Kendim Diyetim. ( resimli)

Günaydın canlar :KK200:
Sabah çörek otu ve ılık limonlu suyumu içtim
Kızarmış 1 dilim kepekli ekmek 5 tane zeytin ve yeşil cayim la kahvaltımı sonlandrdm.

Bugün komsumuzun düğün yemeği birazdan oraya gidicem umarım kendime hakim olur suç işlemem:KK17:
Cirekotunu cektirdinmi yoksa havandami dovup koyuyosun bi faydasini gordunmu mariacim

Mutlu pazarlaarrrr
10.01.2016 kilom 70.5 (-200gr) :KK73::KK73:
Ogleden sonra caya gidecgim demistim ama arkadas icimi mi okudu ne. Cok yemeyinn oglen geldiginizde balik yeriz demis
:KK71::-) sabah 1 kepek ekmeginjn icine tereyag pekmez koyup yedim :confused:

Aksama kadar giremem sayfaya herlade.:KK24:

Bide bugun kocamla 93. Ayimizz :KK60:

herkese Günaydın arkadaslarr.
Kahvaltım
1dilim tam bgday ek
4 zeytin
Yarım haslanmş yumurta
Biraz peynir ve sekersz cay
Gunaydin canim kahvaltin cok Güzel 2-3 dilim k.ekmegi yiyebilirsin..form cayi al kiraz saplidan ben cok ictim herhangi bi tesirini bebekte gormedim tavsuye ederim

Mutlu pazarlaarrrr
Ogleden sonra caya gidecgim demistim ama arkadas icimi mi okudu ne. Cok yemeyinn oglen geldiginizde balik yeriz demis

Gunaydin melegim aksama anlat unutma bizi

Hepinize Merhaba ve iyi pazarlar arkadaşlar. Iyisinizdir diye umuyorum. Birkaç gündür yazmadım ama hep takip ettim yazdıklarınızi. Bugün itibariyle güncel kilometre 56

Ayyparmagimi eşşek arısı soksun yanlış yazdım kilo 56..:KK54: basladigimda bu kkadar mutlu değildim 73 kilo idim çünkü. Iki normal son sezeryan olmak uzere üç doğum ve yanlıs beslenme sonucu düşebildigim kilo bu. sezeryan dogum cok dengesiz orantisiz bir vvücut ve tiksindirici bir göbek bıraktı. Kendimivücudu saran bir kiyafetin icinde oyle igrenc gorunce dur artik dedim. Fotografimi cektim hatta. Anlatilmaz bir tabloydu. Cok utandim ve cok kizdim kendime. :110:

20 nisan 2015 de başladım. Karatay beslenmesine.. mümkün olduğunca uyguladımmantigima uydu ve ttakip ettim kendimi gerçekten ekmek meyve yiyince hiç doymadigimi gördüm. Özetle;
sekizden sonra bir şey yemedim
tatlı hamur işi zorladilar da yedim yoksa hiçc canım istemedi ihtiyaç duymadım
Öğün arası yapmadım insülini yükseltmemek için
Öğün arasıni en az 5 saat tutmaya çalıştım
ekmek yerine kuruyemiş
yedi ay boyunca ekmek ve meyve yemedim.
tam doymadigim zaman kilo veremedim. Canım yasaklı yiyeceklerden istedi. Tam ve sağlıklı beslendiğIimde açlık krizi saldırı yaşamadım
Ilk ay 5 kilo sonra diğer kilolar olmak 8,5 ayda 17 kilo verdim..

Gunaydin canim kahvaltin cok Güzel 2-3 dilim k.ekmegi yiyebilirsin..form cayi al kiraz saplidan ben cok ictim herhangi bi tesirini bebekte gormedim tavsuye ederim
Saol canm bazen iki dilim yiyorum bazen hiç yemiyorum ekmeği hatta bazn cok nadr normak ekmkde yiyebilyrm genelde eşim ewdeyken. Deniycem cnm çayı tadi güzelmi

Bel ve boyun agrilarimdan dolayi spor yapamadim. Yuruyusun bile asirisini yapamıyorum. Kilo verme sürecinde 4. Hedefime 1 kilo kaldı.. zaman zaman yalpaladim ama istikrarimi hiç bozmadim.

Böyle uzun uzun yazdım çünkü bu süreçte çok araştırdım çok okudum ve uyguladım. Başaran kişilerin öyküsü beni hep azimli kıldı. Yoksa bir tabak pastaya satardım diyetimi.. yazdıklarınıza destek olmak istedim. Belki bir faydam olur diye..
istikamet belli. Arada yanlıs yapsak da bir gün sonrasında değil kaldığımız yerden devam ediyoruz. Eminim ki siz benden çok daha kısa sürede kilo vereceksiniz..Spor yapabiliyorsunuz. Çok ozeniyorum size.. zayıflamak muhteşem bir motive her şey için. Hepimize kolay gelsin. Huzurlu bir pazar günü diliyorum.:KK68:

Ah canım benim süt hala kurumadı sağıp verdim hep cıktığı kadar cokda yarıyodu ama emmedi sıpa. Ben 99 la grdm doğuma hamile kaldgmda 70tm.bende 55e düşmk istyrm cok yolm var senn kilonda olsaydım keşke.allah bagışlasın kızını.
Amin ins canim verirsin ins ya hirs yaparsan verirsin... En Büyük KK

İyi pazarlar arkadaslar hepinize bende bugun sabah linonlu suyumu ictim ayrica sutu azaltmadi bende cok sukur,3 dilim ekmek ,kizarmis yumurta 3 zeytin ,biraz peynir,birazcik bal,sekersiz cayla kahvaltimi yaptim arada su ictim oglen icinde etsiz cigkofte yedim.spor henuz yapamadim insallah yaparim

Mutlu pazarlaarrrr

Maşallah canım daha nice yıllara aylara birlikte

Bu arada kizlar ben 75.5 dum en son ama regl olmadim sanirim ondan 76.2 ciktim bu arada sporda yaptim dikkatte ettim regl olmadan once vucut su tutuyormus ve diyet yapmaya ragmen2-3 kg. Fazla tarti alabiliniyormus bu sonuclara bakip egzersiz ve diyeti birakmamak gerekliymis adet bitiminde fazla cikan kilo ve bu arada kaybedilen hepsi birden veriliyormus bunu okudum paylasmak istedim cok mutlu oldum bilginiz olsun...birde tarcin gibi kakaolu sutte tag yakip metabolizmayi hizlandiriyormus:KK28:

X