Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…

Baba figürü olarak gördüğünüz adamlarla nasıl sevişip, öpüşüyorsun.
O seni oksadikca baba eli diye düşünmüyorsunuzdur heralde.
Yaşça büyük sevgilin seni kiskaniyorsa,evden cikartmiyorsa,hesap soruyorsa baba gibi beni sahipleniyo diye mi düşünüyorsun.
Ya arkadaşım öpüşürken sanki babamı mı düşünüyorum ya siz bu gece benle dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum.Sanki eski eşimle seks yaparken aklıma babam mı geliyordu sanıyorsun sen ya ne alaka.İlişkiye başlama sebebi aşık olma sebebinden bahsediyorum ben sana baba figürü diye.
Ayrıca senin sahiplenmek kısmından anladığın evden çıkarmamak mı ?
Evet hesap sorması sahiplenmektir bana göre kıskanması da öyle.Ama mağara adamı gibi de istemem sahiplenmesini.

Tabi ki hayır..
Yani o tarafta öyle bir şey düşünülmüyor bile.
e basıl oluyor babalık kısmı. şefkat sevgi koruma olunca baba öbür türlü koca sevgili mi
o kısımda öyle düşünülmüyorsa nasıl baba eksikliğinden oluyor bu ilişki babamızla sevişmeyiz sonuçta töbe estağfurullah

Mermadcim daddy issues yaşayan kadınlarda korumacı, babacan, kendisine sürekli müdahale eden erkeklere karşı yoğun bir ilgi gerçekten oluyor. Ancak ille yaşlı aramıyorlar. Kendi yaşıtı olup bu özellikleri taşıyan erkeklere de düşüyorlar. seninkisi farklı bir durum benim kanaatimce. Seninki bir fantezi bir fetiş haline gelmiş. Hani ayak fetişistleri veya erkeklerde milf fantezileri olur ya işte sende de bunlar gibi yaşlı fetişi var.
bu daha mantıklı

Ya arkadaşım öpüşürken sanki babamı mı düşünüyorum ya siz bu gece benle dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum.Sanki eski eşimle seks yaparken aklıma babam mı geliyordu sanıyorsun sen ya ne alaka.İlişkiye başlama sebebi aşık olma sebebinden bahsediyorum ben sana baba figürü diye.
Ayrıca senin sahiplenmek kısmından anladığın evden çıkarmamak mı ?
Evet hesap sorması sahiplenmektir bana göre kıskanması da öyle.Ama mağara adamı gibi de istemem sahiplenmesini.
İşte sen diyorsun ya beni sahiplenmesi baba gibi onu seviyorum diye.
O yaştaki amca kıskançlık yapıp eve kapatıp sahiplenir en fazla daha ne yapacak.
Benim sahiplenmek,kiskanilmak,baba figürü anlamlarım senin yazdıklarınla çok zor.
Bende anlamaya çalışıyorum.

İşte o yaşlı ve olgun adamları beynim baba figürü olarak görüyor.Zaten hepsi babam yaşındaydı.Ama bu durumun tek örneği ben değilim.Baba sevgisi görmemiş çoğu kız hep kendinden yaşça büyük baba figüründe birini ister.Özellikle o erkekten sahiplenme kısmını çok ister koruma sahiplenme olayı.
Baba figürü olarak görsen o adamlarla dost olursun arkadaş olursun sohbet edersin amaa sevişemezsin! öpüşemezsin! Flörtleşemezsin!, bunu söyleyip arkasına baba figürünü yapıştırmak sapıkça değil mi sizce de? Fazla uçuk bir durum. Madde mi kullanıyorsunuz siz?

Kıskanmak sahiplenmek değildir.Güvensizliktir.

Baba figürü olarak görsen o adamlarla dost olursun arkadaş olursun sohbet edersin amaa sevişemezsin! öpüşemezsin! Flörtleşemezsin!, bunu söyleyip arkasına baba figürünü yapıştırmak sapıkça değil mi sizce de? Fazla uçuk bir durum. Madde mi kullanıyorsunuz siz?
Yok daha neler
Metres olduk
Fetiş olduk
Şimdi madde kullanıyor olduk
Bir dahaki sorumda muhtemelen torbacı olucam galiba.
Allah kahretsin ki ben buraya gelip tekrardan soru sordum boşluğa düşüp.RUH HASTALARI YA

Yok daha neler
Metres olduk
Fetiş olduk
Allah kahretsin ki ben buraya gelip tekrardan soru sordum boşluğa düşüp.RUH HASTALARI YA
Yani 51 yaşındaki adamın evli olma olasılığı hiç aklınıza gelmedi mi?

Doğru düzgün psikoterapi yapan birine gidin lütfen, Lacan çalışıyor olabilir vs. bu baba sevgisi eksikliği de ee yani? Her baba sevgisi hisseden aynı semptomu göstermiyor, travmanıza tutunmayın. İyi psikolog bulmak çok zor, araştırın lütfen.

Yok daha neler
Metres olduk
Fetiş olduk
Siz kendi söylediklerinizi unutuyosunuz sevgili konu sahibi

Siz kendi söylediklerinizi unutuyosunuz sevgili konu sahibi
Ya arkadaşım deli gibi ağlamışım o sinirle gelmişim buraya konu açmışım ve telefonla yazmışım
fark ettiyseniz bir yazımda FLÖRTTÜK demişim
başka bir yazımda da şuan ki görüştüğüm demişim.Sonrada gelen yorumlara karşılık yanlış anlamanızı da düzelttim dimi.

ben daha fazla size katlanamıcam gerçekten herkese iyi geceler buraya ne zaman gelsem dahada kötü oluyorum eski site sakinleri gitmiştir yenileri gelmiştir diye düşündüm de hala aynı tayfa sanırım eski kocamın boşalma saniyesini bile hatırlıyo manyaklar herneyse alın site sizin olsun ben artık pes ediyorum

Ya arkadaşım deli gibi ağlamışım o sinirle gelmişim buraya konu açmışım ve telefonla yazmışım
fark ettiyseniz bir yazımda FLÖRTTÜK demişim
başka bir yazımda da şuan ki görüştüğüm demişim.Sonrada gelen yorumlara karşılık yanlış anlamanızı da düzelttim dimi.
Kaç tane amca var?Ben yeni sayılırım burda.Kafam karıştı.

X