Kendim Diyetim. ( resimli)

günaydın arkadaşlar.... bayram yorgunluğum yeni geçti daha, iki gündür çok bitkindim ve hiç spor yapasım gelmiyordu 10 15 günlük spor molasından sonra bugün başlıyorum spora ,kendimi iyi hissediyorum eski enerjim yerine geldi :spor::spor: tatilde her gün dondurma yedim kilo alacak mıyım diye merak ediyordum çok şükür almamışım... sağlıklı yaşama devammmmm :KK71::KK71:

günaydın arkadaşlar.... bayram yorgunluğum yeni geçti daha, iki gündür çok bitkindim ve hiç spor yapasım gelmiyordu 10 15 günlük spor molasından sonra bugün başlıyorum spora ,kendimi iyi hissediyorum eski enerjim yerine geldi :spor::spor: tatilde her gün dondurma yedim kilo alacak mıyım diye merak ediyordum çok şükür almamışım... sağlıklı yaşama devammmmm :KK71::KK71:
Sanada Günaydın yazboztahta yazboztahta :KK25:

Beklediğimiz enerji senden geldi.. :KK19:

Hamurişi tatlılar ve kızartma türü yemekler yemedigin sürece kilo almazsın..

Bende sporu asla bırakmak istemiyorum.. Platese başladım canım:KK73:

4 kilo verdikten sonra bende plates yapmak istiyorum, özellikle yaptığın bi video varmı? yoksa hergün farklı bişey seçip öylemi yapıyosun?

Bende plates e başladım 21 gün yapmaya çalışacağız bakalım spor sayfasında umarım başarılı olup sonuna kadar giderim

4 kilo verdikten sonra bende plates yapmak istiyorum, özellikle yaptığın bi video varmı? yoksa hergün farklı bişey seçip öylemi yapıyosun?
Israrla pilates yapmanı tavsiye ediyorum..

Ben kendime göre kendi pilates hareketlerimi ayarladım.. Ben bölgesel olarak incelmek istiyorum. Basen ve bacak ağırlıklı çalışıyorum ve kardio ile birlestiriyorum..

Israrla pilates yapmanı tavsiye ediyorum..

Ben kendime göre kendi pilates hareketlerimi ayarladım.. Ben bölgesel olarak incelmek istiyorum. Basen ve bacak ağırlıklı çalışıyorum ve kardio ile birlestiriyorum..

kesinlikle yapıcam ama bi 4 kilom var :işsiz:onuda vereyimde
benimde bölgesel çalışmam lazım, basen ve bacak :kızgın:
plates sıklığın nedir? hergün mü? gün aşırımı? bide kaç dakika sürüyo?
ölçülerini almayı unutma :KK39:

platesin süresi bana çok uzun geliyor yaaa, sabah işe gitmeden en fazla 20 dk zamanım oluyor, platesin aralarından bazı hareketleri secip yapıyorum artık, ve belediyenin açtığı plates kursları var ücretsiz haftada iki gün 1er saat, kış döneminde yazıldım ama gidemedim saatleri uyuşmadı, yaz dönem kayıtları başladı inş bana uyan bir saat olur da giderim. bu hafta içi gidip konuşacağım bi, hem vucut kas yağ oranını da ölçüyorlar

kesinlikle yapıcam ama bi 4 kilom var :işsiz:onuda vereyimde
benimde bölgesel çalışmam lazım, basen ve bacak :kızgın:
plates sıklığın nedir? hergün mü? gün aşırımı? bide kaç dakika sürüyo?
ölçülerini almayı unutma :KK39:
Haftada 3 gün pilates 2 gün kardiyo diğer 2 gün yürüyüş..
30 dk pilates 10 dk ısınma 40 dk sürüyor..
Ölçülerimi aldım..

platesin süresi bana çok uzun geliyor yaaa, sabah işe gitmeden en fazla 20 dk zamanım oluyor, platesin aralarından bazı hareketleri secip yapıyorum artık, ve belediyenin açtığı plates kursları var ücretsiz haftada iki gün 1er saat, kış döneminde yazıldım ama gidemedim saatleri uyuşmadı, yaz dönem kayıtları başladı inş bana uyan bir saat olur da giderim. bu hafta içi gidip konuşacağım bi, hem vucut kas yağ oranını da ölçüyorlar
Oooo çok iyi olur.. Uzun geliyo diye olumsuz düşünme severek yapmalısın..

Bu fırsatı kaçırma hemen kayıt olmalısın bence.. İllaki faydası olur..

1e3b2c974af53e65cb91be9951cbdd20.png

X