Kendim Diyetim. ( resimli)

Soru 1 : limon sut azaltiyormus,limonlu sirkeli su tuketiyorsunuz.

2: Sirkeli su icmek,yani sirkeyi direkt olarak vucuda almak sute veya bebege sikinti yaratmiyor mu?

3: bnim bebegim daha cok kucuk. 48 gunluk. Ben de uygulayabilir miyim?

2: Sirkeli su icmek,yani sirkeyi direkt olarak vucuda almak sute veya bebege sikinti yaratmiyor mu?

Canim bebegin cok kucuk en azindan dort aylik olana kadar emzir.uzmanlar uc dort aylik olana kadar emziren annelere diyet onermiyor.

Suyu icemiyosan cesmeden kaynatip sogut.havada musait hemen sogur suyun..emin ol damacanadan daha sagliklidir.belki biliyosundur gecen sene bir suru mikrop teshis edildi su kaplarinda hayvan diskisida dahil.5ltlik alsan daha sagliklidir.

Cesme suyunu kaynatsamda kaynatmasamda icemiyorun. 5 degil hatta 1 bucuk luk aliyirdum. Su icmeyi unutan bir insan oldugum icin hamilelikten beri hep 1 bucukluk aliyoduk. Bu sefede su yetistiremedi esim bana
Bu 2 dir damacana istiyoruz.
O haberi duymamistim ama su geldiginde su berrak ama bitince sisedeki kirleri gordum gecen
En iyi ben 1 bucukluklardan stok yapayim eve

Cesme suyunu kaynatsamda kaynatmasamda icemiyorun. 5 degil hatta 1 bucuk luk aliyirdum. Su icmeyi unutan bir insan oldugum icin hamilelikten beri hep 1 bucukluk aliyoduk. Bu sefede su yetistiremedi esim bana
Bu 2 dir damacana istiyoruz.
O haberi duymamistim ama su geldiginde su berrak ama bitince sisedeki kirleri gordum gecen
En iyi ben 1 bucukluklardan stok yapayim eve
5lik al en iyisi.yanlis anlama amacim seni kinamak deil.gecen sene bizde aliyoduk damacana sonrasinda dairedeki gidacilara bakanliktan ust yazi gelmisti denetlenmeleri icin o saatten sonra bende damacana kullanmadim.
Su icmeyi unutuyosan su icme programi var play store da dogum iznimdeyken beni birazda o alistirdi su icmeye.saatin geldimi uyari veriyo su icme vakti diye

20160108_160324.jpg
Akşam üzeri tarçın süt içiyorum...

Akşama misafirim var hazırlık yapmam lazım...

Sonra görüşelim arkadaşlar:)

Genel Cevap 1: Evet limon zayıflamaya yardımcı oluyor. Sutte aynı şekilde yağ yakmada yardımcı ama süte mutlaka tarçın katıp icmelisin tarçın anne sütunu artıyor... Bebeğin henüz çok küçük sakın limon ve sirke gibi karışımlar kullanma bence uygulama... Unutma sen ne yersen bebeginde onu yer sütünün kalitesi düşmesin dikkatli ol... Diyet yapmak için bebeğin ek gıdaya geçmesini en az 8 aylık olmasını bekle... Sadece hamur işi ve şekerden uzak dur...!!

5lik al en iyisi.yanlis anlama amacim seni kinamak deil.gecen sene bizde aliyoduk damacana sonrasinda dairedeki gidacilara bakanliktan ust yazi gelmisti denetlenmeleri icin o saatten sonra bende damacana kullanmadim.
Su icmeyi unutuyosan su icme programi var play store da dogum iznimdeyken beni birazda o alistirdi su icmeye.saatin geldimi uyari veriyo su icme vakti diye

Yok kinamak diye dusunmedim. En iyisi 1.5 lara geri donmek. Cunku hep yanima aliyorum surekli iciyorum.

Afiyet olsun kizlar menuler supper:KK9: bn bugun bi kacamak yaptim :KK17: butun gin temizlik.yaptim cok yoruldum hazir bisyewlr yedik.bugun :mad:

X