Kendi yaşitiniz la olsa dahi iyi olurduBaba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim şimdi de 51 yaşındaki biriyle flört ediyorum.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
Daha iyi anlamak adına bazı sorularım var.Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim şimdi de 51 yaşındaki biriyle flört ediyorum.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
23 yaşındayım evlendim boşandım ve o ilişkimide siteye yazmıştım zaten o 41 yaşındaydı.Daha iyi anlamak adına bazı sorularım var.
Görüştüğünüz adamların medeni hali ne?
Psikolog desteği aldınız mı?
Yaşınız kaç?
Baba sevgisinden mahrum kalmadım.Baba sevgisinden mahrum kalan insanlarda bazı psikolojik semptomlar oluyor evet ama bu boyutta epey zor. Sığınmayın baba sevgisinden mahrum büyüdüm diye.
Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Yaşım 23,psikologa gittim baba sevgisi eksikliğimden dolayı böyle olduğumu söyledi zatenzahmet edip cevap yazmıyorsunuz hesabıma göre yaş 27. psikoloğa gidin. bu sadece baba eksikliğiyle ilgili olamaz
Çok çok çok özür dileyerek yazıyorum olgun değil baya yaşlı erkeklerle birlikte oluyorsunuz elini tutarken opusurken mideniz bulanmiyor mu ? (Bu bir hastaliksa özür dilerim kusura bakmayın ) gezip tozarken mesajlasirken cilvelesirken size ayak uyduruyor mu ? Sizin yaşınızda çocuğu olması muhtemel evli mi oluyor karısı ölmus mu oluyor ya da boşanmış mi oluyor ?? Bir ilişkiye başlamadan önce bir durup ben ne yapıyorum diye sorgulayın kendi ilaciniz sizin elinizde baba sevgisi şefkati diye hayatınızı mahf etmeyin sevgi şekil degistirebilir. İlla baba sevgisi olacak değil ! Ya da ben hataliyim bilmiyorum.psikolojik olarak ne seviyede olduğunuzu bilmeden yorum yapıyorum kusura bakmayın .Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Nereden buluyorsun bu adamları internetten mi?23 yaşındayım evlendim boşandım ve o ilişkimide siteye yazmıştım zaten o 41 yaşındaydı.
Ondan ayrıldıktan sonra onu asla unutamadığım için çivi çiviyi söker mantığı ile olgun adamlarla flörtleştim bahsettiğim 55 yaşında olan bekardı,51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.
Gittim psikologa zaten o söyledi baba sevgisi eksikliğinden dolayı diye.Her baba sevgisinden mahrum büyüyenler babası yaşında birini bulmuyorlar ki.
Hiç psikologa gittiniz mi?
EvetNereden buluyorsun bu adamları internetten mi?
51 yaşındaki evli bir adamla ne paylaşabilirsiniz ki?51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.
maddi durumunuz müsaitse iyi bir psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim. kendini geliştirmiş doğru düzgün terapi bilgisi olan psikologlar çok pahalı maalesef. baba sevgisinden ok de sonuçYaşım 23,psikologa gittim baba sevgisi eksikliğimden dolayı böyle olduğumu söyledi zaten