Kendim Diyetim. ( resimli)

İnş canm ya 55 olmayı cok istyrm hedefm o zor kilo veryrm bu birz moralimi bozuyo
Hiç sorun değil dengeli ve hafif beslendiğin sürece mutlaka kilo verirsin tabi herhangi bir rahatsızlığın yoksa.. Sen kilo vereceksin sen zayıflıyacaksin o yağlar eriyecek bunu tekrarla özellikle spor yaparken tekrarla iyice bilinç altına yerleşsinki vücudumuzu yöneten beyin kabullensin...

20160111_161544.jpg
akşam yemeğimi hazırladım.. Şimdi tarçın süt içiyorum.. Ohh soğuk havalarda harika oluyor.. Mmiiiss misss :KK66:

Hiç sorun değil dengeli ve hafif beslendiğin sürece mutlaka kilo verirsin tabi herhangi bir rahatsızlığın yoksa.. Sen kilo vereceksin sen zayıflıyacaksin o yağlar eriyecek bunu tekrarla özellikle spor yaparken tekrarla iyice bilinç altına yerleşsinki vücudumuzu yöneten beyin kabullensin...
Bildiğim bi rahatszlğm yok cnm. Spora zaamn bulamyrm bebegm cok huysz siz nasl yapysnz kızlar.

Bugün hic giremedim foruma. Oglum simdi uyudu da anca oyle girdim. Disten sanirim huysuz bu aralar
Masallah yetiskin gibi pasam. Sabah 7 gibi kalkiyor. Oglen 1 2 gibi yarim saat uyku. Sonra 18 - 18 bucuk gibi yatiyor.ve ben simdi oldugu gibi bittiimmmm
Bugunumu anlatayim size
Bugun gec kahvalti yaptim 11 de
1 bucuk yumurta haslama (yarisi oglusundu)
3 4 dilim kasar peyniri
1 dilim kepek ekmek
1 bardak rzene anason cayi
Az gibi duruyor ama doydum
15 te 1 elma
17 15 gibi 2 tane biber dolmasi yedim
Simdi uzaniyorum. Temizlik yapip sporumu yapacagim ins

Bugün hic giremedim foruma. Oglum simdi uyudu da anca oyle girdim. Disten sanirim huysuz bu aralar
Masallah yetiskin gibi pasam. Sabah 7 gibi kalkiyor. Oglen 1 2 gibi yarim saat uyku. Sonra 18 - 18 bucuk gibi yatiyor.ve ben simdi oldugu gibi bittiimmmm
Bugunumu anlatayim size
Bugun gec kahvalti yaptim 11 de
1 bucuk yumurta haslama (yarisi oglusundu)
3 4 dilim kasar peyniri
1 dilim kepek ekmek
1 bardak rzene anason cayi
Az gibi duruyor ama doydum
15 te 1 elma
17 15 gibi 2 tane biber dolmasi yedim
Simdi uzaniyorum. Temizlik yapip sporumu yapacagim ins
Galiba senin ogluş doğuştan uykusuz bir bebek.. Bu kadar uyumaması tuhaf. .

Bol bol yoğurt yedirsen uyku yapar belki.
İşin çok zor gerçekten..

Beslenmede baya hafif olmuş yani güzel sevdim..

X