Kendim Diyetim. ( resimli)

Kesinlikle yeter canim. Bende gecen sali gecesi 75 tim. Yarin yine 73 cikarim heralde. Ilk hafta 2 kilo ama her hafta 2 kilo veremem. Verdigimiz kilolari geri almayalim da azar azar versekte iyi
Yarin tartilinca yaz hemen merak ettim :)

20151222_091725.jpg

Veeeee bugün gunlerden salı günü benim tartı günüm....

1 hafta sonunda yine bir kilo daha gitmiş oluyor...

Geçen hafta ki kilom 71.700
Bu hafta ki kilom 70.300

:KK54::KK73::KK71::KK9:

Uuu süperr :)
Tebrik ederim canımm. 70lerden kurtulmana çok az kaldıı.
Gelsin 60larrr :KK6:
Teşekkür ederim Eda, bende görünce çok mutlu oldum çok sevindim... :KK28:

Kilo verdikçe Daha bir azimleniyorum.. Ooffff gelsin artık şu 6 lı rakamlar..

Darısı senin başına inşallah arkadaşım.:KK19:

20151222_092806.jpg

Erisin yağlar , gitsin öödemler...

Sabah aç karnına içtiğim detoks suyum...
20151222_095420.jpg

Kahvaltı tabağım...

Bugün kilo verdiğimi görünce sevinçten istahim kapandı zorla yedim hatta bir parça peynir ve 3 tane zeytin kaldı bitiremedim...

Merhaba sevgili diyet günlüğüm..

Bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu. Yarın tartı günüm merakla bekliyorum.. 75 kilo olarak bu yolculuğa başladım .

Doğum sonrası kilolarımdam bir türlü kurtulamadım bu arada doğum yapali 7 ay oldu Ben halen tombul bir anneyim.. Bebegimi halen emziriyorum..

Yediklerimi fotolayip burda paylaşmak istiyorum. Sizlerden bu konuda fikir istiyorum. Yanlışlarımı düzeltirseniz sevinirim. :)

20 Kasım 2015/ Kilom 75

22 Aralık 2015/ Kilom 70

cANIM SÜPERSİN YA :) bir sey soracağım diyeti kendin mi yapıyrsun yoksa dr mu verdi. Bır de benim de öddem var ne önerirsin Allah sımdıden razı olsun ;ş)

22.12.2015 kilo 72.9 (-100 gram)

1 gunde buda iyi :)
Bugun yuruyuse cikacakrim ama olmadi yarin ins
Oglus bugun cok yormazsa spor yapacagim 2 saat sonra. Yeni kahvalti yaptim

cANIM SÜPERSİN YA :) bir sey soracağım diyeti kendin mi yapıyrsun yoksa dr mu verdi. Bır de benim de öddem var ne önerirsin Allah sımdıden razı olsun ;ş)
Merhaba hoşgeldin...

Kendim diyetim dr önerisi değil ama uzun araştırma ve deneyim sonucu kendime göre diyet uyguluyorum..
Ben hipotroidi hastasıyım kendi bunyeme göre iyi gelen besinleri alıyorum.. Biraz esnek bir diyet uyguluyorum çünkü halen emziriyorum...

Beyaz unu ve şekeri hayatımdan çıkardım ve yağ ise ölçülü davranıyorum..

Ödem için kahvaltıda mutlaka maydanoz yiyorum ve sabahları aç karnına mutlaka içtiğim elme sirkesi ve limon suyunu sıcağa yakın su içine koyuyorum içiyorum..

Birde turşu yemiyorum turşu vücutta su tutuyor...

22.12.2015 kilo 72.9 (-100 gram)

1 gunde buda iyi :)
Bugun yuruyuse cikacakrim ama olmadi yarin ins
Oglus bugun cok yormazsa spor yapacagim 2 saat sonra. Yeni kahvalti yaptim
Bende açık hava yürüyüş yaptım geldim 45 dk ama bitmedi birazda evde egzersiz yapacam..

Sende çok iyi gidiyorsun..
gr gr eksiliyorsun..HoppaHoppa

Kahvaltı sonrası 1 mandalina yedim...

Öğle yemeğim de 1 kase tarhana çorbası yedim sonrasında 1 bardak şekersiz çay içtim..

20151222_160835.jpg

Şimdi akşam üzeri tarçın süt içiyorum ki yemek sonrası kan şekerini düzenlesin canımız tatlı istemesin...

Screenshot_2015-12-22-21-39-44.png

Evettt... Bugün ki yakılan kalori miktarı..

10000 adım atıldı yani 45 dk yürüyüşe denk geliyor...

70 sguat yapıldı...

90 kere bacak yana arkaya ve makas egzersizi yapıldı...

4 lt su içildi..

Yemek sonrası 2si bir arasa nescafe içtim..

Çok şükür bu gününde sonuna geldik...

Günlük hayatımda hafif makyaj yapan biriyim özellikle allık kullanmayı çok seviyorum bu yüzden mutlaka yatarken cildimi temizliyorum ve yaşlı biri olmamama rağmen karışık karşıtı kremler kullanıyorum karışmak istemiyorum... !

Sabah akşam mutlaka kremlerimi surerim ki düzenli kullanınca faydası olur...

Şimdilik iyi geceler günlük.. Yarın görüşmek üzere..

20151223_100753.jpg

Günaydın günlüğüm..

Bu sabah detoks suyumu içemedim çünkü evde limon kalmamış.. :KK43:

Şimdi kahvaltı zamanı..
Maydanoz
Yeşil biber
Yumurta

Esim cok nadir evde izinli oluyor. Kahvaltida da kiymali yumurta istedi ama ette yagliymis. Yedim yaaa :KK43:((
Simdi kuafore gidecegim. Giderken dolmusla donerken yurume
Eritirim ins
Sonra arkadasa davetliyiz. Ins cok bisey yapmamistir. Biseyler bulmam lazim. Diyetteyim dersem ayip mi olur. Midem kotu mu deyip yemesem kiii

X