Kısa olduğu için akılda kalmıştır.ben daha fazla size katlanamıcam gerçekten herkese iyi geceler buraya ne zaman gelsem dahada kötü oluyorum eski site sakinleri gitmiştir yenileri gelmiştir diye düşündüm de hala aynı tayfa sanırım eski kocamın boşalma saniyesini bile hatırlıyo manyaklar herneyse alın site sizin olsun ben artık pes ediyorum
ruh hastaları değilYok daha neler
Metres olduk
Fetiş olduk
Şimdi madde kullanıyor olduk
Bir dahaki sorumda muhtemelen torbacı olucam galiba.
Allah kahretsin ki ben buraya gelip tekrardan soru sordum boşluğa düşüp.RUH HASTALARI YA
İlk başta keske kendinizi güzel ifade etseydinizYa arkadaşım deli gibi ağlamışım o sinirle gelmişim buraya konu açmışım ve telefonla yazmışım
fark ettiyseniz bir yazımda FLÖRTTÜK demişim
başka bir yazımda da şuan ki görüştüğüm demişim.Sonrada gelen yorumlara karşılık yanlış anlamanızı da düzelttim dimi.
Ya arkadaşım öpüşürken sanki babamı mı düşünüyorum ya siz bu gece benle dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum.Sanki eski eşimle seks yaparken aklıma babam mı geliyordu sanıyorsun sen ya ne alaka.İlişkiye başlama sebebi aşık olma sebebinden bahsediyorum ben sana baba figürü diye.
Ayrıca senin sahiplenmek kısmından anladığın evden çıkarmamak mı ?
Evet hesap sorması sahiplenmektir bana göre kıskanması da öyle.Ama mağara adamı gibi de istemem sahiplenmesini.
Sadece zengin yazmamışım dikkat edin karizmatik de yazmışımZengin olsa sorun yok yani sizin için kahsjsjskekel eski eşim içinde aynı şey denmişti
zengise anlayacağız diye ahhahaj
Aynen kanka adam evli hala görüşüyoruzKonu sahibi istediniz yorumlar gelmeyince kivirmaya başladiniz, ister alinin ister alinmayin
Siz niye konu açtınız?Aa canım amcada yakında kalpten giderdi,ayrıldığınız iyi oldu mu demeliydik.Yoksa vay kart horoz size nasıl bunu yaptı?Boyu posu devrilsin mi? demeliydik.Aynen kanka adam evli hala görüşüyoruz
karısını boşayıp beni alacak buna eminim ve banada zaten çok aşık bence evlenme niyetiyle bakıyor
istediğin yorum bu biliyorum.hadi sen böyle bil ve sus. tamam ben metres olayım çok güzel metreslik bayıldım
Sen önce soruyu oku geriden gelen beyin yapısına sahipsin o belli.Sen anladın ne demek istediğimi. Soruyu oku bakalım ne demişim.Hani soru işaretleri falan koymuşum ya,onları oku ve yine karşıma gel.Şimdi çekil huzurumdan.Siz niye konu açtınız?Aa canım amcada yakında kalpten giderdi,ayrıldığınız iyi oldu mu demeliydik.Yoksa vay kart horoz size nasıl bunu yaptı?Boyu posu devrilsin mi? demeliydik.
Denedim,asla olmadı ve olmuyor.Yasitin erkeklerle bir sure arkadas olsan sadece? Belki zaman icinde eglenceli vakit gecirdigin yasitin birinden hoslanmaya baslayabilirsin. Sonucta sadece dis gorunusten hoslanmiyoruz cok faktor var
Konu sahibi her yaş aldığınızda adamların yaşı niye beşer onar artıyor?40 yaşınıza gelseniz size uygun adam kalmayacak.Sen önce soruyu oku geriden gelen beyin yapısına sahipsin o belli.Sen anladın ne demek istediğimi. Soruyu oku bakalım ne demişim.Hani soru işaretleri falan koymuşum ya,onları oku ve yine karşıma gel.Şimdi çekil huzurumdan.
Anormal bir durum olduğunun farkındaysam bence çok da yememişimdir kafayıSiz kafayı yemişsiniz gerçekten bak.
Bence 40 yaşıma geldiğimde sorun çözülecek gibi duruyor hani o zamana eşitleniyor yaşlar 40-40 falanKonu sahibi her yaş aldığınızda adamların yaşı niye beşer onar artıyor?40 yaşınıza gelseniz size uygun adam kalmayacak.
Bu mudur?Size öncede yazdım.Doktorunuzu değiştirin.Bu gidişle huzurunuzu bilemem de huzur evlerinin kapısında beklersiniz.Sen önce soruyu oku geriden gelen beyin yapısına sahipsin o belli.Sen anladın ne demek istediğimi. Soruyu oku bakalım ne demişim.Hani soru işaretleri falan koymuşum ya,onları oku ve yine karşıma gel.Şimdi çekil huzurumdan.
Siz niye konu açtınız?Aa canım amcada yakında kalpten giderdi,ayrıldığınız iyi oldu mu demeliydik.Yoksa vay kart horoz size nasıl bunu yaptı?Boyu posu devrilsin mi? demeliydik.
[/QUöyle şeylet yazmayin konu sahibik kiziyo
Siz o zaman 80 lik bakabilirsiniz.Bence 40 yaşıma geldiğimde sorun çözülecek gibi duruyor hani o zamana eşitleniyor yaşlar 40-40 falan
Ay yok çok sevimliyim bence.seni gidi sevimsiz
komik olduğunu mu sanıyorsun sen