Kendim Diyetim. ( resimli)

İyi akşamlar :KK54: yaklaşık 1 saattir günlüğünü okuyorum gül :) okadar güzel motive ettin ki, gerçekten tam anlamıyla bugün kafama koydum zatiflamayi. 6 ocakta başladım diyete ve artık burada da yazarak daha istikrarlı ilerleyecegim.
Kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 7.5 aylık bir kızım var ve 79 kiloyum hedef 60 kilo..günlüğüne denk gelmem büyük şans oldu benim için, yazdiklarinda kendimi buldum :)
76 ile baslamissin suan kaç kilo oldun?
Hoşgeldin canım:)
Çok mutlu oldum sen kendini buldun bu topikte.. Motive olmak kendini hazırlaman çok önemli...

76 ya yakın başladım su an 69 kiloyum 1 gün sonra tartı günüm merakla bekliyorum..

Normal zamanda ben hep buralardayım .. Mecburen ailemede vakit ayırdım..

Ben size güveniyorum inanıyorum.. Zayıflama isteği içimizden geliyor beyine ulaşıyor her adımda kendinize tekrarlayın (ERİYECEK O YAĞLAR INCELECEK O BACAKLAR )
Düşüncesinize beyninize kazınsın umutsuzluğa kapılmayın..
Bi haftasonun var canin biliyirum sadece seni ozledik ondan....hayatin bizden ibaret olmamali

Maşşllh kızlar herkesn menülri süper.bnde akşam bi kase corba içtm ve salata yedim az öncde yesiş çayımı içtim.yatmadanda yogurt pulbiber limn karışımı yapcm.20 dk spor yaptm sadce.
Sanda maşallah Gözdecim... :KK66: yani diyet yaparken en doyuru menü en sevdiğim menü salata yoğurt çorba sende bugün yemışsin.. Harika gidiyorsun :KK66:

Harika kilo vermissin,darısı başıma :)
Yarın kahvaltı menumle burda olacağım
İlk hedefim 70 kilo olmak 6 lı rakamları görmekti..

Şimdi ikinci hedefe doğru gidiyorum hemde yavaş yavaş gidiyorum hiç acele etmiyorum giden kilolar kalıcı olsun istiyorum..

Son hedefim 55 yada 56 olmak istiyorum..

Yarın kahvaltı menunu yazarsin sonra güncel kilonu öğreniriz..

İyi geceler canlar :KK37:
Akşam dugundeydim anca geldim eve bugün Spor yapmadm ama düğünde bol bol hoplayıp zıpladım spor yerine sayılır herhalde :-)
Bugün en son yemeğimi saat 13:30 gibi yedim
Etli nohut
3 kaşık pilav
Ve bu saate kadar acikmadim.
Bu çörek otu işe yarıyor galiba :KK36:

Arkadaşlar telin şarj bitiyor çıkmak zorundayım..

Herkese iyi geceler diliyorum :KK66:

Burda gerçek ve samimi bir iletişim var lütfen is:KK24:tikrarınizi bozmayın hepiniz değerlisiniz unutmayın.. :KK200:

Melegim yarin daha siki yaparsin saliya biliyosun tarti gunu...
Zayiflamadin daha simarma hemen ole diyolar diye cunku ben cok kaybettim ondan saliya 6lara gecersen cok mutlu olurum bende

1 saat kondisyon bisikleti. 40 mekik cektim
Sali 6 lara düşemem ama 70 kusur olursam iyi. Yarin daha sıkı spor yapacagim ins
Ben aslaa ideal kilomda oldugumu dusunmuyorum suan, kii daha diyete baslayali 1 ay olmadi. Daha önümde yaza kadar uzun zaman var. Ins yavas yavas istedigim kiloya gelecegim gelecegiz:KK19:
Cok uykuk geldi. Uyuyayim ben
:KK68: hepinizii

İyi geceler canlar :KK37:
Akşam dugundeydim anca geldim eve bugün Spor yapmadm ama düğünde bol bol hoplayıp zıpladım spor yerine sayılır herhalde :-)
Bugün en son yemeğimi saat 13:30 gibi yedim
Etli nohut
3 kaşık pilav
Ve bu saate kadar acikmadim.
Bu çörek otu işe yarıyor galiba :KK36:
Ne güzel eğlendin keyifli bir gün yaşadın..

Ooff azime bak sen o kalabalıkta yemek yemedin 3 kaşık pilav ne demek.. Herkes aynı istikrarı göstermez seni ayriyeten tebrik ediyorum :KK9:

1 saat kondisyon bisikleti. 40 mekik cektim
Sali 6 lara düşemem ama 70 kusur olursam iyi. Yarin daha sıkı spor yapacagim ins
Ben aslaa ideal kilomda oldugumu dusunmuyorum suan, kii daha diyete baslayali 1 ay olmadi. Daha önümde yaza kadar uzun zaman var. Ins yavas yavas istedigim kiloya gelecegim gelecegiz:KK19:
Cok uykuk geldi. Uyuyayim ben
:KK68: hepinizii
Melek Melek seni böyle görmek ne güzelmiş yaaa :)) Çok hoşuma gitti arkadaşım hep böyle azimli ol olur mu ?
:)

IMG_20160110_232331.jpg
sabah 30 dk aksam 45,dk zaten resmide ekledim:KK66:
60,squat
85 mekik
50 yatarvaziyette ayak kaldirma
170,ip atlama

gunaydın kızlar

pazartesi işe gelmek çok zor..kalktığımda heryanım ağrıyodu..ne zaman geçer gul hanımcım bu ağrım sızım?????

tabi sen beni geçersin ben isteyim sen evdesin...ben evde olsaydımda sen görseydin!!!!!!

sabah tartıya çıktım hiç bi fark yok yerimde sayıyom:KK43:((

X