Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…

Baba eksikliğinin bence de sevişmeyle asla ilgisi yok.
Bence benim yaşadığım merhameti,ilgisi,sevkati, koruması gibi eksiklikler.
Hani bir evin direği eksik olursa yamuk duran bir ev olur ya o hesap.

Orda olgunluktan kastım yaşı.
40 yaş üstü adamlar işte.
Yoksa 23 yaşında olup olgun bir zekaya davranışa sahip tonla erkek var.Onlar yine dikkatimi çelmiyor ki olay tamamen 40 yaş üstü
23 olmaz 30 olur hadi 35 olur sen olgun değil düpedüz yaşlı seviyorsun kendine göre. O yaşta insanlarla da sağlıklı bir ilişki yaşaman imkansiz. Psikoloğunu değiştir madem ne diyelim.

Eee bu kişilerle sex te yapmıyorsun, yani eski eşinle 41 likle de sex yapmamışsın sayılır saniyelerle yarışıyormuş sohbet edemiyorsun, ayak uyduramıyorsun peki ne yapıyorsun? Çalışmayıp paralarını mı yiyorsun, daha pahalı hediyeler almalarını mı seviyorsun yoksa evli biriyle öpüşüyorum şeklinde fantezisi mi yapıyorsun?
Hepsi çok saçma

Baba eksikliğinin bence de sevişmeyle asla ilgisi yok.
Bence benim yaşadığım merhameti,ilgisi,sevkati, koruması gibi eksiklikler.
Hani bir evin direği eksik olursa yamuk duran bir ev olur ya o hesap.
tamam orda babayı tamamlıyor
ya sevişirken ben orda kitleniyorum anlamlandıramıyorum

Orda olgunluktan kastım yaşı.
40 yaş üstü adamlar işte.
Yoksa 23 yaşında olup olgun bir zekaya davranışa sahip tonla erkek var.Onlar yine dikkatimi çelmiyor ki olay tamamen 40 yaş üstü
Zeka yaşı yada yaşı önemli değil vücudu yaşlı olsun mu
Buruşmuş vücut zaafın olabilir mi

İşte o yaşlı ve olgun adamları beynim baba figürü olarak görüyor.Zaten hepsi babam yaşındaydı.Ama bu durumun tek örneği ben değilim.Baba sevgisi görmemiş çoğu kız hep kendinden yaşça büyük baba figüründe birini ister.Özellikle o erkekten sahiplenme kısmını çok ister koruma sahiplenme olayı.

onu anladım ama seks yaparken de baba olarak mı algılanıyor ben onu anlamadım

Sen önce okuma yazmayı öğren ayşe.
50 olanlarla sevgili bile olmadım diyorum ne anlıyorsun ya.

Baba figürü olarak gördüğünüz adamlarla nasıl sevişip, öpüşüyorsun.
O seni oksadikca baba eli diye düşünmüyorsunuzdur heralde.
Yaşça büyük sevgilin seni kiskaniyorsa,evden cikartmiyorsa,hesap soruyorsa baba gibi beni sahipleniyo diye mi düşünüyorsun.

Yasli adamlardan uzak durun onlar size ayak uyduramaz

işte ben tam bu kısımları anlamıyorum bilen aydınlatsın ya da ilk ağızdan konu sahibi lütfen. babasız büyüyen bi kız olarak tüylerim diken diken oluyor çünkü

Mermadcim daddy issues yaşayan kadınlarda korumacı, babacan, kendisine sürekli müdahale eden erkeklere karşı yoğun bir ilgi gerçekten oluyor. Ancak ille yaşlı aramıyorlar. Kendi yaşıtı olup bu özellikleri taşıyan erkeklere de düşüyorlar. seninkisi farklı bir durum benim kanaatimce. Seninki bir fantezi bir fetiş haline gelmiş. Hani ayak fetişistleri veya erkeklerde milf fantezileri olur ya işte sende de bunlar gibi yaşlı fetişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…