Kendimden 28 yaş biriyle görüşmem ve anormal olan aşk hikayelerim…

mermad-

👑
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
1.044
518
Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim sonrada 51 yaşındaki biriyle flört ettim.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem

Son düzenleme:
Kendi yaşitiniz la olsa dahi iyi olurdu

Daha iyi anlamak adına bazı sorularım var.

Görüştüğünüz adamların medeni hali ne?
Psikolog desteği aldınız mı?
Yaşınız kaç?

Baba sevgisinden mahrum kalmadım.Baba sevgisinden mahrum kalan insanlarda bazı psikolojik semptomlar oluyor evet ama bu boyutta epey zor. Sığınmayın baba sevgisinden mahrum büyüdüm diye.

23 yaşındayım evlendim boşandım ve o ilişkimide siteye yazmıştım zaten o 41 yaşındaydı.
Ondan ayrıldıktan sonra onu asla unutamadığım için çivi çiviyi söker mantığı ile olgun adamlarla flörtleştim bahsettiğim 55 yaşında olan bekardı,51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.

20-21 yaşından sonra bir insan sergiledikleri davranışlara "ama ailemden şöyle sevgi görmedim böyle sevgi görmedim" diye bahane bulduğunda gerçekfen böyle ağızlarının ortasına ıslak tuvalet terliği ile vurmak istiyorum.

Böyle insan artık 20lerinde başına gelince artık yetiştiğin çevreden, aileden bağımsız doğruyu, yanlışı ayırt etmeye başlıyorsun. Empati yeteneğini güçlendiriyorsun dünyayı tanımaya çalışıyorsun, insanlar neler yapıyorlar nasıl yaşıyorlar buna göre kendini yetiştirmek gerekiyor. Ama sen kendini yetiştiremeyip, öyle çocukça bahanelerin arkasına saklanamazsın kusura bakma.

Kendi isteğinle, kendi aldığın kararlar bu noktaya geldiysen ve bu noktada mutlu değilsen, pişmansan otur yanlışlarını düşün, kendine çeki düzen ver.

Çok çok çok özür dileyerek yazıyorum olgun değil baya yaşlı erkeklerle birlikte oluyorsunuz elini tutarken opusurken mideniz bulanmiyor mu ? (Bu bir hastaliksa özür dilerim kusura bakmayın ) gezip tozarken mesajlasirken cilvelesirken size ayak uyduruyor mu ? Sizin yaşınızda çocuğu olması muhtemel evli mi oluyor karısı ölmus mu oluyor ya da boşanmış mi oluyor ?? Bir ilişkiye başlamadan önce bir durup ben ne yapıyorum diye sorgulayın kendi ilaciniz sizin elinizde baba sevgisi şefkati diye hayatınızı mahf etmeyin sevgi şekil degistirebilir. İlla baba sevgisi olacak değil ! Ya da ben hataliyim bilmiyorum.psikolojik olarak ne seviyede olduğunuzu bilmeden yorum yapıyorum kusura bakmayın .

Hoşgeldin mermad ne kadar saydırsan da kopamıyosun bu siteden

Ne konuşuyosun o yaşta heriflerle çok merak ediyorum. o herifler benim de babam yaşında. Düşünüyorum da o yaşta adamlarla ne konuşabilirsin ki? Ne aynı şeye güleriz ne şeyi izleriz ne aynı şeyi dinleriz. Mesela adamlara sosyal medyada trend olan bir muhabbetten bahsetsen aval aval bakarlar suratına. Bu adamlarla sen ne muhabbeti yapıyosun?

Nereden buluyorsun bu adamları internetten mi?

Yaşım 23,psikologa gittim baba sevgisi eksikliğimden dolayı böyle olduğumu söyledi zaten
maddi durumunuz müsaitse iyi bir psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim. kendini geliştirmiş doğru düzgün terapi bilgisi olan psikologlar çok pahalı maalesef. baba sevgisinden ok de sonuç
çözüm? psikoloğa gitmenin amacı çözüme gidecek yolda rehberlik etmeleridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…