Kendim Diyetim. ( resimli)

Saol canım senin içinde baya aktif bir gün olmuş yağ yakmadan spor hareket önemli :KK49:
Bende alışkanlık haline geldi desem inan.. Yerimden kalkmaya üşenen ben :oops: şimdi her fırsatta yürüyüş için dışarı çıkar oldum.. Evdeki rutin işlerimi bile spor saatime göre ayarlıyorum... :KK24:
Hem dieyetimide tam yapmış oluyorum eğer hareket olmazsa hep birşeyler eksik hissediyorum..Hoppa

Günaydın gülcm
Bende ılık limonlu suyumu içtim
Ardından 1 dilim kızarmış ekmek üzerine krem peynir sürdüm haşlanmış 1 yumurta ile kahvaltımı sonlandrdm :KK9:
Sanada Günaydın:)
Oooo Afiyet olsun arkadaşım :)

Müthiş hafif bir kahvaltı olmuş.. Süper süper..:KK9:

20160109_125855.jpg

Ara öğün de nescafe ikisibir arada içtim sade şekersiz olanı..

Ben 70 e kadar cabuk iniyorum
Sorun ondan sonrasi
Gecen haftada dikkat etmeme ragmen 400 gr almistim. Cunku reglim geciktigi icin hamile gibi sismistim. Regl oldugum icin sislinligim bitti belki ondan gunde bu kadar kilo veriyorum.
Simdi 45 dk yürüdüm. Dışarda bir isim vardi. Magazalara girmek istedim :) ama hem eve hemen donmem lazimdi hemde hizimi kesmek istemedim
Ne yedigime gelirsek cok duzenli beslenemiyorum ama bu aralar hamurisi tatli yemiyorum
Sabah hafif kahvalti. Oglen nescafe meyve yer fistigi(az miktari yag yakmayi hizlandiriyormus) aksamda corba salata veya az zeytinyagli yemek salata ekmek yok. 6 dan sonra belki aksam 1 mandalina veya portakal. Bu kadar. Ilk zamanlar coook aciktigimdan geceye dogru kacamaklar yapiyordum ama simdi kendimi cook tok hissediyorum
Dun arkadasla konustuk ara ogun olarak yogurdun icine elma rendesi tarcin istersen ceviz koyup yiyebilirsin, diyetisyen soylemisti. Cok tok tutuyor dedi
Aksamlarida gunde en az 45 dk kondisyonn bisiketi

Sorun ondan sonrasi
Gecen haftada dikkat etmeme ragmen 400 gr almistim. Cunku reglim geciktigi icin hamile gibi sismistim. Regl oldugum icin sislinligim bitti belki ondan gunde bu kadar kilo veriyorum.
Simdi 45 dk yürüdüm. Dışarda bir isim vardi. Magazalara girmek istedim :) ama hem eve hemen donmem lazimdi hemde hizimi kesmek istemedim
Ne yedigime gelirsek cok duzenli beslenemiyorum ama bu aralar hamurisi tatli yemiyorum
Sabah hafif kahvalti. Oglen nescafe meyve yer fistigi(az miktari yag yakmayi hizlandiriyormus) aksamda corba salata veya az zeytinyagli yemek salata ekmek yok. 6 dan sonra belki aksam 1 mandalina veya portakal. Bu kadar. Ilk zamanlar coook aciktigimdan geceye dogru kacamaklar yapiyordum ama simdi kendimi cook tok hissediyorum
Dun arkadasla konustuk ara ogun olarak yogurdun icine elma rendesi tarcin istersen ceviz koyup yiyebilirsin, diyetisyen soylemisti. Cok tok tutuyor dedi
Tebrikler canim

Sorun ondan sonrasi
Himm... İyi sayılır.. Yeni yeni disipline giriyorsun :)
Bakalım ilerleyen günlerde kilo eksilerin nasıl olacak...?
Bu şekilde çabuk kilo vermeye devam edersen 6 lı rakamları görmeye az kaldı demektir...
Bende 70 de takılmıştım şimdi kilo verişim yavaşladı..

Himm... İyi sayılır.. Yeni yeni disipline giriyorsun :)
Bakalım ilerleyen günlerde kilo eksilerin nasıl olacak...?
Bu şekilde çabuk kilo vermeye devam edersen 6 lı rakamları görmeye az kaldı demektir...
Bende 70 de takılmıştım şimdi kilo verişim yavaşladı..

Tesekkurler

Ins bakalim. Ama 6 larda yavaslayacagim kesin. Evdede kosusturma halindeyim. Mutfak oda. Oglus oyuna daldigi an temizlige koşuyorum

Gul benim gecen haftaki kilomu yazar misin 1.sayfaya

71.9 diye :63:
Ins sali gunu 70 lerde yazariz:KK45:

Kizi uyuttum kalkip bi ip atlayim sonra bi squat 30,adet bide oklavayla yanlarima egilim sag sol yapim adanada spor merkezine gittigimde bayagi fark ettirmisti
İpim yok ama bi yerde okumustum atliyo gibi zipla demislerdi.cok komik geliyo bana ama yapcam

Tesekkurler

Ins bakalim. Ama 6 larda yavaslayacagim kesin. Evdede kosusturma halindeyim. Mutfak oda. Oglus oyuna daldigi an temizlige koşuyorum

Gul benim gecen haftaki kilomu yazar misin 1.sayfaya

71.9 diye :63:
Ins sali gunu 70 lerde yazariz:KK45:
Tamam yazarım canım. Sen tarihle birlikte tam kilonu yaz bende ilk sayfaya eklerim.

Kizi uyuttum kalkip bi ip atlayim sonra bi squat 30,adet bide oklavayla yanlarima egilim sag sol yapim adanada spor merkezine gittigimde bayagi fark ettirmisti
İpim yok ama bi yerde okumustum atliyo gibi zipla demislerdi.cok komik geliyo bana ama yapcam
Evet ufaklık uyumuşken hareket etmenin tam zamanı:)
Ben günde 300 ip atlıyorum sabah 150 akşam 150 inan atladıkca arka bacaklarım nasıl geriliyor böyle basenlerim yukarı doğru çekiliyor sanki...

Evet ufaklık uyumuşken hareket etmenin tam zamanı:)
Ben günde 300 ip atlıyorum sabah 150 akşam 150 inan atladıkca arka bacaklarım nasıl geriliyor böyle basenlerim yukarı doğru çekiliyor sanki...
İnanirim ipi nerden buldun netten ismarlsmayi dusunuyorum.bugun kulotlu corabimi baglayip atladim arada takildim ama oldu cok terledim.kulotlu corapka yapilan egzersizler vardi kanal 7de feridun diye bi doktorun sundugu programdan girmustum onlarida uggulayacagim

İnanirim ipi nerden buldun netten ismarlsmayi dusunuyorum.bugun kulotlu corabimi baglayip atladim arada takildim ama oldu cok terledim.kulotlu corapka yapilan egzersizler vardi kanal 7de feridun diye bi doktorun sundugu programdan girmustum onlarida uggulayacagim
Valla oyuncak mağazasından aldım toyzzshop dan aldım normal bi ip yani..

Bende bölgesel çalışıyorum en çokta basen bacak yapıyorum..

Senin egzersizleride güzel özellikle sguat tam bir zorlayıcı hareket .. Direk efor sarf ettiriyor nefesi kesiliyor insanın..

X