Kendimce Diyet Listem :)

canım istersen beraber yapabiliriz birbirimize neler yediğimizi falan anlatırız bilgilerimizi paylaşabiliriz ne dersin ?

canım istersen beraber yapabiliriz birbirimize neler yediğimizi falan anlatırız bilgilerimizi paylaşabiliriz ne dersin ?

Neden olmasın!!! a.s.
Sen de burda paylaşarak başlıyabilirsin ben de sen den bakarak yapabilirim çünkü diyet konusun da pek becerikli olduğum söylenemez:1rolleyes: Ama işte kendimce yapıyorum bişeylerhihoyyyt

Neden olmasın!!! a.s.
Sen de burda paylaşarak başlıyabilirsin ben de sen den bakarak yapabilirim çünkü diyet konusun da pek becerikli olduğum söylenemez:1rolleyes: Ama işte kendimce yapıyorum bişeylerhihoyyyt

mesela canım benim okulum olduğu için sabah kahvaltımı yapıyorum sonra okulda 1 yeşil elma ve süt bazen elma yemiyorum birde eve gelince 4 te yiyorum sonra daha yememeye çalışıyorum çok sağlıklı değil ama napim elimde değil
şimdide kahvaltı yapacam yumurta yapıyorum kendime haftada 2 kere yumurta :)

evet senin diyetin gerçekten sağlıksız gözüküyor :) benim ki de zayıfaltıcı gözükmüyor ama ben yorucu spor yapıyorum gün de 3 kez!!!! zayıflarsam spor sayesin de zayıflayacağım Yumurtanın da hafta da 2 ekz yenmesi lazımmış adını unuttuum ama insana neşe veren bi etkisi varmış :) bi yer de okumuştum da!! ara öğünler de seni yaptığın bu uygulama bence güzel olur 1 yeşil elma ve süt bugün uygulayacağım :))))

Bugün ki kahvaltım da benim de 1 haşlanmış yumurta var
bugün çay eyrine bende süt içtim (süt beni mayıştırıyor ya :)
1 Dilim kepek ekmeği
1 Domates
1 salatalık
1 kibrit kutusu kadar peynir

Daha ne olsun

Ara öğün de dışarı da olucağım için onu da şimdiden yazıyorum ara öğünü genel de saat 15:00 da yapıyorum bambaşkaben nickli arkadaşımın uyguladığı

1 yeşil elma
1 bardak süt

bukadaaaar
bu arada diyetimin bugün 4. günü

evet canım meyveyle süt muhteşem ikili oluyor ve bir etkisi vardı da unuttum onu ama meyveni sütle tüketmeye çalış canım :) canım dikkat ettiğin sürece verirsin ben hep bir hafta çok dikkat ediyorum diğer hafta salıyorum böyle olunca sabit kalıyorum sinirim bozuluyo ama bundan sonra karar aldım öyle yapmıcam bir an önce kurtulacam kilolardan canım ben bazen yürüyüş yapıyorum 1 saat bazen spor bazen hiçbir şey ama zaten sınav haftam olduğu için çok yorgun oluyorum spor yapamam :sm_confused:

Ben de katılıyorum canım sana ben de arada kaytarmıyo değilim mesela 2 gündür yoktum giremedim nete en son ara öğün de kalmışım o gün arkadaşlarla gezmeye gittik alışveriş yaptık geri gelirken ben tek geldim ve minibüsle gelincek yolu hava güzel diye yürüyerek geldim dimdik yokuşları çıktım tek başıma evime kadar geldim ev de biraz oturup eltimin yanına gittim yürüyerek minibüsle hastaneye gittik gelirken onla da yürüyerek geldik o gün çok yoruldum ve çok acıktım neler yediğimi hatırlamıyorum ertesi gün yani ctesi günü dün kü yorgunluk iştee bugün çıktımirmirmirmir o uzun yürüyüşler sonrası ayaklarım ve baldırlarım fena halde acıyordu bu ağrıları pazar gün de çektim tabi daha şiddetlisini ama eve gelip yatağıma uzandığım da usanmadım tekrar sporumu yaptım :sm_cool:

gelelim bugüne 06 nisan pazartesi bahar geliyor yavaş yavaş bugün diyetimin 6. günü bazen diyeti saaladığım da olmadı değil ama sporum dan hiç bi zaman vazgeçmedim bu sabah kalktım ve evde yaptığım sporları artık temiz havada yapmaya karar verdim arkadaşım çağırdı giydim eşofmanlarımı parklarda ki spor aletlerinin oraya gittik karnım aç gittim arkadaşımın zoruyla ben de biraz tansiyon olduğu için aç aç gitmeyi hiç istemesem de gittim yaklaşık 1 saat hem sohbet ettik hem de durmadan spor yaptık sonra eve geldim kahvaltımı yaptım alışıldık kahvaltım ama benim için düzenli kahvaltı yapmak çoook iyi oldu normal de en çok kilo aldıran şeyleri yerken artık arkamı döndüğüm peynir zeytin bal yumurta domates salatalık gibi hem zayıflamam yardımcı olacak hem de sağlığım açısından bana iyi gelicek şeyleri yemeye başladım :)

bugün kahvaltım da
1 domates
1 salatalık
1 dilim ekmek
1 bardak kayısı suyu
1 kibrit kutusu kadar peynir
bunlar bana yetti :)
parkta yaptığım spor üzerine birazdan yine yapıcağım mekik çekmeyi düşünüyorum yılmak yokkk

Kılolar gıderse eĞer bende yapıcam takıp edıyorum sızlerı arkadaŞlar hadı ınŞallah kılolar gıder kolay gelsın...

Tartılırsan sonucu yazarmısın ? Çok merak ediyorum canım ne zamandır başlığına bakıyorum =)

Kİlolar gİderse eĞer bende yapıcam takİp edİyorum sİzlerİ arkadaŞlar hadİ İnŞallah kİlolar gİder kolay gelsİn...

Tartılırsan sonucu yazarmısın ? Çok merak ediyorum canım ne zamandır başlığına bakıyorum =)

Çok teşekkkür ediyorum arkadaşlar beni takip ettiğinizi bilmek beni sevindirdi Ben ilk defa bu kadar sıkı bir spor yapıyorum diyeyim :) çünkü diyet konusun da o kadar başarıl değilim zaten çok kilolu olmadığım için arada sırada canımın çektiği şeyleri de yiyorum ama sadece cts veya pazar, hafta içi çok skı bir diyet ve spor yapıyorum... Ama galiba başaracağım ben kendimden umutluyum

Bu akşam yemeğim de balık vardı balığı kızartamıyacağım için ben de buğulamasını yaptım yağ koymadım ama yağı aratmadı bile tabağıma balık buğulamadan 2 patates 1 domates,maydonoz 1 sivribiber , 3-5 tane balık koydum ve bol limon....
2 dilim kepek ekmeği
yanına roka salatası yaptım

başka da bişey yemedim ve tokum galiba midem küçülmeye başladı artık bu bile beni tutuyosa zayıflamaya başlıyorum demektir!!! ama tabi ben sadece bunlarla kalmıyorum genel de 2 öğün yiyorum ve bu öğün araların da meyva bol su veya süt içiyorum (sütü sevmesem de midem yatışması açısın dan ve sağlığım açısından içiyorum) aralar siz de değişik bişeyler ekliyebilirsniz bi tabak salatalık ekmeksiz,veya kuruyemiş...

Aslın da bugün spordan sonra tartılmayı düşünüyordum aksilik oldu unuttum tartılıp kilomu öğreneceğim yoksa ne kadar zayıfadığımın farkına varamam ama yarın gidip tartılmayı düşünüyorum aksilik olmazsa Unutmadan birazdan mekik çekiceğim ve gece yatağıma girdiğimde de bisiklet hareketini yapacağım :)

iyi geceler arkadaşlar şimdi kendimi dizilere bırakıyorum.....a.s.

Selam arkadaşlara.s.

Bu sabah Arkadaşımın yine zile basmasıyla uyandım eşofmanlarımı giydim ve yine açık hava spor merkezine geldim (parkta ki spor yerlerine) yaklaşık 1 saat spor yaptık tüm kadınlar orada ve çok eğlenceli oluyor sabah sporunu dışarda yapmak düşündük de acaba aç mı gelemliyiz spor yapmaya yoksa tok mu buna karar veremedik söylermisiniz sizce aç karnına mı daha iyi olur tok karnına mı _?
Arkadaşımın duyduğuna göre aç akrnına gelmek kasları eritmeye yarıyormuş aksine ben kaslarımı kaybetmek istemiyorum tok karnıma gidip midemdekileri eritmek istiyorum artı metabolizmam hızlanması açısından gidiyorum spora bugün de bacak kaslarımın ağrısından zor yürüyorum ve galiba biraz şişti baldırlarım ama dokunduğum da çok sertler bu da güzel bişey :)
Sporumuzu bitirdik ve tartılmaya gitttik tartıldım 59 kiloyum arkadaşlar tabi açken tartıldım en son tartıldığım da 60 kiloydum ama o en sonun üstünden bayağı geçmişti spor yapalı tam 1 hafta oldu :))) idealim 53 kilo olmak aslın da çok zayıf olurum ama olsun çünkü boyum 1/67 neyse gelelim bu sabah kahvaltıma ;
1 kupa çay az şekerli
yağsız tost yedim.....

selam denız bende 1 67 boyum ve su an 59 kıloyum bende rejımdeyım ... benım rejım lıstem daha kıt sanırım .. sopa hareketını bend eyapıyorum ve basenlerımı duvara vuruyorum ... gozle gorulur bır ıncelme oldu yanlarımda ve basenlerımd e..salamı ve zeytınlerı cıkart bence ..ve fındık bı avuc fazla geldı bana .. ben formun kayısılı cayını ıcıyorum cok etkılı tavsıye ederım canım ...

teşekkürler dicerrcim aynı boy aynı kilodayız :) senin rejim listeni de merak ettim doğrusu salamı çıkardım sonra ama zeytini sadece azalttım zeytinin kilo aldırıcağını sanmıyorum :)
Ben de çok aşırı derece de basen olmadığı için rahatım bugün benle beraber gelen arkadaşıma söyledim o basenlerinden çok şikayetçi ne yaptıysa eritemedi sizin bu yaptığınız hareketi söyledim o da bu yntemi yapmayı düşünüyor fındığı da diğer arkadaşlar kilo aldıracağını söyleyince çıkardım ama çok nadir yinede bi kaç tane yiyorum ama çooook nadir yarın da spordan sonra markete gider şu kayısılı çaya bakarım teşekkür ederim önerilerin içina.s.

Eveeet diyetimin 7. gününü de bitiriceğim birazdan bugün akşam yemeğimi erken yedim yemekteyiz programını izleyince insan ister istemez acıkıyor

1 tabak domates çorbası
Kış bitmek üzere olduğu için çook sevdiğim pırasa yı son kez yemek istedim 1 tabak pırasa
1 dilim kepek ekmeği
bol boool su

Akşam dizimi seyrederken bir taraftan bisiklet hareketini ve mekiğimi de çekerim görüşmek üzere

ıYı GECELER

benım dıyet lıstem soyle ... sabahları bır dılım kepek ekmek ve peynır yıyorum yanında domates felan da yıyebılırm ama ben pek sevmem o yuzden yanında cay ıcıyorum sekersız...oglene kadar bı tane elma yıyorum yada portakal canım ne ısterse ... öglen salata varsa salata yanında kasık hesabı yıyorum 5 yemek kasıgı makarna yada bır tabak corba yada sebze yemegı varsa o yıne 5 yemek kasıgı.. ekmek yemıyorum .. arada yıne meyva yıyorum eger acıkmıssam kepek ekmegın uzrıne peynır koyuyorum ve bıraz zeytınyagı ve kekık gezdırıyorum cok guzel oluyor :) aksamları da oglen gıbı ama aksam makarna pılav yememeye karar verdım.. yogurt yıyebılırım gun boyu bır tabagı paylaştırarak ...haftada bgun de odul koydum bu haftakı odulumu demın yedım :) krep yaptım ıcıne bal surdum yedım :)

spor olarak ben oryantel de oynuyorum gobek için ve acayıp esneklık kazandırıo kalcalara bayan kalçası seklı verdırıyor :)

umarım burda bırlıkte ıncecık oluruz :):)

Amin canım canı gönülden aslın da çok ta şişman değiliz farkındaysan :)

Benim de kendime köyduğum bi ödülüm var ama hiç buraya yazmadım mesela ilk başladığım ve dayanark bitirdiğim gün 1 tane çikolata yedim Şimdi diğer ödülüm de 1 haftadır dolabım da bekliyen mısır gevreğim var ama hepsini yiyemem bu mısır gevreğimi de pazartesi yicem bi kaç tane alıp geri bırakacağım.. Şu kepek ekmeğinin üstüne konulan peynir ve kekik artı z. yağı düşününce hoş gözüyor yarın ebnde uygulayabilirim.. Bu arada çok az yiyorsun nasıl dayanıyorsun bütün gün ben de tansiyon problemi var hayatta dayanamam 2 öğün yiyorum ve onlar yukarıdakiler tabi sofradan aç kalkıyorum şuan nişanlım biz de ve şuan karşım dayemek yiyor ben açlıktan ölüyorum 2 tane muz yedim (buarada muz şişmanlatıyormu bilmiyorum) tutsun diye yedim tutma konusnda hiç bi yararı olmadı muzun yanında kendime süt koydum içine keçi boynuzu pekmezi sadce 1 kaşık koydum içemedim çoook iğrenç oldu keçi boynuzu pekmezini de kan yapsın diye içiyorum aşırı kansızım doktorum öyle söyledi ileri de sorun olabilirmiş hap yazdı ama ben o hapları içmiyorum bakma keçi boynuzu kattığıma onuda bugün görmesem aklıma bile gelmezdi normal de pekmez de içmem (üzüm pekmezi ve dut pekmezi hariç tabi bu ikisini de diyete başladığımdan beri ağzıma bile sürmedim)

hep bu nısanlılar basa bela benımkıde bu aralar ben bıraz gobek yapınca gobegı yok et demeye basladı bende sınırımden basladım yoksa memnundum halımden :)muz yeme canım en fazla kalorı olan meyvelerden cok sevıyorsan bır taneyı dılımle dılım dılım gune yay..kecıboynuzu tozu kullanıyorum bende kansızlık ıcın cok sık bayılırım ben ...onu bır dene tadı da hos fena degıl.bende su ıcıyorum tok tutsun dıye meyve cayları ve kahve ıcıyorum ..sabahları turk kahvesı ıcınce sekersız baya goturuo benı bıde gozunde buyut tatlım mesela ben bı tabak salata yapıorum ooo bunu yıyıp de doymazsam yuh artık bana dıyorum yanı kendını motıve et cok faydası var ..bırde tum cıkolata yı da kır parcalar ayır bır tanesını 3 gunde felan ye cok acıkırsan agzına bı tane atarsan tutar baya

benim nişanlım şişmanladığımı bu sene ilk defa söyledi ama zayıflamama karşı böyle daha tatlı oluyormuşum Ama ben yaza fit girmek istiyorumkaydirigubbakcemile3 muz her zaman yediğim bi meyva değil geçen nişanlım la markete gittik domates falan alırken dedim ki meyva yemek istityorum kaç gündür portakal alsammı dedim o da tuttu muz al sen muzu seversin dedi bende dayanamadım aldım:1rolleyes: Keçi boynuzu tozunu hiç duymamıştım geçen babam gitmiş almış pekmezini de hapları içmediğimi biliyor 2 kavanoz almış bunlar bitsin bir de onu denerim ama aç karnına mı içiliyo şu pekmezi yoksa tok mu daha iyi etki yapıyor anlayamadım ben genel de yemekten önce 1 tatlı kaşığı içiyoum... Meyve çayları almayı bende istiyorum ama bir türlü markete gidemedim ama gittiğim zaman alıcam şu form kayısılı çayı deniycem güzel mi bilmiyorum ama denemekte yarar var türk kahvesini de bu forum da duya duya benim de canım çekiyo nişanlıma diyorum türk kahvesi içelim bu akşam diyorum gidiyor nescafe alıyor nescafe içiyoruz :içelim: Ama saat 15 gibi bi tane yapıcam kendime canım eçkiyo nezamandır bakalım becerebilecekmiyim hiç yapmadım da sözlenirken bile annem le halam yaptı ben genel de önce gözümü doyuruyorum gözüm midem den daha aç oluyor dasırnaşık şey buna bi yöntem buldum hepsini 1 tabağa koyuyorum gözüm de bayağı çokk gözüküyor çikolata konusuna gelince zaten tüm çikolatayı yemiyorum genel de bıraksam yicem ama tutuyorum kendimi ben genel de çam fıstıklı çikolatayı çok severim onu parçaya ayırıp yiyorum ama çikolatayı sen yiyorsan ben de alıyım çoook severim zaten sırf diyeteyim diye ödül olarak hafta da 1 yiyordum akşam nişanlıma söyleyim de gelirken bana alsın cokacimcoook neyse bayağı çoook yazmışım nasıl okuyacaksın sen şimdi bunu delikafadulden oku oku bitmez :1shok:

Gelelim bugün kü diyetime bugün diyetimin 8. gününe sabah nasılsa 8 de kalktım uyuyamadım tam bugün akhvaltımı yapıp gideyim diyordum arkadaşım geldi bende zorla yukarı çıkarttım kahvaltı yaptım kahvaltım da

1 kupa çay az şekerli
3 dilim kepek ekmeği dicercim senin yaptığını yaptım kepek ekmeğinin üstüne peynir yağ kekik koyup eydim nefis oldu kekik i et ürünlerin de kullanırdım bir de zeytin de peynire de çok yakıştı

bugün bunları yedim 3 dilim ekmek fazla oldu ama ekmeklerim küçüktü hatta doymadan kalktım sofradan..

kalkmamla eşofmanlarımı giyip spora gitmem bir oldu :) tabi yine yürüyemiyorum hala ağrılarım geçmedi enzaman geçicek bilmiyorum nişanlım onlar biraz zor geçer sen hanlamışın iyice dedi kendisi de spor salonuna gidrmiş eskiden benim ki gibi ağrılar çekmiş hatta işe gidip çalışamıyacak kadar fena ağrıyormuş.. bu bacak ağrılarıma bugün karın kaslarımın ağrıları da eklendi bugün ama orayı fazla kullanamdığım için bacaklarım akdar acı vermiyor!!! yine gittim açık hava spor salonuna ısınma hareketleriyle başladık yine cümbür cemaat orada tabi heşeye bindik yaklaşık 1 saat spor yaptım sonra yarım saat durmadan koştum bugün hava sıcaktı terlemeye başladım ama güzel bi ter atamadım genel de ben kolay kolay terlemem terliyemedim ama üzülmüyorum bayanlar da terlemeyi sevmem :) koşumu dayapıp eve geldim oturdum bilgisayrımın başına ve buraya raporumu döktüm bu benim açtığım konu biraz günlüğe döndü hergün buraya içimi döküyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…