Kendim Diyetim. ( resimli)

gunaydın hanımlar
ılk oncelıkle cumanız mubarek olsun.hava kar yağışlı hiç halim yok .sanırım üsüttüm biraz.işe geç kalacam diye sabahki sıcak suyumu içemedim.
kahvaltım= 1 dilim k.ekmeği+peynir+kiraz saplı form çayı+1bardak su
Günaydın Tuğbacım.. Seninde Cuman Mübarek olsun... :-)

Geçmiş olsun arkadaşım ben karlı havada yürüyüşe çıktığımı biliyorum sabah saatlerinde yarım saat yürüdüm ama eve geldim başımın sağ tarafı uyuşmuştu dizlerim titremeye başlamıştı..
Sende dikkatli ol canım çocukların var hasta falan olma..

Kahvaltıda çok hafif olmuş. Nasıl doydun ki ? =-O

20160108_104207.jpg

Misss gibi kahvaltımı yedim ççayımı içtim..

Öğün aralarını unutmayalım ve mutlaka bol bol su tuketelim hanımlar haydiii yaza az kaldı.. :)

Günaydın Tuğbacım.. Seninde Cuman Mübarek olsun... :-)

Geçmiş olsun arkadaşım ben karlı havada yürüyüşe çıktığımı biliyorum sabah saatlerinde yarım saat yürüdüm ama eve geldim başımın sağ tarafı uyuşmuştu dizlerim titremeye başlamıştı..
Sende dikkatli ol canım çocukların var hasta falan olma..

Kahvaltıda çok hafif olmuş. Nasıl doydun ki ? =-O
servisten indiğim gibi işyerine geçtiğim için kardan gidip bişeyler alamadım canım.öğleden sonra eve geçecem bugünlük böyle olsun dedim...
maşallah karlı havada dışarı çıkıp yürüyebiliyosun ben evdeki koşu bandına gitmeye cesaret edemiyorum..hava çok soğuk çünkü..yoruluyorumda ayrıyeten..

buarada kepek ekmeğini ben bimden alıyorum ,,,,gul hanım siz hangi kepek ekmeğini kullunıyorsunuz

servisten indiğim gibi işyerine geçtiğim için kardan gidip bişeyler alamadım canım.öğleden sonra eve geçecem bugünlük böyle olsun dedim...
maşallah karlı havada dışarı çıkıp yürüyebiliyosun ben evdeki koşu bandına gitmeye cesaret edemiyorum..hava çok soğuk çünkü..yoruluyorumda ayrıyeten..

Yağmur çamur işlemez zayıf olma aşkı için herşeye değer..

Benim evde koşu bandı olsa üstünden inmem heralde. :)
Sende üzerini kalın giyin ve çık koşu bandına :KK66:

buarada kepek ekmeğini ben bimden alıyorum ,,,,gul hanım siz hangi kepek ekmeğini kullunıyorsunuz
Bizim burda saf ekmek yapan fırın var ordan alıyorum yani tam kepek ekmek yiyorum.. Daha önce bimden almıştım ama sanırım tam kepek değil çünkü bayatlamiyor..

Bizim burda saf ekmek yapan fırın var ordan alıyorum yani tam kepek ekmek yiyorum.. Daha önce bimden almıştım ama sanırım tam kepek değil çünkü bayatlamiyor..
Saf kepek ekmegi yapan vardir ama yuvarlak burdakiler.adanadayken dilimletiyodum ole guzel oluyodu en azindan ne kadar yedigini biliyodun

Kizlar bn pek giremiyorum su aralar yogunum ... Misafir falan filan.. Bugunde temizlik yapiyorum haftasonu yine dolu olucam buyuk ihtimal diyete devam ama duzenim.kaciyor biraz geln giden derken yediklerime dikkat ediyorum ama duzenim bozuldu kizimda cok huysuz dis cikarticak galiba surekli agliyo yemek bile yapamiyorum :mad: birak spor yapmayo :KK42: kizlar su soda ve corekotu diyetini yapanlar var mi ya da ne dusunuyorsunuz o diyet hakkinda bana baya cazip geldi de :KK70:istedigini ye bol bol su soda ic kilo ver :KK71: cok harika ama ise yarar mi acaba :rolleyes:

Kizlar bn pek giremiyorum su aralar yogunum ... Misafir falan filan.. Bugunde temizlik yapiyorum haftasonu yine dolu olucam buyuk ihtimal diyete devam ama duzenim.kaciyor biraz geln giden derken yediklerime dikkat ediyorum ama duzenim bozuldu kizimda cok huysuz dis cikarticak galiba surekli agliyo yemek bile yapamiyorum :mad: birak spor yapmayo :KK42: kizlar su soda ve corekotu diyetini yapanlar var mi ya da ne dusunuyorsunuz o diyet hakkinda bana baya cazip geldi de :KK70:istedigini ye bol bol su soda ic kilo ver :KK71: cok harika ama ise yarar mi acaba :rolleyes:

Simdi su yok diye doda iceyim dedim
Yarisini bile icemedim
Bana gore degilmis
:oops:

Suyum bitti. Sabahtan beri sucunun au getirmesini bekliyorum :KK12:
Madensuyu iceyim dedim kesmedi
Suuuuu :KK43:
Suyu icemiyosan cesmeden kaynatip sogut.havada musait hemen sogur suyun..emin ol damacanadan daha sagliklidir.belki biliyosundur gecen sene bir suru mikrop teshis edildi su kaplarinda hayvan diskisida dahil.5ltlik alsan daha sagliklidir.

Kolay gelsin canim.dis olayi sikintili allah yardimcin olsun.soda diyetini yapmadim bilmiyorum.

Selam diyet arkadaşlarım :KK66:

Yazamadım bnde yürüyüşe cikmstm ordan pazara derken girebildim anca
Sabah ki menüm aynı bi değişiklik yok
Şimdi bir yeşil çay icicem

Bugün arkadaşım sen zayıfladın mi diye sordu nasıl mutlu oldum anlatamam
Salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum kilo vermiş miyim merak ediyorm :KK71:

X