- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
- #5.421
Peki çağrıda bulunalım o zaman..Günlük arkadaşlarımız nerde acaba bi cagirsakmi
beseye Violet Life tuanairem
Nerdesiniz kızlar merak ediyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki çağrıda bulunalım o zaman..Günlük arkadaşlarımız nerde acaba bi cagirsakmi
Sanada afiyet olsun şekerimahh afiyet olsun :) bende akşam üstünü bekliyorum kahve için :)
Sanada Günaydın yazboztahtagünaydın arkadaşlar.... bayram yorgunluğum yeni geçti daha, iki gündür çok bitkindim ve hiç spor yapasım gelmiyordu 10 15 günlük spor molasından sonra bugün başlıyorum spora ,kendimi iyi hissediyorum eski enerjim yerine geldi tatilde her gün dondurma yedim kilo alacak mıyım diye merak ediyordum çok şükür almamışım... sağlıklı yaşama devammmmm
Sanada Günaydın yazboztahta
Beklediğimiz enerji senden geldi..
Hamurişi tatlılar ve kızartma türü yemekler yemedigin sürece kilo almazsın..
Bende sporu asla bırakmak istemiyorum.. Platese başladım canım
Bende plates e başladım 21 gün yapmaya çalışacağız bakalım spor sayfasında umarım başarılı olup sonuna kadar giderimSanada Günaydın yazboztahta
Beklediğimiz enerji senden geldi..
Hamurişi tatlılar ve kızartma türü yemekler yemedigin sürece kilo almazsın..
Bende sporu asla bırakmak istemiyorum.. Platese başladım canım
Israrla pilates yapmanı tavsiye ediyorum..4 kilo verdikten sonra bende plates yapmak istiyorum, özellikle yaptığın bi video varmı? yoksa hergün farklı bişey seçip öylemi yapıyosun?
Israrla pilates yapmanı tavsiye ediyorum..
Ben kendime göre kendi pilates hareketlerimi ayarladım.. Ben bölgesel olarak incelmek istiyorum. Basen ve bacak ağırlıklı çalışıyorum ve kardio ile birlestiriyorum..
Haftada 3 gün pilates 2 gün kardiyo diğer 2 gün yürüyüş..kesinlikle yapıcam ama bi 4 kilom var onuda vereyimde
benimde bölgesel çalışmam lazım, basen ve bacak
plates sıklığın nedir? hergün mü? gün aşırımı? bide kaç dakika sürüyo?
ölçülerini almayı unutma
Video olarak indirdin mi yoksa dvd olarak satın mı aldın.. ?Bende plates e başladım 21 gün yapmaya çalışacağız bakalım spor sayfasında umarım başarılı olup sonuna kadar giderim
Oooo çok iyi olur.. Uzun geliyo diye olumsuz düşünme severek yapmalısın..platesin süresi bana çok uzun geliyor yaaa, sabah işe gitmeden en fazla 20 dk zamanım oluyor, platesin aralarından bazı hareketleri secip yapıyorum artık, ve belediyenin açtığı plates kursları var ücretsiz haftada iki gün 1er saat, kış döneminde yazıldım ama gidemedim saatleri uyuşmadı, yaz dönem kayıtları başladı inş bana uyan bir saat olur da giderim. bu hafta içi gidip konuşacağım bi, hem vucut kas yağ oranını da ölçüyorlar
Yağ yakmak için kardiyo sıkılaşma için pilates yapmalısın.. İkisi bir arada muhteşem olur..benim alt karın, simitler ve basenden sıkılaşmam lazım kardio pek yapmıyorum
evet bu hafta içi mutlaka kayıt olmam lazım, inşallan cumartesi pazar sabahtan yer vardırOooo çok iyi olur.. Uzun geliyo diye olumsuz düşünme severek yapmalısın..
Bu fırsatı kaçırma hemen kayıt olmalısın bence.. İllaki faydası olur..
Video indirdim netten kalça karın kol 1 saat böyle yeşillikler önünde yapıyor o videoVideo olarak indirdin mi yoksa dvd olarak satın mı aldın.. ?
Nasıl yapıyorsun?
Video indirdim netten kalça karın kol 1 saat böyle yeşillikler önünde yapıyor o video
Sanrım bu video..
Hergün aynı videoyu mu yapacaksın yani ?
Fatma sen başladın mı yapmaya.. Nasıl gidiyor ?21 gün yapın diyorya öyle düşündüm