• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden 20 yaş büyük birine ilgi duyuyorum

masaldanbozmakabus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
183
15
118
37
İstanbul
Hanımlar merhaba,sizlere belki çok saçma gelecek hatta beni kınayacaksınız ama kendimden 20 yaş büyük birine ilgi duymaya basladım.
Aslında hoşlanma gibi bir durumum yok. Uzun zamandır yalnızım ve daha önce hep beni yaralayan insanlarla karşılaştım.
Sanırım bu boşluk nedeniyle iyi niyetli,karizmatik ve başarılı bir adam görmek ilgimi çekti.
Saçmalama kendine gel diyorum ama kendimi hep onunla ilgili hayaller kurarken buluyorum.
Belki bir süredir babamla iletişimimizin kopuk olması da buna neden oluyordur.
Ona yanaşmayı ya da ilişki yaşamayı düşünmüyorum, yani en fazla hayal ederim bunu şuan.Gerçekleşme ihtimali yok.
Bu kişi eşinden yıllar önce ayrılmış ve benden 6-7 yaş küçük bir oğlu var..
Her şekilde imkansız , biliyorum bir süre sonra geçer.Ama yanlış anlaşılma korkusuyla bunu kimselere anlatıp rahatlayamıyorum,burada paylaşmak bir nebze olsun içimi dökmek istedim.
Belki diyorum bir ihtimal olabilir mi bir şey ? Sonra kızıyorum yine kendime.
Her zaman mutlu olmayı diliyorum,mutlu olacağım diyorum.Ama hep sorun yaratacak şeyler geliyor başıma.
Üzgün,heyecanlı ve kafası karışmış bir insan var şuan karşınızda.

Duygusal olarak boşluktasınız sanırım
Karşınızdaki insan belki sizde güven ve şefkat hislerini uyandırıyordur
Şuan varlığına ihtiyaç duyduğunuz duygulardır belki bunlar
Bu dönemi atlattığınızda geçecektir.

aman sakın sakın ha!, o duygular ilerleyip aşk halini almadan bu düşünceleri kafandan atmaya bak. etrafta taze delikanlılar varken napıcaksın buruşuğu :1::1:

Evet hanımlar gerçekten duygusal boşluk içindeyim,çünkü daha önce ağır bir duygusal tramva geçirdim.
Geçer diye umuyorum ben de .
Ama gayet karizmatik bir adam alıcı gözle bakıldığında .)

kötü bir dönem geçiriyorsun sanırım
kendını kaptırma böyle şeylere üzülen sen olursun:34:

Kötü dönem değil ama uzun zamandır yalnızım ve duygusal bir boşluk içersindeyim. Hayalperest bakarsam imkansız görünmüyor gözüme,gerçekçi olduğumda kendimi lise öğretmenine aşık olmuş kız gibi hissediyorum .)

Olmayacak bişey deil, aşk bu olabilir. Ama şunu lütfen yapma. Burda bazı evli kadınlar eşlerinden soğuduğunu yazıyo aramızda 7 yaş far var ondan mı acaba falan diye... Anlatabildimmi. Bişeyler yaşamayı hatta evlenmeyi kabulleneceksende 20 yaş farkın bilincinde ol. Bence olmayacak bişey deil.

Evet hanımlar gerçekten duygusal boşluk içindeyim,çünkü daha önce ağır bir duygusal tramva geçirdim.
Geçer diye umuyorum ben de .
Ama gayet karizmatik bir adam alıcı gözle bakıldığında .)

şimdi karizmatiktir tabii, son demlerindedir. hatta karizmasının zirvesindedir, ama bir süre sonra tabiat gereği pörsümeye başlayacak.

Geçer canım geçer zamanla,hayranlık seninkisi....

Kendine koca değil de amca mı alıcaksın sakın kuzum uzak dur,
Düşünsene sen 40 nda,o 60 nda
olmaz bunları düşün....
Kafan biraz karışık sanırım bu aralar,geçiş dönemindesin...

Olmayacak bişey deil, aşk bu olabilir. Ama şunu lütfen yapma. Burda bazı evli kadınlar eşlerinden soğuduğunu yazıyo aramızda 7 yaş far var ondan mı acaba falan diye... Anlatabildimmi. Bişeyler yaşamayı hatta evlenmeyi kabulleneceksende 20 yaş farkın bilincinde ol. Bence olmayacak bişey deil.

Anlıyorum tabi, ama evlenmek ya da ilişki kurmak gibi olayların olacağını sanmıyorum.Platonik hissiyatlar benimkiler,ve yok etmeye çalışıyorum

seni anlayabiliyorum insan boşlukta kaldığı zaman bi erkekten etkilenmesi çok daha kolay olabiliyor.. ama inan senin şuan yaşadığın şey anlık birşey yoksa birlikte olsanız bu işin yürümeyeceğinin sen de farkında olursun akıllı,mantıklı birine benziyorsun ve aslında farkındasın da... sana tavsiyem aklından çıkarmaya uzaklaşmaya bak onu düşünme başka şeylere odaklan ve gerçek bir ilişki olabilecek kişilere ilgi duymaya çalış.. nerden tanıştığınızı yazmamışsın aynı işyerindemi yoksa arkadaşın aracılığıylamı bilmiyorum ama görmemeye çalış mümkün olduğunca.. bunun başka bir yolu yok cnm kolay gelsin umarım yanlış birşey yapmazsın....

Back