Kendim Diyetim. ( resimli)

Kizin birine sac yuz bakimi yaptiriyodu kapadim.pilates topum vardi aman netden yapacam pilatesi dedim arkadasa vermistim:) hadi bu kari nasil kilo versin
Çok güzel harketler yaptırdı ben 20 dk daha çalıştım..

Ben pilates topu alacam pilatesi bırakmayı düşünmüyorum sende yeniden bir tane top al bence..

En iyisi bende ip atlayayim.
15 dakika da egzersiz yeter
Ip atlamak çok kısa sürede iyi kalori yaktırıyor.. Ben 150 daha atladım 300 oldu . gelecek hafta ip atlamayı 400 e çıkarmayı düşünüyorum hafta hafta artıracam.. Bana cok iyi geliyor ip atlamak direk baldır basen ve arka bacak çalıştırıyor..

Akşam yemeğimi yazayım...

1 kase mercimek çorba
Yarım lavaşa sarılı çiğ köfte
2 bardak ayran

Eşim hazir almış dışarıdan çiğ köfte yi..

79.8 cıktım bgn boy 1 63 24 yasındaym. 9 aylık oğluşum var.99 kiloyla doğum yaptım ewe geldiğimde 95dm bu kadar verebldm anca
Öncelikle bebeğini Allah sana bağışlasın...
Ne güzel 95 ten 79 a kadar inmişsin sanırım diyettesin.. O zaman bizimle birlikte yola devam biraz azim biraz istikrar gerekli sadece..
Ben ve arkadaşlarım sana yardımcı oluruz sen yeterki iste sadece zayıflamayı istemen yeterli..

Bugunki menum kizlar
Sabah bastacim gul hanimin detoksunu uyguladim maydanozsuyu+limon
Sabah 3 dilim k.ekmegi+peynir+sogus+ceviz 2 adet+1bardak form cayi
Kahvaltim gec oldugu icin ogle yemegini atladim
İkindi de 1parmak cikolata+turk kahvesi
Sonrasinda spor +2 bardak yesilcay ve biberiyeli cay ictim
Aksam 6yemek kasigi bulgurpilavi. +4yk kabak +2kase Mercimek corbasi

Suan cay iceyim diyorum ama cay ictigimde eskiden gelen bi aliskanlik abur cubur istiyo canim buyuk ihtimal form cayi icecem...

İpime kavustum esim almis.bi saate kadar atlarim ins.

79.8 cıktım bgn boy 1 63 24 yasındaym. 9 aylık oğluşum var.99 kiloyla doğum yaptım ewe geldiğimde 95dm bu kadar verebldm anca
ayni kilodayiz nerrdeyse...cok kaliteli insanlarlasin..benim dusuncem bu.birlik oldugumuz surece neden vermeyelim..bebegini allah size bagislasin..memnun oldum

Saol canım allahm hepimizn bebeklerini bize bağışlasın uzun ömürler versin inş.zayıflamayı cok istiyorum ama bazen yapamıycakmışm gbi gelio. Kocaman bi göbek var hala hamile gibiyim.

ayni kilodayiz nerrdeyse...cok kaliteli insanlarlasin..benim dusuncem bu.birlik oldugumuz surece neden vermeyelim..bebegini allah size bagislasin..memnun oldum
Bende
bnde memnun oldum canm inş basarırız. Birlikten kuvvt doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…