- 15 Şubat 2015
- 13.293
- 46.781
Amca tüp kuyrugu anılarını anlatiyor olabilir51 yaşındaki evli bir adamla ne paylaşabilirsiniz ki?
Bakın işte öyle olmuyor.Kendinizden yaşça büyük insanlarla ilişki olmuyor maalesef yani yürümüyor.Genç kendi yaşım gibi 23 yaşında birinden etkilensem o ilişkim yürür.Ama benim hiç bir ilişkim adamlar olgun olduğu için yürümüyorHerkesin normali ayni olmak zorunda mi?
Sizin normaliniz bu demek ki
25 yaşını geçtiyseniz, isterseniz 80 yaşındaki bir beyden hoşlanin beraber olun kime ne?
Metresliğe de mi baba sevgisizliğinden başladın?51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.
adı acunsa parasını değilse farazi yük. doğru düzgün sevişemez bile 23 yaşındaki biriyle51 yaşındaki evli bir adamla ne paylaşabilirsiniz ki?
Evli !?23 yaşındayım evlendim boşandım ve o ilişkimide siteye yazmıştım zaten o 41 yaşındaydı.
Ondan ayrıldıktan sonra onu asla unutamadığım için çivi çiviyi söker mantığı ile olgun adamlarla flörtleştim bahsettiğim 55 yaşında olan bekardı,51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.
Oldduuuuu,iyi günlerrs.23 yaşındayım evlendim boşandım ve o ilişkimide siteye yazmıştım zaten o 41 yaşındaydı.
Ondan ayrıldıktan sonra onu asla unutamadığım için çivi çiviyi söker mantığı ile olgun adamlarla flörtleştim bahsettiğim 55 yaşında olan bekardı,51 yaşında olan şuanki görüştüğüm evli.
ay o mis cillop gibi vücutlarını şu kartozlara paspas yapıyorlar ya sinir oluyorumMetresliğe de mi baba sevgisizliğinden başladın?
Yaşım 23,psikologa gittim baba sevgisi eksikliğimden dolayı böyle olduğumu söyledi zaten
Doktorunuzu değiştirin bence.Siz de düzelme olmamış.Gittim psikologa zaten o söyledi baba sevgisi eksikliğinden dolayı diye.
Benim gördüğüm kadarı ile baba görmemiş insanlar ilişkilerinde baba figürü arıyor
Babasız büyüyen biriyim 3 yaşında ike rahmetli olmuş ama hiç bir zaman onun yokluğunu olgun erkeklerle doldurmaya çalışmadım sizdeki baba boşluğu doldurmak değil kendi seçiminiz kendi tercihiniz Baba sevgisini hiç bir erkekte bulamazsınız çünkü o sevginin nasıl bir duygu oldugunu bilmiyorsunuz ki...Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim şimdi de 51 yaşındaki biriyle flört ediyorum.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
Midem bulanmıyor ve yemin ederim benim yaşımdaki erkekle öpüşsem sanırım midem bulanır.Hayatımda sadece lisede aşık olmuştum kendi yaşıtımda birine oda çocukluktu zaten.Gerisi hep benden onlarca yaş büyük insanlar oldu.Hatta bir tanesine 2 sene tutuldum evlilik bile oldu çocuğu vardı sonuç hüsran ayrılık oldu.Gezip tozarken insanlar garip bakıyor bunun farkındayım.Cilvelesirkenden kastınız nedir bilmiyorum ama bu kişiye göre değişir mesela evlendiğim kişi yatakta gelmesi saniyeleri buluyordu o konuda kötü.51-55 yaşında bahsettiğim insanlarla da sevgili değildim sadece flörttüm ileri boyutta bişey olmadı bilemem orasını.Ve ayrıca dediğim gibi arada dağlar kadar kuşak farkı var tabi ki tam olarak ayak uyduramıyolar.Ayrıca her zmaan sen napıyosun be kızım nasıl bir yoldasın diyip bu duruma hep el koyup vazgeçmek istiyorum ama yapamıyorum hatta kendi yaşıtım biriyle olmayı denedim ama asla olmadı aslaÇok çok çok özür dileyerek yazıyorum olgun değil baya yaşlı erkeklerle birlikte oluyorsunuz elini tutarken opusurken mideniz bulanmiyor mu ? (Bu bir hastaliksa özür dilerim kusura bakmayın ) gezip tozarken mesajlasirken cilvelesirken size ayak uyduruyor mu ? Sizin yaşınızda çocuğu olması muhtemel evli mi oluyor karısı ölmus mu oluyor ya da boşanmış mi oluyor ?? Bir ilişkiye başlamadan önce bir durup ben ne yapıyorum diye sorgulayın kendi ilaciniz sizin elinizde baba sevgisi şefkati diye hayatınızı mahf etmeyin sevgi şekil degistirebilir. İlla baba sevgisi olacak değil ! Ya da ben hataliyim bilmiyorum.psikolojik olarak ne seviyede olduğunuzu bilmeden yorum yapıyorum kusura bakmayın .
Baba sevgisi eksikliği insanın hayatını mahvediyormuş gerçekten mahfoldum.
Berbat bir ilişkim vardı ve o defter tamamen kapandı.Zaten zor ayağa kalktım o ilişkimden sonra,zor toparlandım.Çivi çiviyi söker mantığı ile önce 55 yaşındaki bir adamdan etkilenip onla flört ettim şimdi de 51 yaşındaki biriyle flört ediyorum.Bendeki sorun şu; yaşıtlarımdan asla hoşlanmıyorum hep olgun ve yaşlı adamlardan hoşlanıyorum.Bunun için psikiyatriste gittim fakat bir sonuç elde edemedim.Cafede oturduğumda bile olgun adamlar dikkatimi çekiyor genç,kaslı ve yakışıklı erkekler asla dikkatimi çekmiyor.Ben gerçekten ölene kadar bu tarz ilişkiler mi yaşayacağım hep bu tarz adamlardan mı hoşlanacağım… Bunun bir çaresi yok mu ? Çocukken baba sevgisi görmemiş insanlar var mı aranızda ? Şuan ne durumdasınız ? Gerçekten ben artık bu olgun tiplerden hoşlanmak istemiyorum.Keşke gençlere yönelebilsem
Kimseyle olma sen kendinle ol yeter.Midem bulanmıyor ve yemin ederim benim yaşımdaki erkekle öpüşsem sanırım midem bulanır.Hayatımda sadece lisede aşık olmuştum kendi yaşıtımda birine oda çocukluktu zaten.Gerisi hep benden onlarca yaş büyük insanlar oldu.Hatta bir tanesine 2 sene tutuldum evlilik bile oldu çocuğu vardı sonuç hüsran ayrılık oldu.Gezip tozarken insanlar garip bakıyor bunun farkındayım.Cilvelesirkenden kastınız nedir bilmiyorum ama bu kişiye göre değişir mesela evlendiğim kişi yatakta gelmesi saniyeleri buluyordu o konuda kötü.51-55 yaşında bahsettiğim insanlarla da sevgili değildim sadece flörttüm ileri boyutta bişey olmadı bilemem orasını.Ve ayrıca dediğim gibi arada dağlar kadar kuşak farkı var tabi ki tam olarak ayak uyduramıyolar.Ayrıca her zmaan sen napıyosun be kızım nasıl bir yoldasın diyip bu duruma hep el koyup vazgeçmek istiyorum ama yapamıyorum hatta kendi yaşıtım biriyle olmayı denedim ama asla olmadı asla
Bana ne gözle baktığını anlıyorum az çok merak etme herşeyin farkındayım beni nikahına alacak değil ya51 yaşındaki evli bir adamla ne paylaşabilirsiniz ki?
Birde prostati var daha bu işin55 yaşındaki adam 65ine gelip kronik hastaliklariyla ugrasirken sen 33 yasinda kipir kipir bir kadin olacaksin. Keske bazi seylerin degerini kaybetmeden evvel anlasaniz. Kisisel tercihlerinizin bedelini odeyebilecek kadar (agir olacaktir) güçlü değilsin, yinede sen bilirsin
Bizim evdeki vazo, babamdan daha çok babalık yapmıştır bana ama gidip de baba yaşında insanlarla olmadim hiç. Bunun arkasina sığınma.Gittim psikologa zaten o söyledi baba sevgisi eksikliğinden dolayı diye.
Benim gördüğüm kadarı ile baba görmemiş insanlar ilişkilerinde baba figürü arıyor