Kendimce Diyet Listem :)

:) olsun bende takıp edıp motıve oluyorum burda..sen ıyı spor yapıosun o yuzden 3 ekmek yıyebılırsın canım ben kahvaltıda bır kupa sutlu kahve ıctım zaten 10 da kalkmıstım ..bakalım daha acıkmadım sanırım vucudum su topluor daha bır sısmış hıssedıyorum kendımı bakalım gorecez .. denız ıstanbulun neresındesın bende cok sık gıdıp gelıyorum ıstanbula bır ayagım orda yanı

canım bu sıralar fazla gelemiyorum sınavlarım var en kısa zamanda dönecem yine :)

canım bu sıralar fazla gelemiyorum sınavlarım var en kısa zamanda dönecem yine :)

Ne mutlu bana Dicercim motive edebiliyorsam seni a.s. Sporum gerçekten ağır farkındayım zaten kaç gündür yürüyemiyorum bacak ağrılarımdan yetmez gibi bugün de karın akslarım başladı artık yolda odun gibi gidiyorum sırnaşık şey ama olsun sonuçta fit bir kız olacağım yaza süper giriceğim kendimi gaza getiriyim biraz hihoyyyt kaydirigubbakcemile3 Bi kaç gündür bi şişlik bende de var bacaklarım spor yapmadan öncekinden daha şiş ve sert spor konusun da yanlış bi hareketmi yaptım diye düşünüyordum :uhm: bir de şu tuz yemeyi bıraksam çoook sevineceğim aşırı tuz yiyorum tuz da insanı şişirirmiş tabi bu aralar biraz azalttım ama alışkanlık olmuş daha yemeğin tadına bakmadan tuz atıyorum!!! Ben İstanbul bahçelievler sen neden geliyorsun sık sık İstanbula buarada benim de Ankara da halam oturuyor ama hiç ziyaretine gidemedim nişanlım da orda askerlik yaptı!!!

bambaşkaben sen rahat ol sınavların daha önemli şuanda derslerine odaklan gerçekten okumak çooook güzel birşeykaydirigubbakcemile3​

Gelelim bugün ki akşama yemeğime ara öğün için mutfağa girdim Akşam yemeğimi yapıp çıktım şimdi oturdum yiyorum (buarada ara öğün felan da yemedim)

Bugün akşam yemeğim de kaynanmdan öğrendiğim dible yemeği varkaydirigubbakcemile3 ilk defa yaptım tam herşey bitti dedim yemeğin altını söndürdüm bir de baktım soğan tezgahın üzerin de duruyor:1shok: soğansız bi yemek yapmışım yaparken az yağ eklemiştim şimdide soğanı pişirmek için yağ koydum pişti pişmesine ama onu öylece yemeğe koysam olmaz diyet sınırlarının dışına çıkıcam ve çoook yağlı olucak ben de zaten çook yağlıyı kaldıramam bende yağını süzdüm soğanları kattım ama çook yağlıdan kurtulamadım canım çektiği için yiyorum :çok üzgünüm: negüzel bu akşamı da sebze yemeğiyle bitiriyorum derken yemeğim yağlı olduu:çok üzgünüm: yanına ayran yaptım yiyorum valla siz burayı görmeyin zaten bi tabak yicem ekmeksiz başka da bieşy yemiycem buyemeği yiyorsam bu demek oluyorki buakşam ve yarın 2 katı spor yapmam demek oluyor :1shok::1shok::1shok:hazır olun bacaklarım yandınız:dance:

Son düzenleme:
çoook yağlı yemek midemi çook kötü yaptı :1no2: midem bulanıyor şuan keşke yemeseydim hiç tavsiye etmiyorum ben alışıldığın dışına çıktım aşırı yağlı yemekleri yiyemem her yemeğin için de en çok yarım çay bardağı koyarım belki yarım çay bardağın dan bile az koyardım bu bana çok fazla geldi neyse pişman oldum ama iş işten geçti diyette gitti neyse telafisini yapıcağım sporla

olsun canım ol bol bol su ıc sımdı sen yarın erıtırsın yatmadan da hareket yap bıraz..bende bugun oglen bır kase sutlac yedım ...aksamda bezelye yemegı var bakalım ..benım nısanlım ıstanbulda gorev yapıor o yuzden sık sık gelıyorum canım ...

Dün gerçekten ister istemez çok su içtim çünkü yediğim yemek acayip içimi yaktı hayatım da okadar su içmemişimdir :) dün fazla hareket yapmadım ama bugün canım çıktı Ama çok eğlenceli bişekilde yoruldum :) :) :sm_cool: sabah yine arkadaşımın uyandırmasıyla kalktım eşofmanı giydim ama kahvaltımı yapamadım ben de çıktım öyle!!! saat 09:00 da çıktım biraz önce geldim.. bugün okadar ağrımıyordu bacaklarım ama hiç ağrımıyodu diyemem hala yürümemi etkiliyor :) Spor merkezine doğru gittim evimize yakın olduğu için fazla yürümedim bugün hava güzel olduğu için hergünkinden biraz daha kalabalıktı hatta bineceğim alet bile kalmamıştı biz de biraz bekledik en sonun da birini kapıp başladık :dance: bir yandan da yanımda ki trampoline binmeyi kaç gündür düşünüyorduk ama pazartesi binmeyi düşünürken bi baktım çocuklar için açılan yeri kapatıyorlar içinde ki aletlerin çoğu gitmiş tabi kapansa trampolin de gidicek :çok üzgünüm: Adamlar oranın demirlerini kapattılar gittiler herhal de araba gelince götürücekler!!! Biz de üzgün üzgün bakıyoduk ki:çok üzgünüm: aklıma fikir geldi :jeyyar: açtık demirleri adamlar da yoktu yarım saat bindik herkeze tavsiye ediyorum zıplamak çoook güzel birşey küçükken koltuklar da zıplardık kardeşimlesırnaşık şey ama bu kadar eğlenceli olmazdı yaklaşık yarım saat bindik bana kalsa 3 gün 3 gece binerim :sm_cool: acayip yorucu oluyor ve zayıflamaya birebir orda da yazıyo du ama herhalde bizim buralarda binen tek bayan biz olmalıyız :sm_cool: Çok büyük bir Adrenalin boşalması yaşıyorsunuz şu an kafam okadar rahat ki anlatamam zıpladıkça bir yandan bağırıyosunuz ama bir tepe takla atamadım korktum:1shok: yaaa nazar değmesin de bugün güne güzel başladım az önce de aşkım aradı işten yarım saat sonra geliceğim akhvaltı yapalım beraber dedi Şeniz sonra işe gidicekmiş.. ben de bunları yazıyım hemen kahvaltı sofrasını hazırlayacağım Kahvaltı sofram klasik zeytin peynir domates aslın da kaç gündür patates kızartması çekiyo canım ama tutuyorum kendimi bu kadar tuttum en iyisi yine tutayım.. Spordan sonra yine tartılmaya gittik kızlar yine aynıyım ama bukadar kısa sürede tartılırsam tabi kilo vermem 2 hafta da 1 tartılıcam bundan sonra:1rolleyes:

!!!! Bir de şunu belirteyim kızlar akşam olmayabilirim çünkü misafirliğe gidiceğim galiba yatıya kalıcağım cumartesi gelmeyi düşünüyorum görüşmek üzere!!!!!

Bu arada diyetimin 9. günü sadece 1 kilo vermişim 60 dan 59 a düşmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…