedelini bosver onlari
Belkide canım haklısın .. saatlerce sarılsam bana yeterdi o sarılmasada olur cünkü ben sevmeyi unutmuşum o bana tekrar hatırlattı sevmenin ne kadar güzel birşey olduğunu

X