- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
-
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
Oh ne guzel .....temiz temiz otur canim..cokmu yedin ?yarina telafi edersin insAfiyet olsun kizlar menuler supperbn bugun bi kacamak yaptim butun gin temizlik.yaptim cok yoruldum hazir bisyewlr yedik.bugun
Yarim.doner yemistim ama yaramadi galiba spora falab gerek kalmadan biraz once cikarttim hepsiniOh ne guzel .....temiz temiz otur canim..cokmu yedin ?yarina telafi edersin ins
Ooo afiyet olsun:) harika olmuş çünkü tereyağ doğal olan bir yağ vücuda faydası var aşırı olmadığı sürece.Akşam yemeğim
Tereyağlı tavuk
Yoğurt
Ay__Prensesi yağ almak lazım arada dedin yağlı oldu bugün yemeğim
Oofff tabi yansın yağlar ! Bir gr bile istemiyorum bu vücutta..!!Eki Görüntüle 1739467
75 dakikalık yürüyüş yapıldı 2.5 litre su içildi şimdi yatmadan da leslie yapıcam 15 dakika yansın yağlar gitsinler
1 günde 500 gr gitmiş.. Bana çok sağlıklı gelmedi.. !Ne güzel bir gün
09.01.2016 kilom 70.7 (-500gr)
Gecmis olsun canimYarim.doner yemistim ama yaramadi galiba spora falab gerek kalmadan biraz once cikarttim hepsini
TebriklerNe güzel bir gün
Eki Görüntüle 1739467
75 dakikalık yürüyüş yapıldı 2.5 litre su içildi şimdi yatmadan da leslie yapıcam 15 dakika yansın yağlar gitsinler
Gunaydin gul hanim afiyet olsunEki Görüntüle 1739597 sabah aç yapılan dedoks suyum...
Az öncede kahvaltımı yedim standart kahvaltım
Yeşillik domates peynir şekersiz çay
Sanada Günaydın, Tuğbacım :)Gunaydin gul hanim afiyet olsun
Sen olmasaydin heralde simdi pogaca borekle ugrasiyodum.
Saol canım senin içinde baya aktif bir gün olmuş yağ yakmadan spor hareket önemliOofff tabi yansın yağlar ! Bir gr bile istemiyorum bu vücutta..!!
Harikasın çok iyi aktif bir gün olmuş..
Günaydın gülcmEki Görüntüle 1739597 sabah aç yapılan dedoks suyum...
Az öncede kahvaltımı yedim standart kahvaltım
Yeşillik domates peynir şekersiz çay
Çok teşekkür ederim canım bu benm telefonum da bir program ismi "S health " diye ordan ekran resmi çekiyorm buraya da dosya yükle diyerek yüklüyorum.Mariacim bu goruntuyu nasil yapisturiyosun.bu arada soylemeden yapamayacagim ciddi bi sekilde ilerliyosun ins. İstedigin kiloya gelirsin
Melekcim ne yiyip ne iciyorsun bilgi ver Birazck bizeNe güzel bir gün