- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Tv8 de Ebru Şallı pilates yaptırıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooohhh hadi Tuğba.. Hep destek tam destek sanaİpi kocama soledim canim simdi carsida ip ariyo bakalim bulcak mi..yeterki tugba zayiflasin:)
Bende çıkamadım ama evde yapıyorum.. 150 ip atladım ve 1 saat pilates yaptım..Ben bugün gidemedim yürüyüşe tembel bi gün oldu benim için
Kizin birine sac yuz bakimi yaptiriyodu kapadim.pilates topum vardi aman netden yapacam pilatesi dedim arkadasa vermistim:) hadi bu kari nasil kilo versinTv8 de Ebru Şallı pilates yaptırıyor
Yapacagim ins canim benim destegin icin tesekkur ederimOoohhh hadi Tuğba.. Hep destek tam destek sana
Yaparsın sen eminim..
En iyisi bende ip atlayayim.Bende çıkamadım ama evde yapıyorum.. 150 ip atladım ve 1 saat pilates yaptım..
Zaten haftanın her günü spor yapmak zorunda değiliz 5 gün yeterli oluyor Maria_can
Çok güzel harketler yaptırdı ben 20 dk daha çalıştım..Kizin birine sac yuz bakimi yaptiriyodu kapadim.pilates topum vardi aman netden yapacam pilatesi dedim arkadasa vermistim:) hadi bu kari nasil kilo versin
Ip atlamak çok kısa sürede iyi kalori yaktırıyor.. Ben 150 daha atladım 300 oldu . gelecek hafta ip atlamayı 400 e çıkarmayı düşünüyorum hafta hafta artıracam.. Bana cok iyi geliyor ip atlamak direk baldır basen ve arka bacak çalıştırıyor..En iyisi bende ip atlayayim.
15 dakika da egzersiz yeter
Gel arkadaşım gell.. Biz senide motive ederiz yeterki kurtulalım artık şu kilolardan.. :)Kızlar benide alın motivsyna ihtycm var
Kızlar benide alın motivsyna ihtycm var
79.8 cıktım bgn boy 1 63 24 yasındaym. 9 aylık oğluşum var.99 kiloyla doğum yaptım ewe geldiğimde 95dm bu kadar verebldm ancaGel arkadaşım gell.. Biz senide motive ederiz yeterki kurtulalım artık şu kilolardan.. :)
Kaç kilosun boyun kaç biraz kendinden bash etsene?
Hoşbldum canmHosgeldin canim
Öncelikle bebeğini Allah sana bağışlasın...79.8 cıktım bgn boy 1 63 24 yasındaym. 9 aylık oğluşum var.99 kiloyla doğum yaptım ewe geldiğimde 95dm bu kadar verebldm anca
Öncelikle bebeğini Allah sana bağışlasın...
Ne güzel 95 ten 79 a kadar inmişsin sanırım diyettesin.. O zaman bizimle birlikte yola devam biraz azim bi
Ben ve arkadaşlarım sana yardımcı oluruz sen yeterki iste sadece zayıflamayı istemen yeterli..
ayni kilodayiz nerrdeyse...cok kaliteli insanlarlasin..benim dusuncem bu.birlik oldugumuz surece neden vermeyelim..bebegini allah size bagislasin..memnun oldum79.8 cıktım bgn boy 1 63 24 yasındaym. 9 aylık oğluşum var.99 kiloyla doğum yaptım ewe geldiğimde 95dm bu kadar verebldm anca
Saol canım allahm hepimizn bebeklerini bize bağışlasın uzun ömürler versin inş.zayıflamayı cok istiyorum ama bazen yapamıycakmışm gbi gelio. Kocaman bi göbek var hala hamile gibiyim.Öncelikle bebeğini Allah sana bağışlasın...
Ne güzel 95 ten 79 a kadar inmişsin sanırım diyettesin.. O zaman bizimle birlikte yola devam biraz azim biraz istikrar gerekli sadece..
Ben ve arkadaşlarım sana yardımcı oluruz sen yeterki iste sadece zayıflamayı istemen yeterli..
Bendeayni kilodayiz nerrdeyse...cok kaliteli insanlarlasin..benim dusuncem bu.birlik oldugumuz surece neden vermeyelim..bebegini allah size bagislasin..memnun oldum
bnde memnun oldum canm inş basarırız. Birlikten kuvvt doğarayni kilodayiz nerrdeyse...cok kaliteli insanlarlasin..benim dusuncem bu.birlik oldugumuz surece neden vermeyelim..bebegini allah size bagislasin..memnun oldum