Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…

Kısa olduğu için akılda kalmıştır.

Yok daha neler
Metres olduk
Fetiş olduk
Şimdi madde kullanıyor olduk
Bir dahaki sorumda muhtemelen torbacı olucam galiba.
Allah kahretsin ki ben buraya gelip tekrardan soru sordum boşluğa düşüp.RUH HASTALARI YA
ruh hastaları değil
sizi anlamaya çalışan
konuyu anlamaya çalışan
sizin bakmadığınız yönlerden bakıp size cevap vermeye çalışan
sorgulamanıza yol açmaya uğraşan mantıklı kadınlarız çoğumuz bence
bu kadar sinirlenip gerildiğinize göre başarılı oluyoruz gibi
belki siz pencerenizi değiştirmekten korkuyor gerçeklerden kaçıyorsunuzdur
terapilerde durup düşündüğümüz sinirlenip ani tepkiler verdiğimiz durumlar genelde sinir uçları ve çözülme noktalarıdır zira

İlk başta keske kendinizi güzel ifade etseydiniz

Bence ilk işin insanlar nasıl iletişim kurar, duygularını nasıl belli eder bunları öğrenmek olsun. Hesap sormakla sahiplenmenin alakası yok. Kendini hiç geliştirememişsin. 23 yaşında geldiğin hale bak. Aynı müge anlı'daki olaylar, aynı karakterler var burada. Birde normal görüyor halini.

Konu sahibi istediniz yorumlar gelmeyince kivirmaya başladiniz, ister alinin ister alinmayin

Konu sahibi istediniz yorumlar gelmeyince kivirmaya başladiniz, ister alinin ister alinmayin
Aynen kanka adam evli hala görüşüyoruz
karısını boşayıp beni alacak buna eminim ve banada zaten çok aşık bence evlenme niyetiyle bakıyor
istediğin yorum bu biliyorum.hadi sen böyle bil ve sus. tamam ben metres olayım çok güzel metreslik bayıldım

Yasitin erkeklerle bir sure arkadas olsan sadece? Belki zaman icinde eglenceli vakit gecirdigin yasitin birinden hoslanmaya baslayabilirsin. Sonucta sadece dis gorunusten hoslanmiyoruz cok faktor var

Siz niye konu açtınız?Aa canım amcada yakında kalpten giderdi,ayrıldığınız iyi oldu mu demeliydik.Yoksa vay kart horoz size nasıl bunu yaptı?Boyu posu devrilsin mi? demeliydik.

Siz niye konu açtınız?Aa canım amcada yakında kalpten giderdi,ayrıldığınız iyi oldu mu demeliydik.Yoksa vay kart horoz size nasıl bunu yaptı?Boyu posu devrilsin mi? demeliydik.
Sen önce soruyu oku geriden gelen beyin yapısına sahipsin o belli.Sen anladın ne demek istediğimi. Soruyu oku bakalım ne demişim.Hani soru işaretleri falan koymuşum ya,onları oku ve yine karşıma gel.Şimdi çekil huzurumdan.

Konu sahibi her yaş aldığınızda adamların yaşı niye beşer onar artıyor?40 yaşınıza gelseniz size uygun adam kalmayacak.

Konu sahibi her yaş aldığınızda adamların yaşı niye beşer onar artıyor?40 yaşınıza gelseniz size uygun adam kalmayacak.
Bence 40 yaşıma geldiğimde sorun çözülecek gibi duruyor hani o zamana eşitleniyor yaşlar 40-40 falan

Bu mudur?Size öncede yazdım.Doktorunuzu değiştirin.Bu gidişle huzurunuzu bilemem de huzur evlerinin kapısında beklersiniz.

seni gidi sevimsiz
komik olduğunu mu sanıyorsun sen
Ay yok çok sevimliyim bence.
Öğrenmişsiniz doktorum baba sevgisi yaşamadığımdan böyle olduğumu söyledi.Eee bu mudur tedavisi?Başka doktor yok mu?Aileniz üzülmüyor mu bu duruma?Belli ki tedavi bir işe yaramamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…