Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…

Sen önce soruyu oku geriden gelen beyin yapısına sahipsin o belli.Sen anladın ne demek istediğimi. Soruyu oku bakalım ne demişim.Hani soru işaretleri falan koymuşum ya,onları oku ve yine karşıma gel.Şimdi çekil huzurumdan.
Ben dahil birkac arkadasim baba sevgisi görmediğimizi, yaşadıklarınızın sevgisizlikle ilgili olmadigini, fantezi olduğunu soyledik size. Donup cevap vermediniz bile. Tutturmussunuz babam sevmedi diye. Ergen cocuk olsaniz anlayacagim, o zaman duygular ve kafa karisik oluyor. Kac yasinda kadinsiniz, ustelik kendinizden yasca büyük biriyle evlenmissiniz. Bu adamlarin tek amaci seks ve yaninda genc kadin olmasi onlar icin gurur verici bir durum. Ne istiyorsunuz gercekten?
Vah vah kardesim, uzulme, sen bunlarla konusmaya devam et, belki bekar bir yasli amca bulursun mu diyelim?

Sen önce soruyu oku geriden gelen beyin yapısına sahipsin o belli.Sen anladın ne demek istediğimi. Soruyu oku bakalım ne demişim.Hani soru işaretleri falan koymuşum ya,onları oku ve yine karşıma gel.Şimdi çekil huzurumdan.
Haakauahaoahajabaj huzurumdan çekil mi? Hımm peki Majesteleri. VIII. Henry’nin kızı Elizabeth heralde bu kadar baba sorunu olduğuna göre 😂😂
Haklısın bu grup size genç kaçtı.
God save the Queen 😂😂

Gittim psikologa zaten o söyledi baba sevgisi eksikliğinden dolayı diye.
Benim gördüğüm kadarı ile baba görmemiş insanlar ilişkilerinde baba figürü arıyor
Hiç alakası yok bende babasız büyüdüm. ben küçükken vefat etmiş babam. Hiç öyle yaşlı adamlara bakmadım . Olgun erkek görüntüsünden hoşlanmıyorum.

Ben dahil birkac arkadasim baba sevgisi görmediğimizi, yaşadıklarınızın sevgisizlikle ilgili olmadigini, fantezi olduğunu soyledik size. Donup cevap vermediniz bile. Tutturmussunuz babam sevmedi diye. Ergen cocuk olsaniz anlayacagim, o zaman duygular ve kafa karisik oluyor. Kac yasinda kadinsiniz, ustelik kendinizden yasca büyük biriyle evlenmissiniz. Bu adamlarin tek amaci seks ve yaninda genc kadin olmasi onlar icin gurur verici bir durum. Ne istiyorsunuz gercekten?
Vah vah kardesim, uzulme, sen bunlarla konusmaya devam et, belki bekar bir yasli amca bulursun mu diyelim?
evlendiğim adamında mı amacı seksti ? 😂😂😂

Yaninda genc kadin tasiyor. Iyi bir çanta gibisiniz. Gercekten bu kadar kapali ki gozleriniz? Ayrica evet 1 saniye bile surse adam gencecik bir bedene dokunuyor.
Onunda niye o yaşta bekar kaldığı belliymiş😂 Kim ister 1 saniyeyi?
Rüzgar gibi geçti.

Onunda niye o yaşta bekar kaldığı belliymiş😂 Kim ister 1 saniyeyi?
Rüzgar gibi geçti.

1 saniye bile olsa adam "ben bu genc kadina yetebiliyorum" imaji veriyor dışarı. O yastaki bazi erkekler icin baska bir kadin tarafından begenilmek egolarini oksuyor. Anlatamadik bir turlu 🤦‍♀️

seni gidi sevimsiz
komik olduğunu mu sanıyorsun sen
eski konularınıza göz gezdirdim. ciddi psikolojik sorunlarınız var gibi. maddi imkanınız varsa lütfen iyi bir terapiste gidin. online da olur. çok gençsiniz. aileniz yokmuş. görüşmüyormuşsunuz. maddi olarak umarım karşılaşabilirsiniz

1 saniye bile olsa adam "ben bu genc kadina yetebiliyorum" imaji veriyor dışarı. O yastaki bazi erkekler icin baska bir kadin tarafından begenilmek egolarini oksuyor. Anlatamadik bir turlu 🤦‍♀️
1 saniye değildi ki.
Bir dakikadan azdı onu hatırlıyorum ama 9-10 saniyeydi ilki ikincisi biraz daha uzundu

Fantezinizi baba sevgisizliğine bağlamayın. 8 yaşında kaybettim babamı. Eşimle aynı yaştayız hiç öyle büyüklere ilgim olmadı. Şefkat aranıyor ama sizin ki farklı bi boyut.

eski konularınıza göz gezdirdim. ciddi psikolojik sorunlarınız var gibi. maddi imkanınız varsa lütfen iyi bir terapiste gidin. online da olur. çok gençsiniz. aileniz yokmuş. görüşmüyormuşsunuz. maddi olarak umarım karşılaşabilirsiniz
Eski konularıma niye baktınız

X