- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.521
Bugün burda hava çok sıcak. Sanırım 44 derece.. Bende evde 3 mill Leslie yapmayı düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba. size bir şey sorabilir miyim? ben de baya diyet yaptım. 20 kg verdim. 61.4 üm şu an. ama bir türlü 59 göremiyorum durdu yani. napmam gerekiyor (Güzel bişi diyet yapmak sağlıklı beslenmek harika..
Süper bir gün geçirdim. İkindi Leslie 3 mil yaptım arada dışarıda çıkmıştım totalde 10000 adıma tamamlamış oldum
Eki Görüntüle 2028420
Akşam yemeğimi saat 18.30 da yedim. Sebze çorbası ve türlü miss gibi..
Az öncede bitki çayı içtim günü kapatmış olduk.
Merhaba hoşgeldiniz..merhaba. size bir şey sorabilir miyim? ben de baya diyet yaptım. 20 kg verdim. 61.4 üm şu an. ama bir türlü 59 göremiyorum durdu yani. napmam gerekiyor (
hoşbulduummMerhaba hoşgeldiniz..
Herhangi bir sağlık probleminiz yoksa detox uygulayabilirsiniz.. Metobolizma hızlandırıcı kürler yapabilirsiniz..
Vücudunuzu şaşırtın mesela günlük rütinizizi değiştirin..
15 gün boyunca böyle birşey uygulayabilirsiniz..hoşbulduumm
neler yapabilirim en etkili siz yaptıysanız mesela işe yarayan ne var acaba
Salam.bılmek olar o 20 kq nu nece verdınız? Ne qeder zamanda?merhaba. size bir şey sorabilir miyim? ben de baya diyet yaptım. 20 kg verdim. 61.4 üm şu an. ama bir türlü 59 göremiyorum durdu yani. napmam gerekiyor (
Selam canım.. 20 kiloyu yaklaşık 6 ayda verdim 1 seneyi aşkında koruyorum kilomu :)Salam.bılmek olar o 20 kq nu nece verdınız? Ne qeder zamanda?
Merhaba ben aranıza yeni katılıyorum kilo veremiyorum çünkü iştahımı kontrol edemiyorum bana yardım edermisiniz 75 kiloya geldimGunaydin arkadaşlar tarti günümüze az kaldi bende durumlar yavasladi sanirim:) ben pumuckll yeni profilim artik bu:)
slmmmmSelam canım.. 20 kiloyu yaklaşık 6 ayda verdim 1 seneyi aşkında koruyorum kilomu :)
Selam Bahar , hoşheldin canım :)slmmmm
İyiyim Baharcım.. Aradasırada burya giriyorum bakıyorum.hoşbulduk canım
nasılsın görüşmeyeli..
bide senin bebiş kaç aylık şuan.onu merak ettim
Heheh:))bebiş kaç aylıkken diyete başladın onu çözmeye çalışıyorum.:)
bir an önce başlamak istiyorum..
emiyor bir yandan şuan bizim bücürük büyüyor.
7 aya girecek.
işe başladım. haberler böyle canım.
senin kız büyümş maşallah...darısı bana.
darısı bana inşallah ya(Heheh:))
Sanırım 7 aylıktı Baharcım.. Bebeğimin ek gıdaya geçmesini beklemiştim. Zaten benimki hem anne sütü hem mama alıyordu..
5 ayda 20 kilo vermiştim.. Bebeğimin ilk yaş gününde ben bütün doğum kilolarımdan kurtulmuştum..
Harikasın canım..darısı bana inşallah ya(
eski yazılarımı okuyup içleniyorum.
tekrar eski diyetisyenimden randevu aldım