- 8 Ekim 2008
- 654
- 0
canım istersen beraber yapabiliriz birbirimize neler yediğimizi falan anlatırız bilgilerimizi paylaşabiliriz ne dersin ?
Neden olmasın!!! a.s.
Sen de burda paylaşarak başlıyabilirsin ben de sen den bakarak yapabilirim çünkü diyet konusun da pek becerikli olduğum söylenemez:1rolleyes: Ama işte kendimce yapıyorum bişeylerhihoyyyt
evet canım meyveyle süt muhteşem ikili oluyor ve bir etkisi vardı da unuttum onu ama meyveni sütle tüketmeye çalış canım :) canım dikkat ettiğin sürece verirsin ben hep bir hafta çok dikkat ediyorum diğer hafta salıyorum böyle olunca sabit kalıyorum sinirim bozuluyo ama bundan sonra karar aldım öyle yapmıcam bir an önce kurtulacam kilolardan canım ben bazen yürüyüş yapıyorum 1 saat bazen spor bazen hiçbir şey ama zaten sınav haftam olduğu için çok yorgun oluyorum spor yapamam :sm_confused:
Kİlolar gİderse eĞer bende yapıcam takİp edİyorum sİzlerİ arkadaŞlar hadİ İnŞallah kİlolar gİder kolay gelsİn...
Tartılırsan sonucu yazarmısın ? Çok merak ediyorum canım ne zamandır başlığına bakıyorum =)
selam denız bende 1 67 boyum ve su an 59 kıloyum bende rejımdeyım ... benım rejım lıstem daha kıt sanırım .. sopa hareketını bend eyapıyorum ve basenlerımı duvara vuruyorum ... gozle gorulur bır ıncelme oldu yanlarımda ve basenlerımd e..salamı ve zeytınlerı cıkart bence ..ve fındık bı avuc fazla geldı bana .. ben formun kayısılı cayını ıcıyorum cok etkılı tavsıye ederım canım ...
hep bu nısanlılar basa bela benımkıde bu aralar ben bıraz gobek yapınca gobegı yok et demeye basladı bende sınırımden basladım yoksa memnundum halımden :)muz yeme canım en fazla kalorı olan meyvelerden cok sevıyorsan bır taneyı dılımle dılım dılım gune yay..kecıboynuzu tozu kullanıyorum bende kansızlık ıcın cok sık bayılırım ben ...onu bır dene tadı da hos fena degıl.bende su ıcıyorum tok tutsun dıye meyve cayları ve kahve ıcıyorum ..sabahları turk kahvesı ıcınce sekersız baya goturuo benı bıde gozunde buyut tatlım mesela ben bı tabak salata yapıorum ooo bunu yıyıp de doymazsam yuh artık bana dıyorum yanı kendını motıve et cok faydası var ..bırde tum cıkolata yı da kır parcalar ayır bır tanesını 3 gunde felan ye cok acıkırsan agzına bı tane atarsan tutar baya